GameBoy Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Selenga']allegro dla małej: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=377725447 dziekujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
GameBoy Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 byłyśmy na spacerku, najpierw spotkałyśmy kumpla Hexy - ogara polskiego Aresa, mała nie chciala się z nim bawić żuła patyki później dolaczyla 5 mczna jamniczka i po malym zgrzycie na poczatku zabawy Iga bardzo fajnie sie z nia bawila... szczekala, zeby jamniolka za nia biegala ps. Iga zjadla pilota od kina domowego Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='GameBoy']byłyśmy na spacerku, najpierw spotkałyśmy kumpla Hexy - ogara polskiego Aresa, mała nie chciala się z nim bawić żuła patyki później dolaczyla 5 mczna jamniczka i po malym zgrzycie na poczatku zabawy Iga bardzo fajnie sie z nia bawila... szczekala, zeby jamniolka za nia biegala ps. Iga zjadla pilota od kina domowego czyli ma dziecko ciągotki do elektroniki :roll:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ło ale śmieszne ..................................:evil_lol: kurcze najgorzej, ze on tu obslugiwal kilka multimediow - nawet nie chce wiedziec ile kosztuje nowy :cool1: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 wystawimy bazarek na Twojego pilota:) Quote
GameBoy Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a):wystawimy bazarek na Twojego pilota:) na pilota nie trzeba, wystarczy pomoc w oplacnieniu weta i szkolen:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 GameBoy napisał(a):nikt do nas nie zagląda .........:placz: Ja wychodzę z zaległości ogłoszeniowych i nie mam czasu sie w czółko podrapać. Quote
GameBoy Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ciotka Isadora i tak jestes niezawodna :loveu: Iga spi i "bąkuje" :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='GameBoy']ciotka Isadora i tak jestes niezawodna :loveu: Iga spi i "bąkuje" :evil_lol: :hmmmm: była gdzieś z Ozzym :roll:...bo Ozzy zległ pod drzwiami i straszy :evil_lol::evil_lol:markując burzę :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Alicja']:hmmmm: była gdzieś z Ozzym :roll:...bo Ozzy zległ pod drzwiami i straszy :evil_lol::evil_lol:markując burzę :evil_lol: ano moze tak być...:crazyeye: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Ogłosiłam.. http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1375954_4_miesieczna_astka_szuka_domu_warszawa.html http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=26847 Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ania ja ją oglosilam na ale gratce i gumtree wczoraj w nocy :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 hi hi...nie zaszkodza 2 ogłoszenia:) Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 w poniedzialek przyjezdza do nas na tymczas szczeniorka z kielc mam nadzieje, ze pomoze Idze w socjalizacji wszystkie jej ataki sa wynikiem strachu przed innymi psami- ze zlosci juz nie atakuje Quote
andzia69 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='GameBoy']w poniedzialek przyjezdza do nas na tymczas szczeniorka z kielc mam nadzieje, ze pomoze Idze w socjalizacji wszystkie jej ataki sa wynikiem strachu przed innymi psami- ze zlosci juz nie atakuje a ja nic nie wiem??????:mad: Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 uuuu a Ty z Kielc jesteś .... nie zauwazylam.... straszna bida tam w kieleckim pomyslalam, ze cos przygarne na chwile :oops: Quote
andzia69 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 GameBoy napisał(a):uuuu a Ty z Kielc jesteś .... nie zauwazylam.... straszna bida tam w kieleckim pomyslalam, ze cos przygarne na chwile :oops: nooo...u nas jest gorzej jak źle...my nawet do schronu nic nie dajemy i tak kombinujemy jak kuń pod górę...ale niestety często nie mamy co zrobić z biedami, bo już nie mamy ich gdzie upychać...a nasz schron to :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 widzialm, tu na dogo to nie wiadomo w co rece wlozyc, mam wrazenie, ze im wiecej jest tych szczeniat, tym wiecej ich tu jest :shake: Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 zapomnialam napisac, ze wczoraj napisala jakas dziewczyna, ze jest zainteresowana adopcja ale nie zgadza sie na sterylke bo to bestialstwo, ladnie jej podziekowalam :cool1: Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='GameBoy']zapomnialam napisac, ze wczoraj napisala jakas dziewczyna, ze jest zainteresowana adopcja ale nie zgadza sie na sterylke bo to bestialstwo, ladnie jej podziekowalam :cool1: i słusznie ....pewnie jeszcze z miłości kazała by jej dzieciaczki mieć :angryy: Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Alicja']i słusznie ....pewnie jeszcze z miłości kazała by jej dzieciaczki mieć :angryy: oczywiscie twierdzi, ze nie, ale nie chcialo mi sie ciagnac tej dyskusji :cool1: Mala ladnie rosnie i robi naprawde duze postepy - fajna z niej dziewczyna bedzie :loveu: Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 byłam z nia u weta, wetka mowi, ze mala nareszcie wyglada jak normalny szczeniak (wagowo), uszy juz czyste - we wtorek sie szczepimy Quote
Recommended Posts