Neris Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Krysiu poprawiłam bannerek, wklej sobie nowy Quote
Krysiam Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Bura robi postępy:lol:. Miała cieczkę i przez pewien czas siedziała w kojcu ale teraz chodzi codziennie na spacery, na długiej lince i chętnie to robi. Chętnie bawi się się z innymi psami, nie ma z tym problemu. Patrycja przeniosła ja do kojca blisko domu i Burcia ma teraz trochę więcej bodźców ale właśnie o to chodzi. I teraz więcej szczeka a jak za dużo to Patrycja woła do niej : Bura, do budy i działa:cool3: Quote
Ewa Marta Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Super wiadomości!!! Patrycja potrafi wydobyć z tych zalęnionych psiaków tyle odwagi i radości:-) Super!!! Quote
Krysiam Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Nie moge edytować pierwszego postu - zawiesza się za każdym razem. Nie mogę uzyskać informacji z fundacji nt stanu konta Burci - a ponieważ Patrycja nie może czekać w niskończoność, przeleję kwote 300 zł na jej konto. Quote
irenaka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Krysiam']Nie moge edytować pierwszego postu - zawiesza się za każdym razem. Nie mogę uzyskać informacji z fundacji nt stanu konta Burci - a ponieważ Patrycja nie może czekać w niskończoność, przeleję kwote 300 zł na jej konto.[/QUOTE] Ja Pani Krysiu nie widzę problemu, aby Pani zmieniła fundację która użyczy konta dla Burci. Proszę o wykreślenie z pierwszego postu konta które tam widnieje. Ze swej strony mogę tylko zapewnić, że jak dostanę rozliczenie do 10.12.2009 to cała kwota zostanie przelana na konto Pani Patrycji i wpiszę się na wątku, aby wszystkich zawiadomić. Quote
Krysiam Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Rozumiem, że w ten sposób fundacja chce mieć problem z głowy - Burcia z wozu, koniom lżej. A ja po prostu szanuję DT, który czyni wiele dobrego dla tak bardzo już skrzywdzonego przez ludzi psa Quote
irenaka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Krysiam']Rozumiem, że w ten sposób fundacja chce mieć problem z głowy - Burcia z wozu, koniom lżej. A ja po prostu szanuję DT, który czyni wiele dobrego dla tak bardzo już skrzywdzonego przez ludzi psa[/QUOTE] Myślałam Pani Krysiu, że jasno przedstawiałam w naszych rozmowach sytuację Burci. Ona nigdy nie była i nie będzie psem fundacji. Nie ma i nie będzie miała też osobnego konta ( tak jak np. Patos). Jest tylko konto Krzyczek na którym są gromadzone fundusze i pod to konto była ujęta Burka. Ja rozumiem Pani rozgoryczenie, ale nigdy nie pogodzę sie z faktem, że ktoś występuje z roszczeniami wobec innych ludzi którzy są w sytuacji naprawdę podbramkowej. Quote
Krysiam Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 taaaaa.... A o jakich roszczeniach Pani pisze, Pani Ireno? Czy o możliwości zbierania funduszy na konto fundacje ( z czego teraz fundacja jednostronnie się wycofuje), czy o o prośbę o tekst umowy na DT czy też o pytania o stan konta Burej? Bo takie były moje kontakty z fundacją, za pośrednictwem Pani. Quote
Krysiam Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 W niedzielę chce jechać do Burej o obfocić ja na tym spacerze - uwierzę jak zaobaczę:eviltong: Quote
irenaka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Pani Krysiu! Ja nie mam ochoty dalej dyskutować. Wszystko już na ten temat Pani przekazałam. Bura nie jest problemem fundacji, tylko osób które Pani psa zostawiły na DT. Quote
mysza 1 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Cieszą mnie postępy Burki, szkoda, że wpłat nie ma. Ja w tej chwili nie mogę pomóc ;( Quote
gusia0106 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Krysiam napisał(a):W niedzielę chce jechać do Burej o obfocić ja na tym spacerze - uwierzę jak zaobaczę:eviltong: I co Krysiu, byłaś? Quote
Krysiam Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Nie byłam, położyła mnie grypa :shake: Quote
gusia0106 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Krysiam napisał(a):Nie byłam, położyła mnie grypa :shake: No to kuruj sie koniecznie, z grypą - paskudą, nie ma żartów Quote
irenaka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Pani Krysiu! Bardzo proszę o podanie na pw Pani konta. Za kilka dni będę miała 100,00 dla Burki od Pani Ewy M, zrobię przelew jak tylko pieniądze dotrą. Quote
Krysiam Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 wiem, że poszedł przelew na funcję od mojego znajomego - czy jest szansa aby to sprawdzic? Quote
agat21 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Czyli na jakie konto teraz wpłacać pieniądze dla Burej? Quote
irenaka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Krysiam napisał(a):wiem, że poszedł przelew na funcję od mojego znajomego - czy jest szansa aby to sprawdzic? Proszę o imię i nazwisko tego Pana na pw. Postaram się sprawdzić. Quote
irenaka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Pani Krysiu. Na Burkę [FONT=Tahoma]wpłynęło[/FONT] 80,00 Bardzo proszę o decyzję, czy życzy sobie Pani w tej chwili przelew na Panią Patrycję. Przypominam się również z Pani numerem konta. Mam Pani przekazać 100,00 Może jeżeli nie pw, to na mail: [email protected] Quote
Plicha Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Właśnie trafiłam na wątek. Co słychać u Burki? Jak wygląda jej sytuacja finansowa? Quote
mysza 1 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Plicha napisał(a):Właśnie trafiłam na wątek. Co słychać u Burki? Jak wygląda jej sytuacja finansowa? Słabo niestety. Quote
Krysiam Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Nie było mnie parę dni ale już sie poprawiam. Pieniądze zebrane na Burą prosze przesłać na konto Patrycji, z komentarzem - zaliczka na grudzień. Rozmawiam o Burci ze znajomymi, mam w tej chwili deklaracje od kolegów TZ na 150 zł co miesiąc, reszte musze znaleźćlub dopłacić :sad: Quote
Plicha Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 agat21 napisał(a):Czyli na jakie konto teraz wpłacać pieniądze dla Burej? Mam to samo pytanie :) postaram się cos wpłacic dla Buraski ale chcę się upewnić co do konta. Czy możecie zrobic jakies rozliczenie ile piniązkow jest a ile jeszcze brakuje? Quote
Neigh Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Przepraszam, bardzo długo mnie nie było. Krysiu jak wygląda psyche Burej - niestety finansowo to niewiele mogę obiecać...Czy można już zacząć myśleć o domu dla niej? Mam straszne zaległości w czytaniu wątków........poprawię się ..........obiecuję Quote
irenaka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Krysiam napisał(a):Nie było mnie parę dni ale już sie poprawiam. Pieniądze zebrane na Burą prosze przesłać na konto Patrycji, z komentarzem - zaliczka na grudzień. Rozmawiam o Burci ze znajomymi, mam w tej chwili deklaracje od kolegów TZ na 150 zł co miesiąc, reszte musze znaleźćlub dopłacić :sad: Przelew na łączną kwotę 180,00 został wysłany do Pani Patrycji. Bardzo bym prosiła o potwierdzenie na wątku, że przelew doszedł. Ponieważ po świętach prawdopodobnie będę na urlopie, gdyby Pani miała jakieś pytania, to zostaje tylko telefon. Quote
Recommended Posts