Ania+Milva i Ulver Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Do schronu trafiły 4 czteromiesieczne amstafy. Pani kupiła dom, gdzie na dworzu w kojcu znajdowała sie amstaffka z młodymi...własciciel zabrał suke , gdy nie było nikogo w domu...szczeniaki zostawił:angryy: 3 pieski juz maja nowe, odpowiedzialne domy...niestety z sunia jest problem.:-( Psiaki zostały wsadzone wszystkie do jednego boksu z innymi 5 szczeniakami-owczarkowatymi. Jak sie okazało sunia astka mała , to straszny agresor...szczeniaki fruwały po boksie, zakrwawione-gdy mała wbijała sie w nie , to ciężko było jej otworzyć pysk:mad: Musiała zostać odizolowana, nie ukrywam,że była wzmianka o uśpieniu, gdyż strach wydać teraz takiego psa komuś , kto przyjdzie do schronu-żeby czasem za pół roku nie została przyprowadzona z powrotem, bo ktoś sobie nie radzi z agresja... no ale jednak postanowiono,żeby szukać domu. Mała po oddzieleniu, trochę sie wyciszyła, ale potrzebuje dobrej socjalizacji zanim trafi do nowego domu-dlatego szukamy dla niej dt, aby można było zaobserwować jej reakcje, nauczyć czegoś, zanim zostanie wydana. Sunia jest zaszczepiona na nosówke i parwo, odrobaczona. Pomożemy jakoś w transporcie....pomóżcie proszę...aby nie trafiła w niepowołane ręce. Sunia ma watek na forum amstaff-pittbul Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Nie zachwycac sie tylko brac he he:) Dzis sunia była pokazaywana kotom...nasze koty nie boja sie psów...troche ja pogoniły:) Do dorosłego psa ładnie się zachowywała, tzn uległa postawa. Może i dało by rade zrobic z niej normalnego psa:) Quote
Selket Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Na pewno by dało radę..Tylko niech się znajdzie domeczek, który jej pomoże :kciuki: Quote
halbina Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 też mogę tylko podrzucić...czekam na szczeniaki... więc małej wziąć nie mogę... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Małe cudo z rana się pokazuje...szuka domku... Quote
Tengusia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 porozmawiam z moim TZtem ale marne szanse zeby sie zgodzil :( Quote
Selket Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Wrazie czego weź go troszkę pod włos....Np tak: :mad: :mad: Quote
Tengusia Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Selket napisał(a):Wrazie czego weź go troszkę pod włos....Np tak: :mad: :mad: ale ja juz z gory wiem co uslysze: kto to cudo wykarmi? przeciez wiesz ze jak ja wezmiemy to pewnie juz jej nie oddamy? i pewnie na tym rozmowa sie zakonczy :-( juz kilka razy probowalam go namowic na jakiegos tymczasowicza i niestety za kazdym razem konczy sie fiaskiem :( Quote
Selket Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Powiedz, że samo się wykarmi :evil_lol: Może teraz się uda? :kciuki: Może trzeba użyć swych kobiecych wdzięków :razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 mały łobuziak szuka opiekuna... Quote
Tengusia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 niestety u mnie DT odpada probowalam i nic z tego :( przykro mi :( Quote
Selket Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ooo..... :calus: Ale się strałaś i to też jest ważne..Może uda się kogoś znaleźc? Quote
Tengusia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Selket napisał(a):ooo..... :calus: Ale się strałaś i to też jest ważne..Może uda się kogoś znaleźc? tia ... tak jak sie spodziewalam uslyszalam przeciez jak ja wezmiemy to juz jej nie oddamy :oops: ... ale jeszcze go przekonam do jakiegos psiaczka nie poddam sie tak latwo :diabloti: Quote
agpol Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 sunia prześliczna:loveu::loveu::loveu:, oby szybko znalazła jakiś DT albo jeszcze lepiej odpowiedzialny DS my niestety trzeciego psiaka mieć nie możemy :shake: ale mocno trzymamy kciuki za agresorka :) Quote
Recommended Posts