Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
ehhh GB nawet nie wiesz jak sie cieszymy,że mała trafila do ciebie na dt...dzieki wielkie!!!

ciotka nie ma za co, taki piorunek w domu to sama radosc - my i tak mieszkamy na kartonach wiec nawet jak cos poniszczy nie ma dramatu :evil_lol:
choc akurat pilota TZ mogla sobie darowac :evil_lol:
zapisalam ja na 7 wizyt w psim przedszkolu - reszte niech robi przyszly wlasciciel

ona jest taka slodka, wdzieczna i przytulasna, naprawde nie spodziewalam sie po morderczym ascie:evil_lol:

aha w ogloszeniach mozna dodac, ze suka zna sie na teleportacji, co rano jak sie budze lezy za moimi plecami mimo, ze jak zasypiam jej tam nie ma :evil_lol:

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
nie moge jej sobie zostawic..... ona razem z Hexa nie wpuszcza juz nic do domu....tzn moze wpuszcza ale zywe toto nie wyjdzie :oops: Hexa ja szkoli na jakas zaganiaczke :oops: na podworku psy od nich zwiewaja tak sie "delikatnie" bawia :oops:

Czemu wy bliżej nie mieszkacie?? Żaba miała by kompanię co to przed nią nie wieje z jazgotem :p i nie wkurza się o taką samą metodę zabawy :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']uwazasz, ze ona jest gruba?? tylko jak lezy i sie rozplaszczy tak wyglada :cool1:
jest super sprawna, zwrotna, coraz ladniej z pieskami sie bawi
dzis bylysmy kolejny raz w przedszkolu, ladnie wacha pieski, zaczyna juz zaprzaszac pieski do zabawy
bardzo ladnie daje sie odwolac, uczymy sie robic siad ale Iga raczej robi waruj w pozycji "na plecy" niz siad :evil_lol:

bo bullowate tak mają ....dla nich powinny być inne komendy i szkolenia :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']bo bullowate tak mają ....dla nich powinny być inne komendy i szkolenia :evil_lol::evil_lol:

pewnie masz racje ciotka, oni kaza uczyc siad na smakolyk a Igus skacze do gory jak oszalala, staje na tylnych lapkach i tak chodzi za mna jak poczuje zarcie :evil_lol:
chyba do "you can dance" ja zglosze podobno za 2 tyg casting do nastepnej edycji :evil_lol:

Posted

jeszcze jedno - mozecie mi poradzic jakas karme dla niej? musze jej cos kupic, nie moge jej dawac hexowej, musze jej kupic royala dla niej odpowiedniego tylko jakiego?
chociaz ze 3 kilo, zeby ladnie odbila po tym schroniskowym wikcie

Posted

GameBoy napisał(a):

jeszcze jedno - mozecie mi poradzic jakas karme dla niej? musze jej cos kupic, nie moge jej dawac hexowej, musze jej kupic royala dla niej odpowiedniego tylko jakiego?
chociaz ze 3 kilo, zeby ladnie odbila po tym schroniskowym wikcie

dawaj jej specjalną mieszankę dla psów morderców:cool1::diabloti:
może Intestinal dla szczeniąt ras średnich?

Posted

[quote name='oktawia6']dawaj jej specjalną mieszankę dla psów morderców:cool1::diabloti:
może Intestinal dla szczeniąt ras średnich?

taktak ...mordercy bardzo lubią Intestinala ....ci starsi też :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']taktak ...mordercy bardzo lubią Intestinala ....ci starsi też :cool1:

a sprzedaja to w malych ilosciach? wiem, ze koszt utrzymania Igi u nas sie zwroci ale poki co wykladam wszystko ze swojej kieszeni i nie sa to male kwoty wiec wolalabym mniejsza ilosc :oops:

Posted

GameBoy napisał(a):

a sprzedaja to w malych ilosciach? wiem, ze koszt utrzymania Igi u nas sie zwroci ale poki co wykladam wszystko ze swojej kieszeni i nie sa to male kwoty wiec wolalabym mniejsza ilosc :oops:

no pewnie! jak w każdej karmie woreczki 3 kg i potem większe:lol:

Posted

Ania napisz mi co mam zrobic z karma, ktora przyjechala z Iga - ona nawet na nia nie patrzy, nie mowiac o jedzeniu i z czerwona obrozką, w ktorej przyjechala bo ona sie na nią nie dopina nawet teraz :oops: - ona od poczatku byla dosc ciasna, zeby nie bylo, ze psa upaslam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']to w poniedzialek nabede w drodze kupna - a jutro niech sie posili szczeniorem w psim przedszkolu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

są w 2 kg , 7,5 kg i 14 kg paczkach ...chyba że masz możliwość wzięcia próbek Royala z lecznicy albo sklepu ... mała sama by sobie dobrała to co jej pasi ;)a weci jeśli mają dystrybucję Royala to mają i próbki

Posted

ok, karma sie podzele w takim razie z dziewczynami od szczeniakow
a pizdzielcowi jutro kupie cos

bylismy dzis rano na tych zajeciach i facet prowadzacy mowi, ze sa postepy widoczne w zachowaniu Igi - takze bedzie z niej pies :loveu:

mala ma jeszcze jedna dosc osobliwa ceche- jak jej sie cos nie podoba - zaczyna tak 'spiewac" jakby ktos jodlowal :evil_lol: pewnie psu - mordercy nie wypada piszczec :evil_lol:

Posted

mialam kolejny - rozsadny - telefon w sprawie Igi
ludzie mieszkaja w wawie w centrm
mloda para - mieli juz asta, maja kota 4 letniego
chcieli ja juz dzis ale przed skonczeniem zajec i szczepieniem nie oddam :cool1:
nagadalam mu o tym, ze Igi bede poadopcyjnie bardzo pilnowac, ze na pewno bedzie wiecej niz jedna wizyta po, kazalam sie zastanowic i oddzwonic :roll: co nagle to po diable i nie ma co sie spieszyc

Posted

napisze Wam cos ciekawego
dzwonil dzis do mnie facet od Igi - 7 razy, nie widzialam jak dzwonil ale i tak bym nie odebrala bo jestem za granica i nie chce mi sie placic
umowilam sie z nim, ze jak sie rozmysli co do adopcji ma zadzwonic, wiec pomyslalam, ze chodzi o to
jak zadzwonil 8 raz, poszukalam stacjonarnego i oddzwonilam
a on mowi do mnie "przepraszam, ze dzwonie w niedziele itd ale chcialem tylko zapytac jak sie czuje Iga i jak idzie jej socjalizacja?"
rozlozyl mnie na lopatki tym pytaniem
umowilam sie z nim, ze w poniedzialek go odwiedze bo chcial mi na kamere dom nagrywac (aparat mu sie zepsul) zeby mi pokazac gdzie Iga bedzie mieszkala ---- i co Wy na to?

lece kibicowac :loveu: - jutro beda nowe fotki Igi z fajnymi kolegami - szczegolnie jeden jest imponujacy :p

Posted

ta fotka jest sporym zaskoczeniem dla mnie samej tydz temu Iga spotkala tego psiaka pierwszy raz, najpierw uciekla ze strachu, pozniej jak podszedl warczaa i oczywiscie sie na nim zawiesila
dzis wachala sie z nim i bawila z nim i Hexa jak normalny psiak