Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia, która u nas funkcjonuje jako Czarna (Ze zgłoszenia meilowego) dostała w dt imię robocze Tara. Została już zaszczepiona i odrobaczona.
Poprosiłam o nowe zdjecia także wkrótce powinnam je mieć.
Sunia boi się jeszcze samochodów, ale gdy siedzi już w nim inny psiak wsiada bezproblemu. (być może poprzedni właściciele wyrzucili ją z samochodu?).
Już nie jest tak nieśmiała i powoli się otwiera ;)

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy serdecznie po długim czasie - serce się kroi jak czytam informacje dotyczące problemów z jakimi się borykacie.
może dla podniesienia nastroju wkleję choć jedno zdjęcie Taszuni - dowód na to, że potrafi zasnąć nawet ze zwisającymi 2 łapami, byleby tylko być przyklejonym do mnie lub Kuby :evil_lol:
na początku stycznia byłyśmy na wizycie u weta - w celu sprawdzenia stanu zdrowia, odrobaczenia itd - Taszunia jest zdrowa jak rydz, co prawda wet określił jej wiek na około 7 lat - czego się spodziewałam, a co jest nam zupełnie obojętne, ponieważ jest najistotniejszą postacią w naszej rodzince :lol:

mam nadzieję, że w adopcjach ruszy się znacznie mocniej, czego życzę zarówno Wam jak i wszystkim Waszym psiakom
pozdrawiamy serdecznie !

Posted

gotowość spacerowa jest w każdej chwili :p myślę, że możemy postarać się umówić na pw - z wielką przyjemnością stawimy się na spotkanko :lol:

Posted

za każdym razem jak czytam posta od Was to łzy mi się cisną do oczu i nie wierzę.... ależ Tasza miała szczęście że Was znalazła :loveu:
żeby każdy z naszych psów trafiał do takich domków to byłoby cudownie.
Lepszego domku nie mogliśmy sobie wymarzyć...

ostatnio wywołałam zdjęcia z nowych domków, zaniosłam Taszkę p.Ani (u której przebywała przez ten rok)... chyba nie muszę mówić, że łzy radości popłynęły jakoś tak same?
i tyle radości sprawiły te zdjecia.. jak żadne inne :p

serdecznie pozdrowienia :buzi:

Posted

Cudne zdjęcie Taszki, ale jej sie udało!!!!:multi: :loveu:Żeby takie domki trafiły sie dla reszty. Jak widze psiaków zamiast ubywać, to przybywa. U mnie, na allegro, 1 obserwatora ma tylko Birma , ale pewnie jak zwykle skończy się na obserwacji. :shake:

Posted

muszę to napisać:
:modla::modla::modla: dla Dziewczyn, które przyciągnęły się z Taszunią do nas, do domu :Rose::Rose::Rose:
ale gdyby nie było ogłoszeń Allegro...:-(, dlatego
betel - bardzo dziękujemy:loveu:

wiem, że czasami człowiekowi sił brakuje, ale tacy przyszli właściciele jak my szukają właśnie na takich portalach jak allegro, nie znam nikogo, kto z poszukujacych zalogowany jest tutaj - ba nawe nie wiedzą o dogomanii.

więc wierzę głęboko, że wreszcie ten obserwujący choćby dla Birmy zmieni się w odpowiedzialnego i kochającego właściciela - TAK W KONCU SIĘ STANIE...:diabloti:

Posted

Dzięki , cała przyjemność po mojej stronie. Bardzo się cieszę ,że przez allegro trafiliście na Taszę.:loveu: To daje nadzieję, że może i inne psiaki też ktoś wypatrzy:lol:

Posted

Po napisaniu e-maila do pani zainteresowanej Filka otrzymałam taką odp.:

"
Szkoda, że sie tak porobiło. To troszeczkę zmieniło moje plany. Sunie na zdjęciach są śliczne ale nia razie zrezygnuję. Ja ewentualnie będę do Pani jeszcze dzwonić.
Pozdrawiam!"

no wiec myśle, ze trzeba szukac jej innego domku...i to juz...ale napisac, że do oddania za miesiąc...no chyba, że p. Anię trafi i wywali ja na bruk...

ja nie mam już siły....:-(

Posted

[FONT=Times New Roman]A ja wrzuce troszke fotek Barego:eviltong:[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

Posted

zmieniłam jedno zdjęcie,żeby lepiej go było widać

a my idziemy dziś z Taszkami na spacer. nie wiem czy ze zdjęć coś wyjdzie bo jak na razie za oknem gęsta śnieżyca i nic nie widać :diabloti:

Posted

że co że niby Taszkowe zdjęcia nie wyjdą ?
proszę sobie Taniu tak nie żartować :mad::mad:

Pani Taszkowa :evil_lol: gdybym miała wybór to jeszcze raz wstałabym o tej 5 rano i wpakowała się razem z Sagą i Taszą do pociągu, aby odbyć tą ponad 7h podróż do lepszego życia. Nie ma nic piękniejszego jak taki niesamowity koniec i widok tak szczęśliwej Taszy :loveu:

Posted

Dingo - uroczy psi dżentelmen szuka domu - 1 obserwator
Koty z Kielc szukaja domów!!! - 2 obserwatorów
Wilczurkowata przemiła Lena szuka domu.
Rudka - liskowata urodnica szuka dobrego domu
Młoda sunia Górka szuka miłości i domu
Dolar, Tobi i Pola bardzo pilnie szukają domów!
Mała Bera szuka domku - 1 obserwator
Wyjątkowa Birma szuka domu!!! - 1 obserwator
Wiki -średnia, ruda , sympatyczna- szuka domu

Zrobiłam troche zmian , dodałam nowe fotki i poprawiłam terść. Doszło zamiast zbiorowego allegro Górki i allegro nowe Wiki

Bardzo przydałyby sie nowe fotki Górki i Wiki

Mam miejsce mogę ogłosić jeszcze kilka psiaków.

Posted

kielecka mafia wyjazdowa :diabloti::diabloti::diabloti:
Taszka, Lira,Tajga

to na razie próbka. więcej będzie w nocy pewnie ;)
Taszeńka baaardzo się zmieniła! Weterynarz dodał jej wieku ale patrzac na nią ubyło kilka lat! :loveu::loveu::loveu:
więcej opowieści wieczorem ;)

Posted

Byłam dziś u Erki ;)

Erka już czuję się dużo lepiej, psychicznie zwłaszcza. Chodzi o jednej kuli...zdarza się nawet, że już jej czasem nie potrzebuje i jakoś powoli jest w stanie przejść malutki odcinek bez jej towarzystwa. Jutro czeka ją wizyta kontrolna. Rehabilitant nadal stale przychodzi i pomaga odzyskać sprawność.

a tak właściwie na czarnowie byłam też zrobić zdjęcia 2 bidom :p

piesek, który jeszcze imienia nie ma, bo został dziś złapany ;)
od jakiś 2 miesięcy błąkał się w tumlinie, podkieleckiej miejscowości przeżył głównie dlatego, że dokarmiały go kucharki z pobliskiej szkoły. Został wyrzucony z samochodu. Z ciepłego domu trafił....w ogromne zaspy śniegu. Jest wyraźnie psem domowym, pięknie chodzi na smyczy, podaje łapę, siada i kładzie się na komendę. Jest bardzo przyjacielski,grzeczny i ufny.
Został odrobaczony i odpchlony. Ma ok 2-3 lat. Jest trochę terrierkowaty, ma szorstką sierść.

Posted

i ogromne buziaki dla Dorrick dzięki, której bez problemu udało mi się dotrzeć tam gdzie powinnam:buzi::Rose:

p.s namiary w sprawie adopcji psiaka, meil może być na mnie, zaś nr telefonu do Erki :p

Posted

[quote name='Od-Nowa']kielecka mafia wyjazdowa :diabloti::diabloti::diabloti:
Taszka, Lira,Tajga

CUDOWNA MAFIA !!!!
sama czekam z niecierpliwością na te zdjęcia... :grins:
pozdrawiamy i do następnego :kiss_2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...