Krysiam Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Bardzo dziekujemy :modla: Ważny jest każdy grosik - rozmawiałam z Patrycją - poprzednio dostawała 200 zl i karmę; karmy dla Burej juz nie będzie i w dodatku budżet jej sie nie dopinał:oops: Ustaliłam w końcu kwotę 300 zl miesięcznie która obejmuje wszystkie zwykłe miesieczne wydatki. Cena nie jest wygórowana ale trzeba co miesiąc trzeba te kasę wyskrobać :sad: Quote
Neigh Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No mnie też nieśmiało przebąkiwała........tak po prawdzie, to 200 zł, to naprawdę stawka głodowa. A i w ogole jakoś tak optymistycznie o Burce zabrzmiało.... Dziewczyny plisssss jakby ktoś kota chciał..tak mi sie zakociło wokół, ze az mi sie w głowie kręci. Quote
Krysiam Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Patrycja mówiła, że Burka pozwala sie jej głaskać, jak ją słyszy to merda ogonem choc z budy sama jeszcze nie wychodzi. Quote
Neigh Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ej.......no to Lisię udało jej się pogłaskać po tygodniu chyba...! A w ogóle mam sprawdozdanie od dziewczynek:-) Całkiem to fajnie wygląda tfu tfu na psa urok. Quote
Krysiam Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Wieści od Burej: Powoli robi postepy - pozwala sie głaskać, wychodzi do podstawionej miski (co zadziwilo TZ Patrycji bo te poprzednie tego nie robiły) a nawet raz była na spacerze. Spacer był taki więcej siadany niż chodzony ale udało sie. Mam zdjęcia ze spaceru - jutro wstawię :lol: Quote
mysza 1 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Fajnie:loveu: ciekawa byłam co u niej a wątku nie mogłam znaleźć, coś nie tak z dogo:razz: Quote
gusia0106 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dzięki Mysza za wskazanie wątku ;) Jestem i ja Quote
Neigh Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Najważniejsze, ze do przodu. Na siedząco na leżąco......ale jednak spacerująco:-) Quote
pidzej Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Krysiam wklejam tu, podlinkowane, wystarczy skopiować. Quote
Krysiam Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 PJ, śliczne banerki, masz talent dziewczyno :lol: Cioteczki, jeśli chcecie pomóc Burci, bierzcie banerki i wklejcie do swoich podpisów! Quote
irenaka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dziękuję za link pani Krysiu:loveu:. Mam rozliczenie za październik ,ale będę na wątku rozliczeniowym robić chyba dopiero w nocy. Tak na szybko sprawdziłam i z opisów przelewów wynika, że na Burkę jest tylko jedna wpłata : 50,00 od Myszki1. Jaka jest Pani decyzja? Quote
Krysiam Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 twarda rzeczywistośc - wielkie dzieki dla Myszy 1 - prosze przelac na konto Patrycji, pozostałe pieniądze wysle ja. Quote
Ewa Marta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wpłaciłam właśnie na konto fundacji 50 zł dla Burki. Nie wiem Krysiu, czy to może zostać zaliczone do tego miesiąca, czy poczeka na następny. W tytule przelewu wpisalam "Krzyczki - Bura" Mocno trzymam kciuki za nią. Wierzę że Patrycja i ją wyprowadzi na prostą:loveu: Quote
Krysiam Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Ogromne dzieki za wsparcie - ja tez wierze w Burcię i w to że znajdzie swój własny dom.:loveu: Quote
Ewa Marta Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Podrzucam do góry, może ktoś jeszcze zechce wspomóc jej utrzymanie... Quote
mysza 1 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Postaram się coś wyskrobać, chociaż łatwo nie jest. Quote
Neigh Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dostałam karmę - takie zwykłe Chappi - przyda sie? Tyle ze do Patrycji nie zawioznę......bo to by się nawet nie opłacało. Wiecej na benzynę bym wydała. Quote
Krysiam Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 pomyślę, przydałoby się :lol: Muszę jechac z suka do weta do NDM, to może podjadę dalej... Quote
mysza 1 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A może wpisać w tytuł wątku, że prosimy o deklaracje na hotel. Quote
Krysiam Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Przydałoby sie ale nie moge edytowac pierwszego postu. Czy mod może to zmienić? Quote
mysza 1 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Krysiam napisał(a):Przydałoby sie ale nie moge edytowac pierwszego postu. Czy mod może to zmienić? Tak, możesz tez napisać prośbę, żeby zmienić prowadzącego wątek. Tak bym zrobiła. Mozna w pierwszy post wpisywać wszystkie bieżące informacje, postępy Burki. Quote
Maupa4 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Krysiam']Przydałoby sie ale nie moge edytowac pierwszego postu. Czy mod może to zmienić? Już zmienione. Od teraz Krysiam prowadzi wątek. Pozdrawiam. Quote
Krysiam Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Rozmawiałam z Patrycją - Bura robi postepy :lol: Zaczęła wychodzić z kojca - najpierw do miski a potem jak zauważyła że nic sie nie dzieje, zaczęła zwiedzać cały ogrodzony teren. Najpierw ostroznie, potem coraz śmielej. Okazało się, że Bura nie załatwia sie w kojcu, tylko- jesli może - załatwia te sprawy na zewnatrz. Jest bardzo niesmiałym pieszczochem . Quote
Recommended Posts