Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziekujemy :modla:
Ważny jest każdy grosik - rozmawiałam z Patrycją - poprzednio dostawała 200 zl i karmę; karmy dla Burej juz nie będzie i w dodatku budżet jej sie nie dopinał:oops:
Ustaliłam w końcu kwotę 300 zl miesięcznie która obejmuje wszystkie zwykłe miesieczne wydatki.
Cena nie jest wygórowana ale trzeba co miesiąc trzeba te kasę wyskrobać :sad:

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No mnie też nieśmiało przebąkiwała........tak po prawdzie, to 200 zł, to naprawdę stawka głodowa.

A i w ogole jakoś tak optymistycznie o Burce zabrzmiało....

Dziewczyny plisssss jakby ktoś kota chciał..tak mi sie zakociło wokół, ze az mi sie w głowie kręci.

Posted

Ej.......no to Lisię udało jej się pogłaskać po tygodniu chyba...!

A w ogóle mam sprawdozdanie od dziewczynek:-) Całkiem to fajnie wygląda tfu tfu na psa urok.

• 2 weeks later...
Posted

Wieści od Burej:
Powoli robi postepy - pozwala sie głaskać, wychodzi do podstawionej miski (co zadziwilo TZ Patrycji bo te poprzednie tego nie robiły) a nawet raz była na spacerze. Spacer był taki więcej siadany niż chodzony ale udało sie.
Mam zdjęcia ze spaceru - jutro wstawię :lol:

Posted

Dziękuję za link pani Krysiu:loveu:.
Mam rozliczenie za październik ,ale będę na wątku rozliczeniowym robić chyba dopiero w nocy.
Tak na szybko sprawdziłam i z opisów przelewów wynika, że na Burkę jest tylko jedna wpłata : 50,00 od Myszki1.
Jaka jest Pani decyzja?

Posted

Wpłaciłam właśnie na konto fundacji 50 zł dla Burki. Nie wiem Krysiu, czy to może zostać zaliczone do tego miesiąca, czy poczeka na następny. W tytule przelewu wpisalam "Krzyczki - Bura"

Mocno trzymam kciuki za nią. Wierzę że Patrycja i ją wyprowadzi na prostą:loveu:

Posted

Dostałam karmę - takie zwykłe Chappi - przyda sie? Tyle ze do Patrycji nie zawioznę......bo to by się nawet nie opłacało. Wiecej na benzynę bym wydała.

Posted

Krysiam napisał(a):
Przydałoby sie ale nie moge edytowac pierwszego postu.
Czy mod może to zmienić?

Tak, możesz tez napisać prośbę, żeby zmienić prowadzącego wątek. Tak bym zrobiła. Mozna w pierwszy post wpisywać wszystkie bieżące informacje, postępy Burki.

Posted

[quote name='Krysiam']Przydałoby sie ale nie moge edytowac pierwszego postu.
Czy mod może to zmienić?

Już zmienione.
Od teraz Krysiam prowadzi wątek.

Pozdrawiam.

Posted

Rozmawiałam z Patrycją - Bura robi postepy :lol:
Zaczęła wychodzić z kojca - najpierw do miski a potem jak zauważyła że nic sie nie dzieje, zaczęła zwiedzać cały ogrodzony teren. Najpierw ostroznie, potem coraz śmielej.
Okazało się, że Bura nie załatwia sie w kojcu, tylko- jesli może - załatwia te sprawy na zewnatrz.
Jest bardzo niesmiałym pieszczochem .