andzia69 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 GameBoy napisał(a): czy ktos moglby mi napisac jakie sa male asty ( z zachowania - wzgledem ludzi i innych zwierzat)? moja Mańka była rewelacyjna i do ludzi, innych suk i psów, a dzieci mogły jej dłubać gdzie tylko chciały, a ona się cieszyła, że jest w centrum uwagi;) Miłosć do ludzi i dzieci jej została, a po pierwszej cieczce przestała lubieć suki - 85%:mad: małe toleruje pod warunkiem, że nie drą japiszona i nie startują do niej, większych albo równych sobie nie lubi. Aaaa i chciałam zaznaczyć, że jak ją wzięłam do siebie miała 5 tygodni i miałam swoje 2 suki - jedną - onkę - wybrała sobie na matkę:diabloti: i nigdy do ich śmierci nie było żadnych kłopotów w relacjach między nimi:loveu: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Moje cudo nie miało problemow z akceptacją ani ludzi ani innych psiaków .Od samego początku spotykaliśmy się z wieloma psami różnych ras w różnym wieku ...jedynie paskudnie go potraktował doberman ...Ozzy miał 6 miesięcy jak go dobek zaatakował więc z dobkami mamy total szlaban pomimo że minęły 3 lata ... Ozzy bardzo fajnie rozumiał od początku na czym polega hierarchia Quote
GameBoy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 dzieki za info, sama jestem ciekawa ile w niej jest z asta a ile to jakas domieszka Quote
GameBoy Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Alicja'] Jaką mała dostała tablete ?? Dobrze by wiedzieć na przyszłość ;) Aniprazol - przez 3 kolejne dni bedziemy podawaly, 1 tabletka na 5 kilo ( u nas 2), cena jednej 9 zlotych Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='GameBoy']Aniprazol - przez 3 kolejne dni bedziemy podawaly, 1 tabletka na 5 kilo ( u nas 2), cena jednej 9 zlotych ;) oki dzięki Quote
GameBoy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:już pewnie po psacerku ;) właśnie wróciłyśmy z psiego przedszkola, dostaliśmy zniżkę 50% na zajęcia bo poki co to się mało uczymy a raczej walczymy z agresja wobec szczeniąt:mad:, byłyśmy już drugi raz i jest naprawdę lepiej, myślę, że jeszcze 2 -3 razy i Iga będzie gotowa do adopcji z drugiej strony Iga ma dość zasadniczy charakterek, jak my jej nie odpuszczamy to spasowala, nam juz nie podskakuje i sie slucha, ale gdyby jej pozwolic to :diabloti: Quote
GameBoy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 przpraszam za jakosc materaca :oops: ale to psi mebelek :oops: Quote
GameBoy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Iga zaczyna ładnie przybierac na wadze, robi sie masywniejsza, bo strasznie chuda byla, pewnie royal giant robi swoje :evil_lol: za zajecia placimy 10 zlotych, bylysmy 2 razy, jeszcze 2-3 razy pojdziemy Quote
Iskra73 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ona rosnie jak na drozdzach :)coraz wieksza na tych zdjeciach:multi: Quote
GameBoy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Iskra73 napisał(a):ona rosnie jak na drozdzach :)coraz wieksza na tych zdjeciach:multi: odbila sporo, rosnie i w gore i w szerz trzeba tylko nad nia troche popracowac zeby sie ugladzila.. Quote
GameBoy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 jak sie nazywa takie umaszczenie jak Igi? wiem, ze to pregus ale jak sie nazywa to tło? :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 nie mam pojęcia:) to pytanie do doświadczonych astowiczów chyba hehe Quote
GameBoy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Iga jest cięższa o 4 kilo !!! wielki rozdety brzuch zniknał!!!! :multi: Quote
andzia69 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 GameBoy napisał(a):Iga jest cięższa o 4 kilo !!! wielki rozdety brzuch zniknał!!!! :multi: to jak to - brzuch mniejszy a ona cięższa:crazyeye: ja też tak chce - moze sobie zapodam jakieś tabletki na robale:razz: Quote
GameBoy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 andzia69 napisał(a):to jak to - brzuch mniejszy a ona cięższa:crazyeye: ja też tak chce - moze sobie zapodam jakieś tabletki na robale:razz: zpodaj zapodaj, sama chyba lykne cos takiego :eviltong: Quote
andzia69 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 GameBoy napisał(a):zpodaj zapodaj, sama chyba lykne cos takiego :eviltong: taaa i karmę lighta dla seniora se zapodam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 andzia69 napisał(a):taaa i karmę lighta dla seniora se zapodam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja dla adulta :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='GameBoy']zpodaj zapodaj, sama chyba lykne cos takiego :eviltong: :evil_lol::evil_lol: dieta cud na dogo Quote
GameBoy Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol: dieta cud na dogo śmiejcie się, śmiejcie zobczycie jaka bedzie lux panienka za kilka dni Quote
Alicja Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='GameBoy']śmiejcie się, śmiejcie zobczycie jaka bedzie lux panienka za kilka dni ;). .... no ale potem my :evil_lol: Quote
Selenga Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 allegro dla małej: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=377725447 Quote
Recommended Posts