Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='GameBoy']byłam z nia u weta, wetka mowi, ze mala nareszcie wyglada jak normalny szczeniak (wagowo), uszy juz czyste - we wtorek sie szczepimy no Iga tylko nie pękaj inie becz;)na szczepieniu Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Alicja']no Iga tylko nie pękaj inie becz;)na szczepieniu watpie,zeby ostawiala jakies sceny :cool1: dzwonil Pan zainteresowany Iga, zaprosilam go, zeby poznal Ige, mozeliwe, ze dzis jeszcze zajrzy do nas Malej nie oddam poki nie skonczy zajec w pp i nie doszczepie jej ale moze to akurat ten.... wie o sterylce i wizytach - nie ma z tym problemu Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='GameBoy']watpie,zeby ostawiala jakies sceny :cool1: dzwonil Pan zainteresowany Iga, zaprosilam go, zeby poznal Ige, mozeliwe, ze dzis jeszcze zajrzy do nas Malej nie oddam poki nie skonczy zajec w pp i nie doszczepie jej ale moze to akurat ten.... wie o sterylce i wizytach - nie ma z tym problemu no to :kciuki: i czekamy na info Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 spokojnie podchodze do tego - mlody glos mial, choc zdania skladal ok :evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Facet zrobil baaaardzo dobre wrazenie, na wszystko sie zgadza, blisko mieszka, Iga go wycalowala, pojade do niego w tygodniu - jezeli bedzie wszystko ok w nastepny piatek Iga pojedzie do siebie :cool1: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 GameBoy napisał(a):Facet zrobil baaaardzo dobre wrazenie, na wszystko sie zgadza, blisko mieszka, Iga go wycalowala, pojade do niego w tygodniu - jezeli bedzie wszystko ok w nastepny piatek Iga pojedzie do siebie :cool1: Masz talent do wyszukiwania :) Quote
andzia69 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 GameBoy napisał(a):Facet zrobil baaaardzo dobre wrazenie, na wszystko sie zgadza, blisko mieszka, Iga go wycalowala, pojade do niego w tygodniu - jezeli bedzie wszystko ok w nastepny piatek Iga pojedzie do siebie :cool1: trzymam bardzo mocno kciuki!!!!:loveu: Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 dziekujemy, poki co bedziemy dalej sie edukowac i szczepic we wtorek :loveu: Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='GameBoy']Facet zrobil baaaardzo dobre wrazenie, na wszystko sie zgadza, blisko mieszka, Iga go wycalowala, pojade do niego w tygodniu - jezeli bedzie wszystko ok w nastepny piatek Iga pojedzie do siebie :cool1: no to aby było oki :kciuki: Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 podobno kilka dni temu byli na Paluchu ale te psy, ktore im sie podobaly byly na kwarantannie.... a wiadomo jak jest z kwarantanna na Paluchu, konczy sie a psa nie ma w schronie w sekunde :roll: Quote
oktawia6 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 no proszę jak się coś dzieje! ciekawe jak kontrola mu wypadnie:lol: Quote
GameBoy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Mała jest cudeńko:loveu:, naprawde, jest taka wdzieczna i slodka (poza relacjami z psami) a to, ze zalatwia sie tylko na podworku - przy tych temperaturach i ew smrodku - to cud!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Ale fajne wiadomości od rana!!!! Jak widac sa jeszce faceci godni adopcji psiaka hi hi:) Trzymam kciuki !! Quote
GameBoy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 komus sie delikatnie przekrzywilo lozko o co ci chodzi??!!! tak lepiej?? tak lepiej? dobranoc ...... Quote
Alicja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten brzuch http://img71.imageshack.us/img71/2164/s4022548jn4.jpg Quote
Isadora7 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Zamiziałabym tego brzunia a na dodatek te "złamane" łapki :loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 brzuszek ma śliczny łaciaty :loveu: jak ona do mnie przyjechala miescila sie w to lozko :evil_lol: a tą czerwoną obrozka, w korej przyjechala, nie moge nawet objac jej szyi :roll: Quote
GameBoy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Isadora7 napisał(a):Zamiziałabym tego brzunia a na dodatek te "złamane" łapki :loveu::loveu::loveu: nie wiem jak ja ją oddam, ma paskudne zagrywki ale teraz juz rozumiem milosc ludzi do ttb, dopiero teraz Quote
Isadora7 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 GameBoy napisał(a):nie wiem jak ja ją oddam, ma paskudne zagrywki ale teraz juz rozumiem milosc ludzi do ttb, dopiero teraz To szykuje się problemik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Isadora7 napisał(a):To szykuje się problemik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie moge jej sobie zostawic..... ona razem z Hexa nie wpuszcza juz nic do domu....tzn moze wpuszcza ale zywe toto nie wyjdzie :oops: Hexa ja szkoli na jakas zaganiaczke :oops: na podworku psy od nich zwiewaja tak sie "delikatnie" bawia :oops: Quote
Tengusia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 malenkie slicznosci, ma swietne umaszczenie no i charakterek ... czego chciec wiecej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andzia69 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='GameBoy']nie wiem jak ja ją oddam, ma paskudne zagrywki ale teraz juz rozumiem milosc ludzi do ttb, dopiero teraz ha ha ha...to jest zaraźliwe:eviltong::eviltong::eviltong: GB - przeca bedziesz miała duzy dom to będzie gdzie "nabytki" chować:evil_lol: a nawiasem mówiac to szczeniorom większość odpuszcza więc i oba babsztyle też to zrobią:p ale bencoł jej odchudź bo się niedługo toczyć będzie:mad: Quote
GameBoy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 uwazasz, ze ona jest gruba?? tylko jak lezy i sie rozplaszczy tak wyglada :cool1: jest super sprawna, zwrotna, coraz ladniej z pieskami sie bawi dzis bylysmy kolejny raz w przedszkolu, ladnie wacha pieski, zaczyna juz zaprzaszac pieski do zabawy bardzo ladnie daje sie odwolac, uczymy sie robic siad ale Iga raczej robi waruj w pozycji "na plecy" niz siad :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 ehhh GB nawet nie wiesz jak sie cieszymy,że mała trafila do ciebie na dt...dzieki wielkie!!! Quote
Recommended Posts