Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłyśmy na spacerku, najpierw spotkałyśmy kumpla Hexy - ogara polskiego Aresa, mała nie chciala się z nim bawić żuła patyki
później dolaczyla 5 mczna jamniczka i po malym zgrzycie na poczatku zabawy Iga bardzo fajnie sie z nia bawila... szczekala, zeby jamniolka za nia biegala

ps. Iga zjadla pilota od kina domowego

Posted

[quote name='GameBoy']byłyśmy na spacerku, najpierw spotkałyśmy kumpla Hexy - ogara polskiego Aresa, mała nie chciala się z nim bawić żuła patyki
później dolaczyla 5 mczna jamniczka i po malym zgrzycie na poczatku zabawy Iga bardzo fajnie sie z nia bawila... szczekala, zeby jamniolka za nia biegala

ps. Iga zjadla pilota od kina domowego

czyli ma dziecko ciągotki do elektroniki :roll:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ło ale śmieszne ..................................:evil_lol:

kurcze najgorzej, ze on tu obslugiwal kilka multimediow - nawet nie chce wiedziec ile kosztuje nowy :cool1:

Posted

[quote name='GameBoy']ciotka Isadora i tak jestes niezawodna :loveu:

Iga spi i "bąkuje" :evil_lol:

:hmmmm: była gdzieś z Ozzym :roll:...bo Ozzy zległ pod drzwiami i straszy :evil_lol::evil_lol:markując burzę :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: była gdzieś z Ozzym :roll:...bo Ozzy zległ pod drzwiami i straszy :evil_lol::evil_lol:markując burzę :evil_lol:

ano moze tak być...:crazyeye:

Posted

w poniedzialek przyjezdza do nas na tymczas szczeniorka z kielc
mam nadzieje, ze pomoze Idze w socjalizacji
wszystkie jej ataki sa wynikiem strachu przed innymi psami- ze zlosci juz nie atakuje

Posted

[quote name='GameBoy']w poniedzialek przyjezdza do nas na tymczas szczeniorka z kielc
mam nadzieje, ze pomoze Idze w socjalizacji
wszystkie jej ataki sa wynikiem strachu przed innymi psami- ze zlosci juz nie atakuje

a ja nic nie wiem??????:mad:

Posted

GameBoy napisał(a):
uuuu a Ty z Kielc jesteś .... nie zauwazylam.... straszna bida tam w kieleckim pomyslalam, ze cos przygarne na chwile :oops:

nooo...u nas jest gorzej jak źle...my nawet do schronu nic nie dajemy i tak kombinujemy jak kuń pod górę...ale niestety często nie mamy co zrobić z biedami, bo już nie mamy ich gdzie upychać...a nasz schron to :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

zapomnialam napisac, ze wczoraj napisala jakas dziewczyna, ze jest zainteresowana adopcja ale nie zgadza sie na sterylke bo to bestialstwo, ladnie jej podziekowalam :cool1:

Posted

[quote name='GameBoy']zapomnialam napisac, ze wczoraj napisala jakas dziewczyna, ze jest zainteresowana adopcja ale nie zgadza sie na sterylke bo to bestialstwo, ladnie jej podziekowalam :cool1:

i słusznie ....pewnie jeszcze z miłości kazała by jej dzieciaczki mieć :angryy:

Posted

[quote name='Alicja']i słusznie ....pewnie jeszcze z miłości kazała by jej dzieciaczki mieć :angryy:

oczywiscie twierdzi, ze nie, ale nie chcialo mi sie ciagnac tej dyskusji :cool1:

Mala ladnie rosnie i robi naprawde duze postepy - fajna z niej dziewczyna bedzie :loveu: