Tengusia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ech nie moge tu wchodzic, ona jest boska poprostu, i jak pomysle ze gdyby nie moj TZ to moze bylaby u mnie na DT :mad: zazdroszam i to bardzo :loveu: Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 :evil_lol::evil_lol: jak naśladuje cioteczkę ;) http://img225.imageshack.us/img225/7418/s4022499qe6.jpg Quote
GameBoy Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 te fotki sa fatalne bo to z telefonu, ale coz takie albo zadne :cool1: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 BAZAREK NA IGE...ZAPRASZAM SERDECZNIE PO PODROZNE WIADRA NA KARME http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10246189#post10246189 Quote
GameBoy Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 dzieki, na Ige zostalo wydane ok 70 zlotych -frontline, kapiel lecznicza, wizyta u weta, lek do uszu i tabletki na stawy jutro kupie jej takie wypasione tabletki na robale i kilka dni pozniej zaszczepie, na wirusowki ale nie tylko dwie tylko 5 prosze o podnoszenie bazarku z mojego podpisu jest na moje tymczasy - na Ige rozwniez Quote
GameBoy Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Isadora7 napisał(a):GB a ty celowo pomieszałaś linki w sygnie? mnie sie otwiera bazarek, jezeli Tobie Borys to poprostu dogo swiruje:cool1: Quote
GameBoy Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 nie podlinkowywalam napisu ciotka - bo nie umim :oops: to jakis blad na dogo:cool1: Quote
Isadora7 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Z tego: [SIZE=2]kamera, słuchawki, torebka i swieczki !!!!! otwiera mi sie Borys a z tego:[SIZE=2] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111769 bazarek Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mnie też Borys zamiast bazara :evil_lol: Quote
andzia69 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Isadora7']Z tego: [SIZE=2]kamera, słuchawki, torebka i swieczki !!!!! otwiera mi sie Borys a z tego:[SIZE=2] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111769 bazarek dokładnie - i nawet GB już o tym pisałam, że coś nie tak z tymi linkami:eviltong: Quote
GameBoy Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 to skoro juz wszyscy wiedza, moze zaczniecie przynajmniej podbijac bazarek :eviltong:? Quote
GameBoy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Nikt do Igi z rana nie zajrzal :mad: czy Mała ma już to allegro czy jeszcze nie? bo nie moglam jej znalezc...:oops: ide dzis z nia do weta powtorzyc odrobaczenie ale tym lepszym srodkiem karmie ja jednak royalem, nie zaszkodzi jej chyba, wiem, ze molos z niej zaden ale na royala maxi mnie nie stac, zeby jej osobno kupic, a ona ma jakies tam niedobory to niech je i rosnie :D Quote
Selenga Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Nie ma jeszcze. Przepraszam cię, ale mi wczoraj kotka załatwiła okulary, a ja bez szkiełek ślepa jak kret jestem. Udało się je na szczęście posklejać i dzisiaj mogę już pracować, bo widzę co mam na ekranie. Jak tylko opędzę namolnych klientów, to zrobię jej to allegro. Quote
GameBoy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Selenga napisał(a):Nie ma jeszcze. Przepraszam cię, ale mi wczoraj kotka załatwiła okulary, a ja bez szkiełek ślepa jak kret jestem. Udało się je na szczęście posklejać i dzisiaj mogę już pracować, bo widzę co mam na ekranie. Jak tylko opędzę namolnych klientów, to zrobię jej to allegro. dziekuje Ci bardzo, ja myslalam, ze ja znalezc nie umiem :oops: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 No to czekamy dziś na wiesci od weta:) Bazarek idzie pełna para ,więc pieniązki na opłacenie małej i jej potrzeb będa:) Prosze ucałowac od cioteczek małego łobuza!!! Quote
GameBoy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Iga dostała tabletki, ktore wybija wszystko, jezeli cokolwiek tam jeszcze ma... został tez powtorzony płyn do uszu bo były odrobine brudne ale to nic powaznego, cofnelo sie wszystko kupilam Idze obrozke bo ta w ktorej przyjechala powodowala u niej wytrzeszcz oczu :D Iga jest cudowna, wczoraj nawet TZ cos przebakiwal, ze szkoda, ze nie mamy wiecej miejsca teraz :oops: Quote
andzia69 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 GameBoy napisał(a): Iga jest cudowna, wczoraj nawet TZ cos przebakiwal, ze szkoda, ze nie mamy wiecej miejsca teraz :oops: nioooo, teraz to może nieeee, ale niedługo będziesz miała więcej miejsca!:diabloti: Quote
GameBoy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 wiem :diabloti: TZ pochodzi do tego rozsadnie, sam mi powiedzial, ze pewnie od groma nieodpowiedzialnych ludzi sie odezwie szukamy Idze domku fajnego i odpowiedzialnego, ktory odpowiednio zapanuje nad temperamentem panienki czy ktos moglby mi napisac jakie sa male asty ( z zachowania - wzgledem ludzi i innych zwierzat)? Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :razz::razz:...lubiam twojego TZta ;) Jaką mała dostała tablete ?? Dobrze by wiedzieć na przyszłość ;) już zaglądam bom wrócona z moczenia Ozzulka ...u nas upał niesamowity więc rano jeździmy z nim nad wodę by popływał póki ludzie się nie kapią ...bo On potem wszystkich ratuje :diabloti: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='GameBoy']cos na A jak wroce do domu to Ci podam oki ...nigdy nie wiadomo co się spotka na swej drodze ;)....a każdy poprzedni miał być ostatni :cool1: Quote
GameBoy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Alicja']oki ...nigdy nie wiadomo co się spotka na swej drodze ;)....a każdy poprzedni miał być ostatni :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: znaczy sie TZ? bo nie tymczas chyba :-o Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 GameBoy napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: znaczy sie TZ? bo nie tymczas chyba :-o nie nie broń boshe TZ :diabloti:....tymczas ze względu na warunki tysz nie:shake: ...ale piesio którym na jakimś etapie życia jego przyjdzie się mi spotkać .... Quote
Recommended Posts