andzia69 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 a ja jednak uważam, ze lepszy będzie nowy watek...tu cieżko znaleźć informacje, zdjęcia, cokolwiek... myślę, ze w nowym starachowicko-kieleckim mozna by było dać do każdego psa po 1 zdjęciu i same linki ze zdjęciami (bo ograniczenie odnośnie ilosci zdjęć) ...nie wiem, sama nie wiem co zrobic, zeby więcej osób zaczeło zaglądać...kiedys aż się chciało wchodzic na dogo...teraz mnie się po prostu nie chce...bo nie chce mi sie sama ze sobą albo z 1 osobą podnosic watków przez nawet to głupie hop...a jak nie podniesiemy to oprócz nas nikt nie zajrzy, nikt nie przyjdzie z pomocą choćby finansową czy "pokarmową" więc zostawienie tak jak jest...jest bez sensu - i tak wszystko umrze jak Betel powiedziała śmiercia naturalną.....
ewelinka_m Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 i właśnie wiele osób czytuje nasz wątek i nie zawsze piszę, czy to z braku czasu czy poprostu tak jak pisze GB nie chcę pisać nic nie wnoszącego 'hop' .. na wątkach udziela się też mniej osób, bo tyle bid w potrzebie jest, że nie sposób wszystko to jakoś ogarnąć, wcześniej wątków było dużo mniej.. tak jak pisałam, na dogo raczej psów naszych nikt nie znajdzie, a myślę, że wątek jest tez i bardziej dla nas, żebyśmy mogli się kontaktować...potrzebna jest reklama psiaków w necie... andziu w 1 poście jest podany link do całego spisu zdjęć naszych psiaków..jakie pojawiały się na dogo. http://www.dogomania.pl/forum/11764918-post4144.html
GameBoy Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ja zaglądam, czytam i interesuję się Waszymi podopiecznymi, ale nie chce go hopac i robic smietnika :roll: w piatek przyjdzie od nas karma dla Waszych futer
DuDziaczek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ninka juz po zdjęciu szwow ;) Czuje sie bardzo dobrze, ma apetyt ;) Podobnie ja zagladam na dogo, tylko kiedy faktycznie mam cos do przekazania...
andzia69 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 no więc ok...w takim razie ja też będę tu pisać , jak będę mieć coś ważnego do napisania...
betel Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No cóż, to ja w takim razie mogłabym w zasadzie wcale nie pisać, bo czy mieszkając z dala od Klielc w ogóle mam coś ważnego do powiedzenia? A czy na Doga psiaka nikt nie wypatrzy??? Nie do końca się z tym zgadzam. A mój Bisior , a Minka mojej teściowej??? Zresztą takich psiaków jest więcej. Wcześniej czesto tak bywało, że jesli jakis psiak wpadł, którejś z nas w oko , to poruszała niebo i ziemie, żeby znaleźć mu dom, w ruch szli znajomi , kontakty, wiele osób robiło ogłoszenia. Pojawiały sie też propozycje DT, a to bardzo dużo.
ewelinka_m Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ja nie mam zamiaru z nikim się dochodzić ani sprzeczać,bo nie mam na to ani ochoty ani czasu, jeśli macie taką potrzebę założenia nowego wątku to proszę bardzo mi nic do tego. Wyrażam tylko swoje zdanie na ten temat tak jak każdy może to zrobić na forum. Nie napisałam, nigdzie, zeby pisać tylko ważne rzeczy, tylko, że nie każdy chcę na wątku pisać tylko hop... ..ale to, że nikt inny się nie odzywa, nie zawsze oznacza, że naszych wątków nie czyta. Betel masz rację, czasem zdarzy się tak, że ktoś z dogo wypatrzy nasze psy, z reguły są ta stali bywalce naszych wątków... ale większa szansa, że znajdzie je ktoś z zewnątrz jest w ogłoszeniach, pytałam wielu ludzi gdzie zajrzałby ktoś szukając psa... niestety ale o dogo nie każdy wie :roll:
Linssi Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ja tez uwazam ze watek kielecki powinien zostac... po co zamykac? przeciez to nie koniec kieleckim bid, nawet jesli Elwira rezygnuje...mozna przeciez dodac psy starachowickie i zmienic nieco tytul...ja jestem na dogo kazdego dnia, ale nie zawsze cos pisze... wzdychanie jak to jest zle pomoze tyle co i hopanie... a prawda jest brutalna: 98% psow kieleckich domy znajduje przez ogloszenia. dla ogolnokieleckiej komunikacji wolontariuszy ten watek jest jak znalazl...
mag.da Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 A ja od soboty nie mogłam wejść na wątek ... Wpuszczało mnie tylko na główną stronę, a dalej stop :-? Póki co, dodam starachowickie psiaki na 1 str., a co dalej z wątkiem, to już zostawiam Wam decyzję. Ja też w zasadzie jestem tylko obserwatorem, bo nie uczestniczę bezpośrednio w adopcjach, ani w opiece nad psami więc nie będę decydować.
mrs.ka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 tak czy tak,ja jestem zadowolona i dzięki ,że wstawicie nasze psiaki,bo prawda jest taka,że jeżeli ktoś myśli śiętokrzyskie to pierwsze co przychodzi do głowy to Kielce,a po za tym nigdy nie wiadomo,gdzie kto jakiekogo psiaka wypatrzy,po za tym szczeniaki wydaje mi się najczęściej są wypatrywane na dogo itp.,itd.,mnie się pomysł bardzo podoba i jeżeli potrzebne jakieś dodatkowe info na temat naszych psiaków to chętnie napiszę
mag.da Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Mrs.ka, wstawiłam na razie te, które wskazała Betel, z takimi opisami jak znalazłam na 1 stronach wątków, sprawdź proszę czy coś trzeba zmienić.
mrs.ka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 jest super,wielkie dzięki i jeśli by można jeszcze wstawić tylko FUKSIKA http://www.dogomania.pl/forum/f28/fuksik-nastepny-starachowicki-rudzielec-czy-bez-szans-131317/ to by było jeszcze bardziej super a i wątek LEO jest niepodlinkowany;)
mag.da Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Fuksika wstawiłam, ale nie mogę wstawić tego linka do wątku Leo. Nie wiem czemu on nie działa. Umie ktoś poprawić? :cool3:
ewelinka_m Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Wczoraj zawiozłyśmy razem z Linsii (:buzi:) na tymczas na czarnów Filkę :loveu: sunia będzie tam do czasu sterylki, bo potem czeka ją podróż do ds do Warszawy :razz: sterylkę mamy zaplanowaną na 16 ;) Jak zawiozłyśmy Filkę się dziewucha strasznie zestresowała i chciała pożreć tymczasowego kumpla, natomiast z kotami nie ma większych problemów, zainteresowała się kociakiem, ale bez żadnych rewelacji. Jeszcze nie wiem jak minęła noc i zapoznawanie się psiaków, nie miałam kiedy zadzwonić :oops: będę dzwonić jutro ;)
betel Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 No fajnie,że Fifka ,będzie miała dom i że starachowickie bidy dołączyły do wątku.Dzięki, Mag.do:lol:
mag.da Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Ewelinko to Filę można już wycofać z ogłoszeń, czy lepiej zaczekać, aż pojedzie?
andzia69 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 mag.da napisał(a):Ewelinko to Filę można już wycofać z ogłoszeń, czy lepiej zaczekać, aż pojedzie? lepiej wycofać - ja od przedwczoraj jestem bombardowana telefonami,sms, meilami w jej sprawie z Metra...jak podsyłam inne to cisza...
Linssi Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ja pozdejmowalam ogloszenia Filki tam gdzie sie dalo...\ Wiadomo cos moze jak tam na tymczasie? Bo zapowiadalo sie srednio....:cool3:
ewelinka_m Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Mag.do na 1 str wątku możesz przy Fili dodać że jest zarezerwowana ;) a na tymczasie Fila ma się b.dobrze, psiaki w końcu się dogadały, a Fila jak to ona... zawojowała serca domku tymczasowego, przytulaśnica jedna ciągle się do opiekunów przytula :p
Recommended Posts