GameBoy Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ok, ja najpozniej w czwartek odbieram ja od selengi ale postaram sie wczesniej Quote
GameBoy Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja']:bigcool: ale będzie fajnie ;) taaaa, dziewczyny uprzedzam, ze w weeknd jade z TZ i piesami nad morze wiec mnie nie bedzie przy kompie pojawie sie w poniedzialek dopiero :oops: bede miala czas zeby ja poobserwowac Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='GameBoy']taaaa, dziewczyny uprzedzam, ze w weeknd jade z TZ i piesami nad morze wiec mnie nie bedzie przy kompie pojawie sie w poniedzialek dopiero :oops: bede miala czas zeby ja poobserwowac dobrze że uprzedziłaś ;):evil_lol: bo byśmy zachodziły o głowę czy to już :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to owocnych obserwacji ;) Quote
GameBoy Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja']dobrze że uprzedziłaś ;):evil_lol: bo byśmy zachodziły o głowę czy to już :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to owocnych obserwacji ;) mam nadzieje, ze dziewczyny dogodaja sie w samochodzie :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Ja tez chce taki tymczas, gdzie nad morze zabierają:) Quote
GameBoy Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 w czwartek zabiore ja do psiego przedszkola bo ide ze swoja, niech pobiega ze szczeniorami zobaczymy czy naprawde taki z niej agresor a w pt wyjazd Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ja też już czekam spakowana ...wbijam się na tymczas do GB:evil_lol: do przedszkola niekoniecznie chcę iść ...ale w samochodzie się pogodzę ;) Quote
GameBoy Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ciotki pomozcie to podrzucac!!! http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10213859#post10213859 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Juz wszytko gotowe do jutrzejszego wyjazdu. Mała agresorka juz przygotowana , teraz tylko bedziemy czekac na wiesci od GameBoy czy żyją:) Jej wspólokator ala janiczek musiał zostac zabrany od niej, gdyz brzydula go gryzła...no ale nas dzis wycaowała ile mogła i non stop na kolanko chciała. Hmmm GameBoy mysl nad imieniem dla małej!!!:) Quote
GameBoy Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Iskra73 napisał(a):no to niech bedzie IGA tak jej wlasnie wpisuje w ksiazeczke :razz: ok ok, jutro bede ok 12.30 w Wawie i od razu odbiore malucha Quote
Iskra73 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 no to niech bedzie IGA tak jej wlasnie wpisuje w ksiazeczke :razz: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='GameBoy']ok ok, jutro bede ok 12.30 w Wawie i od razu odbiore malucha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale wpadniesz rano jeszcze na Dogo .....zanim no wiesz :razz::razz: Quote
GameBoy Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale wpadniesz rano jeszcze na Dogo .....zanim no wiesz :razz::razz: wiem, wiem ciotka wiem....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 mam Mała, odebrałam ją od Selengi Iga jest w średnim stanie, jest bardzo chuda, ma łupież, coś się chyba dzieje z jej uszami ale to jutro sprawdzi wet. Żywa bardzo choć grzecznie jechała w samochodzie. Sama wskakuje już na łóżko :cool3: PUSZCZA ZABOJCZE BAKI :oops: Iga jest pełna sprzecznościi jeżeli chodzi o zachowanie, na podwórku jeszcze z nią nie byłam ale już zaatakowała Hexę, ktora podeszla gdy Iga siedziała u mnie na kolanach. Z drugiej strony chce się z nią bawić i pokazuje brzuch, kładąc się na plecy. Teraz się bawią, zobaczymy co będzie dalej :p aaaaaaaaaaa na korytarzu już uslszalam " Jezzzzu amstaf" :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Mała przewaznie właście atakuje , gdy jest blisko człowieka i inny psiak chce podejsc...zazdrość? Po podawaniu stałej jednakowej karmy zabójcze baki powinny ustapić hehe...no chyba ,ze to pannica , któa bedzie potrzebowała tylko gotowanego jedzonka... No i ciekawe jak po odrobaczeniu bedzie... Quote
GameBoy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 karmę od Was mam, dobrze, ze mialam w aucie znajomego i pomogl dzwigac, nie spodziewalam sie tak duzego worka Quote
Selenga Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 cześć cioteczki :) Iga była u mnie bardzo krótko, ale musze powiedzieć, że mnie zaskoczyła, nie sądziłam że taki mały szczeniol ze schroniska może się słuchać. Nie powiem żeby chętnie słuchała, ale jednak jak powedziałam "nie rusz" czy "zostaw", to wykonywała polecenie łypiąc na mnie niezdowolona czy przypadkiem nie odpuszczę :) Ale będzie z nią GB miała ubaw - to żywe srebro, nawet na minutę nie usiadła spokojnie. Zjadła kotu zabawkę, wciągnęła mi robótkę na drutach pod tapczan, wytarła kurze pod tapczanem, zrobiła siku i wieeelką koopę, naszczekała na Sagę (ale moja staruszka nie z takimi smarkaczami sobie dawała radę). Gotowanego jedzenia Sagi nie tknęła, ale jak już namierzyła suchą karmę Sagi, to się bardzo zdecydowanie próbowała do niej dobrać. Kotka się schowała wysoko i siedziała tak cicho, że musiałam jej potem szukać, tak więc reakcji na kota nie dało się sprawdzić :) No a poza tym to ona jest CUDNA :) Quote
Recommended Posts