Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bura robi postępy:lol:.
Miała cieczkę i przez pewien czas siedziała w kojcu ale teraz chodzi codziennie na spacery, na długiej lince i chętnie to robi.
Chętnie bawi się się z innymi psami, nie ma z tym problemu. Patrycja przeniosła ja do kojca blisko domu i Burcia ma teraz trochę więcej bodźców ale właśnie o to chodzi.
I teraz więcej szczeka a jak za dużo to Patrycja woła do niej : Bura, do budy i działa:cool3:

Posted

Nie moge edytować pierwszego postu - zawiesza się za każdym razem.
Nie mogę uzyskać informacji z fundacji nt stanu konta Burci - a ponieważ Patrycja nie może czekać w niskończoność, przeleję kwote 300 zł na jej konto.

Posted

[quote name='Krysiam']Nie moge edytować pierwszego postu - zawiesza się za każdym razem.
Nie mogę uzyskać informacji z fundacji nt stanu konta Burci - a ponieważ Patrycja nie może czekać w niskończoność, przeleję kwote 300 zł na jej konto.[/QUOTE]

Ja Pani Krysiu nie widzę problemu, aby Pani zmieniła fundację która użyczy konta dla Burci.
Proszę o wykreślenie z pierwszego postu konta które tam widnieje.
Ze swej strony mogę tylko zapewnić, że jak dostanę rozliczenie do 10.12.2009 to cała kwota zostanie przelana na konto Pani Patrycji i wpiszę się na wątku, aby wszystkich zawiadomić.

Posted

Rozumiem, że w ten sposób fundacja chce mieć problem z głowy - Burcia z wozu, koniom lżej.
A ja po prostu szanuję DT, który czyni wiele dobrego dla tak bardzo już skrzywdzonego przez ludzi psa

Posted

[quote name='Krysiam']Rozumiem, że w ten sposób fundacja chce mieć problem z głowy - Burcia z wozu, koniom lżej.
A ja po prostu szanuję DT, który czyni wiele dobrego dla tak bardzo już skrzywdzonego przez ludzi psa[/QUOTE]

Myślałam Pani Krysiu, że jasno przedstawiałam w naszych rozmowach sytuację Burci.
Ona nigdy nie była i nie będzie psem fundacji. Nie ma i nie będzie miała też osobnego konta ( tak jak np. Patos).
Jest tylko konto Krzyczek na którym są gromadzone fundusze i pod to konto była ujęta Burka.
Ja rozumiem Pani rozgoryczenie, ale nigdy nie pogodzę sie z faktem, że ktoś występuje z roszczeniami wobec innych ludzi którzy są w sytuacji naprawdę podbramkowej.

Posted

taaaaa....
A o jakich roszczeniach Pani pisze, Pani Ireno?
Czy o możliwości zbierania funduszy na konto fundacje ( z czego teraz fundacja jednostronnie się wycofuje), czy o o prośbę o tekst umowy na DT czy też o pytania o stan konta Burej?
Bo takie były moje kontakty z fundacją, za pośrednictwem Pani.

Posted

Krysiam napisał(a):
wiem, że poszedł przelew na funcję od mojego znajomego - czy jest szansa aby to sprawdzic?

Proszę o imię i nazwisko tego Pana na pw.
Postaram się sprawdzić.

Posted

Pani Krysiu. Na Burkę [FONT=Tahoma]wpłynęło[/FONT] 80,00
Bardzo proszę o decyzję, czy życzy sobie Pani w tej chwili przelew na Panią Patrycję.

Przypominam się również z Pani numerem konta.
Mam Pani przekazać 100,00
Może jeżeli nie pw, to na mail: [email protected]

Posted

Nie było mnie parę dni ale już sie poprawiam.
Pieniądze zebrane na Burą prosze przesłać na konto Patrycji, z komentarzem - zaliczka na grudzień.
Rozmawiam o Burci ze znajomymi, mam w tej chwili deklaracje od kolegów TZ na 150 zł co miesiąc, reszte musze znaleźćlub dopłacić :sad:

Posted

agat21 napisał(a):
Czyli na jakie konto teraz wpłacać pieniądze dla Burej?

Mam to samo pytanie :) postaram się cos wpłacic dla Buraski ale chcę się upewnić co do konta. Czy możecie zrobic jakies rozliczenie ile piniązkow jest a ile jeszcze brakuje?

Posted

Przepraszam, bardzo długo mnie nie było. Krysiu jak wygląda psyche Burej - niestety finansowo to niewiele mogę obiecać...Czy można już zacząć myśleć o domu dla niej?

Mam straszne zaległości w czytaniu wątków........poprawię się ..........obiecuję

Posted

Krysiam napisał(a):
Nie było mnie parę dni ale już sie poprawiam.
Pieniądze zebrane na Burą prosze przesłać na konto Patrycji, z komentarzem - zaliczka na grudzień.
Rozmawiam o Burci ze znajomymi, mam w tej chwili deklaracje od kolegów TZ na 150 zł co miesiąc, reszte musze znaleźćlub dopłacić :sad:

Przelew na łączną kwotę 180,00 został wysłany do Pani Patrycji.
Bardzo bym prosiła o potwierdzenie na wątku, że przelew doszedł.
Ponieważ po świętach prawdopodobnie będę na urlopie, gdyby Pani miała jakieś pytania, to zostaje tylko telefon.