Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm ... to musisz za nią łazić i łazić i jak widzisz że zaczyna się nerwowo kręcić i włazić coraz to wyżej to ją pac na gazety i podrapać łapkami w tą gazete i tak non toper aż narobi bo nie wyrobi, i będziesz ją wtedy mogła pochwalić ... wiem że spr nie łatwa i łatwo jedynie się wymądrzać ... ale poza pilnowaniem jej na niemal każdym kroku chyba nic nie pozostaje :roll:
Żaba za to uwielbia załatwiać się pod górkę, tak coby jej się turlało między łapkami hahaha

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To fajno że idzie ku lepszemu, a wagą u szczylków nie ma co się tak przejmować bo i tak wybiega :p dawać normalnie jeść i ważne by robali się pozbyć i będzie si

Posted

Fenris napisał(a):
To fajno że idzie ku lepszemu, a wagą u szczylków nie ma co się tak przejmować bo i tak wybiega :p dawać normalnie jeść i ważne by robali się pozbyć i będzie si

niby masz racje ale ona ma wszystkie kosci na wierzchu :shake: a wiadomo, ze niedopatrzenia i braki w okresie wzrostu moga sie bolesnie odbic w przyszlosci

Posted

Oj , ja myślę , ze jak wytłuczecie robactwo to mała zacznie przybierać na wadze ...teraz ważne też odpowiednie jedzonko, jeszcze kilka razy na dzień ale to w przecie wiesz , witaminki dla szczeniaczków , a jeśli byłyby problemy z koopalonem to nie wiem czy lakcit malucha może , Harley dostawał różne specyfiki min enteroferment czy cośw ten deseń:razz:

Posted

GameBoy napisał(a):
niby masz racje ale ona ma wszystkie kosci na wierzchu :shake: a wiadomo, ze niedopatrzenia i braki w okresie wzrostu moga sie bolesnie odbic w przyszlosci
Ale nie ma też co panikować, wybić robale i karmić dobrą karmą na aktywne berbecie, obserwować qpe i będzie si

Posted

Fenris napisał(a):
Ale nie ma też co panikować, wybić robale i karmić dobrą karmą na aktywne berbecie, obserwować qpe i będzie si

dziewczyny daly mi karme, ale ona jest taka drobniutka jak dla rybek :eviltong: Mała nie bardzo chce ją jesc za to z wielka checia je royala giant do 8 mca :eviltong:

Posted

GameBoy napisał(a):
dziewczyny daly mi karme, ale ona jest taka drobniutka jak dla rybek :eviltong: Mała nie bardzo chce ją jesc za to z wielka checia je royala giant do 8 mca :eviltong:

to mieszaj jej obie :evil_lol:...

Posted

GameBoy napisał(a):

no to jakas dziwna jest:evil_lol: u mnie stare byki wolą memlać małe chrupki:razz:

Posted

[quote name='Fenris']Royal giant z bernardynkiem na opakowaniu ?? Moja to uwielbia, jedyny royal jaki jej smakuje :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak chyba ten
wiem, ze to jest taki do 8 mca

mysle, ze z ogloszeniami mozna juz ruszac

mail [email protected], nr gg masz Ania
tel narazie nie podawaj bo bedzie pewnie dzwonil non stop

Posted

Isadora7 napisał(a):
Za robotą latam ale zerknęłam :loveu:

cieszymy się obie!! ciotki jak bedzie z ogloszeniami?

zastanawiam sie tez, czy nie odrobaczyc za 3 dni malej jakims lepszym preparatem, takim dzialajacym na robale, ktorych standarowa tabletka nei wybije - co Wy na to? czy dac sobie spokoj?

Posted

skacza - niestety

moja wetka twierdzi, ze mała nie ma wiecej jak 3 mce
sioo i koo jezeli wyprowadzac co 4 godz robi tylko na podworku
po kazdym karmieniu trzeba wyprowadzic i spokoj
w nocy spi przepieknie, spokojnie, zadnych wariactw, zabaw czy piskow, spi tyle ile domownicy w zasadzie
jest szczekaczka, jak ktos puka,jak psy na podworku szczekaja, na balkonie uwielbia sie drzec
nie polecam do domu z kotami, strasznie niedelikatnie sie bawi z kotem - co wrazliwszy moze dostac palpitacji serca
bardzo lubi sie bawic z psami, czasem warczy, czasem sie denerwuje jak Hexa na nia sie uwali, ale bez szalu i nic poad szczenieca norme
zadnego gryzienia do krwi itd
zazdrosna, wtedy staje sie agresywna, warczy i gryzie drugiego psa, ale wystarczy powiedziec "fe" lub "spokoj" i Iga sie uspokaja

Posted

Selenga napisał(a):
Mogę jej zrobić allegro, na innych serwisach jeszcze nie miałam czasu założyć konta :oops:

jezeli mozesz bylabym wdzieczna
i napisz prosze, ze najchetniej Wawa lub bliskie okolice - bo jak pozniej pilnowac sterylki?

czy umowa adopcyjna bedzie na mnie czy na schron? zostanie u mnie czy bedzie do adeslania do ww placowki?

Posted

GameBoy napisał(a):
cieszymy się obie!! ciotki jak bedzie z ogloszeniami?

Mogę jej zrobić allegro, na innych serwisach jeszcze nie miałam czasu założyć konta :oops:

Posted

spoko, zrobię jej wyróżnione :)
najwyżej jeśli nie znajdzie jakimś cudem domu w pierwszej edycji, to wtedy ci podeślę nr konta na PW

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:....o widzę że GB żyje i nawet ma się dobrze ;)

zyje zyje - neistety dla niektorych :cool1:
Mała jest kochana i urocza, naprawde, tylko w baaardzo dobre rece oddam :eviltong: