Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GameBoy']byłam z nia u weta, wetka mowi, ze mala nareszcie wyglada jak normalny szczeniak (wagowo), uszy juz czyste - we wtorek sie szczepimy

no Iga tylko nie pękaj inie becz;)na szczepieniu

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']no Iga tylko nie pękaj inie becz;)na szczepieniu

watpie,zeby ostawiala jakies sceny :cool1:

dzwonil Pan zainteresowany Iga, zaprosilam go, zeby poznal Ige, mozeliwe, ze dzis jeszcze zajrzy do nas
Malej nie oddam poki nie skonczy zajec w pp i nie doszczepie jej ale moze to akurat ten.... wie o sterylce i wizytach - nie ma z tym problemu

Posted

[quote name='GameBoy']watpie,zeby ostawiala jakies sceny :cool1:

dzwonil Pan zainteresowany Iga, zaprosilam go, zeby poznal Ige, mozeliwe, ze dzis jeszcze zajrzy do nas
Malej nie oddam poki nie skonczy zajec w pp i nie doszczepie jej ale moze to akurat ten.... wie o sterylce i wizytach - nie ma z tym problemu

no to :kciuki: i czekamy na info

Posted

Facet zrobil baaaardzo dobre wrazenie, na wszystko sie zgadza, blisko mieszka, Iga go wycalowala, pojade do niego w tygodniu - jezeli bedzie wszystko ok w nastepny piatek Iga pojedzie do siebie :cool1:

Posted

GameBoy napisał(a):
Facet zrobil baaaardzo dobre wrazenie, na wszystko sie zgadza, blisko mieszka, Iga go wycalowala, pojade do niego w tygodniu - jezeli bedzie wszystko ok w nastepny piatek Iga pojedzie do siebie :cool1:

Masz talent do wyszukiwania :)

Posted

GameBoy napisał(a):

trzymam bardzo mocno kciuki!!!!:loveu:

Posted

[quote name='GameBoy']Facet zrobil baaaardzo dobre wrazenie, na wszystko sie zgadza, blisko mieszka, Iga go wycalowala, pojade do niego w tygodniu - jezeli bedzie wszystko ok w nastepny piatek Iga pojedzie do siebie :cool1:

no to aby było oki :kciuki:

Posted

podobno kilka dni temu byli na Paluchu ale te psy, ktore im sie podobaly byly na kwarantannie.... a wiadomo jak jest z kwarantanna na Paluchu, konczy sie a psa nie ma w schronie w sekunde :roll:

Posted

Mała jest cudeńko:loveu:, naprawde, jest taka wdzieczna i slodka (poza relacjami z psami) a to, ze zalatwia sie tylko na podworku - przy tych temperaturach i ew smrodku - to cud!!

Posted

brzuszek ma śliczny łaciaty :loveu:
jak ona do mnie przyjechala miescila sie w to lozko :evil_lol: a tą czerwoną obrozka, w korej przyjechala, nie moge nawet objac jej szyi :roll:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Zamiziałabym tego brzunia a na dodatek te "złamane" łapki

:loveu::loveu::loveu:

nie wiem jak ja ją oddam, ma paskudne zagrywki ale teraz juz rozumiem milosc ludzi do ttb, dopiero teraz

Posted

GameBoy napisał(a):
nie wiem jak ja ją oddam, ma paskudne zagrywki ale teraz juz rozumiem milosc ludzi do ttb, dopiero teraz

To szykuje się problemik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
To szykuje się problemik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie moge jej sobie zostawic..... ona razem z Hexa nie wpuszcza juz nic do domu....tzn moze wpuszcza ale zywe toto nie wyjdzie :oops: Hexa ja szkoli na jakas zaganiaczke :oops: na podworku psy od nich zwiewaja tak sie "delikatnie" bawia :oops:

Posted

[quote name='GameBoy']nie wiem jak ja ją oddam, ma paskudne zagrywki ale teraz juz rozumiem milosc ludzi do ttb, dopiero teraz

ha ha ha...to jest zaraźliwe:eviltong::eviltong::eviltong:

GB - przeca bedziesz miała duzy dom to będzie gdzie "nabytki" chować:evil_lol:

a nawiasem mówiac to szczeniorom większość odpuszcza więc i oba babsztyle też to zrobią:p

ale bencoł jej odchudź bo się niedługo toczyć będzie:mad:

Posted

uwazasz, ze ona jest gruba?? tylko jak lezy i sie rozplaszczy tak wyglada :cool1:
jest super sprawna, zwrotna, coraz ladniej z pieskami sie bawi
dzis bylysmy kolejny raz w przedszkolu, ladnie wacha pieski, zaczyna juz zaprzaszac pieski do zabawy
bardzo ladnie daje sie odwolac, uczymy sie robic siad ale Iga raczej robi waruj w pozycji "na plecy" niz siad :evil_lol: