Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):

czy ktos moglby mi napisac jakie sa male asty ( z zachowania - wzgledem ludzi i innych zwierzat)?

moja Mańka była rewelacyjna i do ludzi, innych suk i psów, a dzieci mogły jej dłubać gdzie tylko chciały, a ona się cieszyła, że jest w centrum uwagi;)
Miłosć do ludzi i dzieci jej została, a po pierwszej cieczce przestała lubieć suki - 85%:mad: małe toleruje pod warunkiem, że nie drą japiszona i nie startują do niej, większych albo równych sobie nie lubi. Aaaa i chciałam zaznaczyć, że jak ją wzięłam do siebie miała 5 tygodni i miałam swoje 2 suki - jedną - onkę - wybrała sobie na matkę:diabloti: i nigdy do ich śmierci nie było żadnych kłopotów w relacjach między nimi:loveu:

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje cudo nie miało problemow z akceptacją ani ludzi ani innych psiaków .Od samego początku spotykaliśmy się z wieloma psami różnych ras w różnym wieku ...jedynie paskudnie go potraktował doberman ...Ozzy miał 6 miesięcy jak go dobek zaatakował więc z dobkami mamy total szlaban pomimo że minęły 3 lata ...
Ozzy bardzo fajnie rozumiał od początku na czym polega hierarchia

Posted

[quote name='Alicja']

Jaką mała dostała tablete ?? Dobrze by wiedzieć na przyszłość ;)

Aniprazol - przez 3 kolejne dni bedziemy podawaly, 1 tabletka na 5 kilo ( u nas 2), cena jednej 9 zlotych

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:już pewnie po psacerku ;)

właśnie wróciłyśmy z psiego przedszkola, dostaliśmy zniżkę 50% na zajęcia bo poki co to się mało uczymy a raczej walczymy z agresja wobec szczeniąt:mad:,
byłyśmy już drugi raz i jest naprawdę lepiej, myślę, że jeszcze 2 -3 razy i Iga będzie gotowa do adopcji

z drugiej strony Iga ma dość zasadniczy charakterek, jak my jej nie odpuszczamy to spasowala, nam juz nie podskakuje i sie slucha, ale gdyby jej pozwolic to :diabloti:

Posted

Iga zaczyna ładnie przybierac na wadze, robi sie masywniejsza, bo strasznie chuda byla, pewnie royal giant robi swoje :evil_lol:

za zajecia placimy 10 zlotych, bylysmy 2 razy, jeszcze 2-3 razy pojdziemy

Posted

Iskra73 napisał(a):
ona rosnie jak na drozdzach :)coraz wieksza na tych zdjeciach:multi:

odbila sporo, rosnie i w gore i w szerz
trzeba tylko nad nia troche popracowac zeby sie ugladzila..

Posted

GameBoy napisał(a):
Iga jest cięższa o 4 kilo !!! wielki rozdety brzuch zniknał!!!! :multi:

to jak to - brzuch mniejszy a ona cięższa:crazyeye: ja też tak chce - moze sobie zapodam jakieś tabletki na robale:razz:

Posted

andzia69 napisał(a):
to jak to - brzuch mniejszy a ona cięższa:crazyeye: ja też tak chce - moze sobie zapodam jakieś tabletki na robale:razz:

zpodaj zapodaj, sama chyba lykne cos takiego :eviltong: