Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Krysiu - mam nadzieje ze z Twoja sunia bedzie wszystko ok....

Bura jakos bardzo za mna chodzi odkad ja zobaczylam, moze dlatego ze tez mam sunie, nie wiem ale...jak patrze na te jej zdjecia z malymi i pozniej samej to strasznie mnie rusza a niewiele na odleglosc moge zrobic.

Wymyziaj ja ode mnie jak u niej bedziesz, mam nadzieje ze kiedys znajdzie dobry domek dla siebie

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też głęboko wierzę, że znajdzie dobry domek, dlatego tak bardzo potrezbna jej socjalizacja.
Ona jest takim duzym misiem, ale bardzo nieśmiałym i wycofanym.
Sunie bezdomne maja przechlapane, nie tylko głód ale tez nieustanne ciąże - ja tez mam prawie same sunie

Posted

Ja mam tylko jedna ale za to strasznie pyskata - nie daje mi praktycznie z domu wyjsc, wieczne problemy z sasiadami o szczekanie, zamowilam w koncu jakies cos co niby ma pomoc zeby nie szczekala, na ultradzwiki - nie obroza ale takie cos co sie stawia w domu i psu "piszczy" jak szczeka. Mieszkam niestety w bloku.

Nie moge doczytac, czy Bura miala juz sterylke? Bo pamietam ze byl problem gdzie ja po sterylce te pare dni przetrzymac?

I gdzie ona teraz jest? U ciebie na dzialce czy u kogos na tymczasie?

Taka strasznei smutna na tych zdjeciach biedula...rece opadaja :(

Posted

Hej Krysiam do mnie nie dotarły dane do przelewu :( Czy masz może jakieś rozliczenie jak wygląda jej sytuacja finansowa, ile potrzeba itp? Czy jesteś jedyną osoba ktora teraz ma ją "pod opieką"?
Mam nadzieję że twoja sunia będzie zdrowa, 8 latek to jeszcze nie tak dużo :)

Posted

Krysiu - dam Burej [B][COLOR=Blue]100zl miesiecznie, to deklaracja stala[/COLOR][/B] (od lutego, teraz jestem juz gola i malo wesola) , wiecej nie dam rady.

Pieniadze bede przesylac przez Nikus poniewaz taniej jest mi wyslac na jedna osobe,Nikus bedzie wplacal na konto jakie podasz zaraz mu dam znac.

Wymyziaj Bura ode mnie.

Posted

Plicha napisał(a):
Hej Krysiam do mnie nie dotarły dane do przelewu :( Czy masz może jakieś rozliczenie jak wygląda jej sytuacja finansowa, ile potrzeba itp? Czy jesteś jedyną osoba ktora teraz ma ją "pod opieką"?
Mam nadzieję że twoja sunia będzie zdrowa, 8 latek to jeszcze nie tak dużo :)

Wybacz Plicha, w pośpiechu przeoczyłam twój post a bardzo tego nie chciałam.
Chętnie podam ci dane do przelewu na PW - Burcia ciągle jest w potrzebie. Oprócz 300 zł co miesiąc, musi być jeszcze wysterylizowana.
Jest mała szansa, że będzie miała sterylkę na talon ale urzędy jeszcze nie maja pieniędzy a Burą trzeba wysterylizować tak do końca lutego.

Aktualna informacja o rozliczeniach jest na pierwszej stronie i uzupełniam ja na bieżąco. Bura została "na mojej głowie" ale chetnie przyjmuję kazdą pomoc. Mam w tej chwili swoich 9 psów na utrzymaniu a to niemało.

Posted

Rozliczenia sa na pierwszej stronie ale z tego co widze Krysia nie ma czego rozliczac bo Bura biedna faktycznie jakos wsparcia od Dogomaniakow ma malo.

Zrobilam deklaracje stala na 100 miesiecznie (od lutego) - jezeli bede mogla cos wiecej to dorzuce ale Bura trzeba bardziej po Dogo rozglosic bo Krysia sie sama w ten sposob wykonczy, sama z 10 psami.

Krysiu, ile kosztuje sterylka i czy Bura u Patrycji po sterylce moze buc zeby doszla do siebie?

Posted

malibo57 napisał(a):
Pieniążki na sterylkę poszły na konto Krysi - 250.

Malibo57, jesteś wielka :)
Teraz jestem pewna, że Bura już nigdy nie będzie w ciąży!

Posted

Plicha napisał(a):
Super, że są pieniążki na sterylizację Burci :) Ja przelałam na razie 50zł i będę się starać w miarę możliwości pomagać dalej.

Plicha, Słonko, jak Ty wstawiasz tyle banerków? Mnie odmawia za każdym razem, jak chce wstawić piąty.