Emigrantka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Czy jest jakies konto na ktore mozna wplacic pare groszy tak zeby bylo to na utrzymanie Burej? Bo przeczytalam wszystkie 21 stron i nic nie wiem. Jezeli nie ma konta - prosze o dane osobowe (imie.nazwisko/dokladny zdres/telefon) kogos kto sie ta psica opiekuje i kto sie upewnie ze pieniazki do niej/dla niej dojda. Dzieki Quote
Plicha Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Emigrantka, jesteś już trzecią osobą, która o to pyta :( wchodzę tu co jakiś czas i żadnych wiadomości :( Quote
Krysiam Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dziewczyny, podbudowałam się - naprawdę. Ponieważ fundacja mi "wymówiła", muszę zbierać na swoje konta i skrupulatnie rozliczać wpłaty :roll: Na PW wyślę dane do konta, na które można wpłacać Quote
Plicha Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Krysiam a napiszesz jak tam sytuacja finansowa, tzn. ile brakuje, na co itp.? Ja na pewno coś na Burasie wpłacę. Napisz też co u niej i jeśli jest możliwość to jakieś fotki wklej :) Quote
Emigrantka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Krysiu - ja nie wiem czy podawanie numeru prywatnego konta na forum jest bezpieczne? U mnie sie tak nie robi wiec... nie wiem. Dzieki za PM, jak pisalam przekaze Burej 100-115 zlotych (25 funtow wiec zalezy od przelicznika jaki wtedy bedzie) przez kolezanke (Gosia.Marta) ktora leci do Warszawy 6-go stycznia, wplaci na konto jak bedzie w Polsce. Wysmyraj Bura po brzuszku od mnie. Quote
Emigrantka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Obraczus - dzieki ze zajrzalas.... Siedzeialam i wylam nad tymi Burej dziecmi io nd nia wczoraj w pracy.... Gosia.Marta z Warszawy akurat....Pieniazki ode mnie napewno jej przeleje. Moze da rade do Burej zajrzec jezeli mozna? Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 niestety teraz nie mam czasu przeczytac calosci... ale na pewno wspomoge grosikiem.. Quote
Emigrantka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Na 1 stronie jest Bura z dziecmi ktore jej uspili wieczorem chociaz wiedzieli za rano miala Krysia ja razem z dziecmi zabrac stamtad. Quote
Emigrantka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 NIkus wlasnie dostal 3 km PM ode mnie, wysylam pieniazki do Nikusia dzisiaj Western Union z lista gdzie co porozdzielac...... Nie moge czekac do 6-go bo mnei tu zezre..... Quote
Emigrantka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Krysiu - dzisiaj przesylam kase dla Burej do Nikusia i Nikus na konto Burej wplaci ode mnie 115 zlotych. Quote
Plicha Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Czekamy na wieści co u Buraski i numer konta oraz info o potrzebach finansowych. :) Quote
Emigrantka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Straszna cisza tutaj - co sie z Bura dzieje? Quote
gusia0106 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Krysia chyba nie wchodzi na dogo więc czekamy na wieści Quote
Emigrantka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Weszlam na profil, pokazuje ze krysia na Dogo dzisiaj byla..... Quote
Neris Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Krysia jest na wsi bez netu, dzisiaj powinna być w Warszawie więc pewnie wejdzie na wątek. Ostatnio była na dogo 26 grudnia. Rozmawiałam z nią i mówiła, że wybiera się w odwiedziny do Burci, ale teraz zachorowała własna sunia Krysi - Emi, i Krysia jeździła z nią na badania. Quote
Emigrantka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dzieki Neris - mam nadzieje ze obie sunie i Bura i Emi maja sie dobrze... Quote
Krysiam Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Jestem, zjechałam do Warszawy - na wsi net mam tylko potencjalnie,raz udało mi sie wejśc ale tylko na krótko. Emgrantko, pieniądze dla Burej od ciebie doszły juz na konto, Burcia bardzo dziekuje :) Miałam by u Burej ale zachorowała moja sunia, Emi; Ostatnio schudła, ale jak przez 2 dni nic nie jadła, nawet gotowanego, to sprawa stała sie poważna . Pogoniłam do weta, zrobiłam badania - ma bardzo wysoki poziom białych ciałek, biochemia w normie ale na rtg wątroba, trzustka i żoładek powiększone. Mam zrobić usg, to coś więcej będziemy wiedzieli. Emi ma 8 lat, wzięłam ja jak miała 6 miesięcy - szmat czasu. Quote
Neris Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 No to Emi na te swoje 8 lat nie wygląda :loveu: Quote
Recommended Posts