Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy jest jakies konto na ktore mozna wplacic pare groszy tak zeby bylo to na utrzymanie Burej?

Bo przeczytalam wszystkie 21 stron i nic nie wiem.

Jezeli nie ma konta - prosze o dane osobowe (imie.nazwisko/dokladny zdres/telefon) kogos kto sie ta psica opiekuje i kto sie upewnie ze pieniazki do niej/dla niej dojda.

Dzieki

Posted

Dziewczyny, podbudowałam się - naprawdę.
Ponieważ fundacja mi "wymówiła", muszę zbierać na swoje konta i skrupulatnie rozliczać wpłaty :roll:
Na PW wyślę dane do konta, na które można wpłacać

Posted

Krysiam a napiszesz jak tam sytuacja finansowa, tzn. ile brakuje, na co itp.? Ja na pewno coś na Burasie wpłacę.
Napisz też co u niej i jeśli jest możliwość to jakieś fotki wklej :)

Posted

Krysiu - ja nie wiem czy podawanie numeru prywatnego konta na forum jest bezpieczne?

U mnie sie tak nie robi wiec... nie wiem.

Dzieki za PM, jak pisalam przekaze Burej 100-115 zlotych (25 funtow wiec zalezy od przelicznika jaki wtedy bedzie) przez kolezanke (Gosia.Marta) ktora leci do Warszawy 6-go stycznia, wplaci na konto jak bedzie w Polsce.

Wysmyraj Bura po brzuszku od mnie.

Posted

Obraczus - dzieki ze zajrzalas....

Siedzeialam i wylam nad tymi Burej dziecmi io nd nia wczoraj w pracy....

Gosia.Marta z Warszawy akurat....Pieniazki ode mnie napewno jej przeleje.
Moze da rade do Burej zajrzec jezeli mozna?

Posted

Krysia jest na wsi bez netu, dzisiaj powinna być w Warszawie więc pewnie wejdzie na wątek.
Ostatnio była na dogo 26 grudnia.

Rozmawiałam z nią i mówiła, że wybiera się w odwiedziny do Burci, ale teraz zachorowała własna sunia Krysi - Emi, i Krysia jeździła z nią na badania.

Posted

Jestem, zjechałam do Warszawy - na wsi net mam tylko potencjalnie,raz udało mi sie wejśc ale tylko na krótko.
Emgrantko, pieniądze dla Burej od ciebie doszły juz na konto, Burcia bardzo dziekuje :)
Miałam by u Burej ale zachorowała moja sunia, Emi; Ostatnio schudła, ale jak przez 2 dni nic nie jadła, nawet gotowanego, to sprawa stała sie poważna . Pogoniłam do weta, zrobiłam badania - ma bardzo wysoki poziom białych ciałek, biochemia w normie ale na rtg wątroba, trzustka i żoładek powiększone. Mam zrobić usg, to coś więcej będziemy wiedzieli.
Emi ma 8 lat, wzięłam ja jak miała 6 miesięcy - szmat czasu.