daisy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 GameBoy napisał(a):jeszcze jedno - mozecie mi poradzic jakas karme dla niej? musze jej cos kupic, nie moge jej dawac hexowej, musze jej kupic royala dla niej odpowiedniego tylko jakiego? chociaz ze 3 kilo, zeby ladnie odbila po tym schroniskowym wikcie Ja bym wogole nie zmieniala karmy, tylko dawala malej ta sama co jadla u ciebie od poczatku, od przyjazdu, pisalas. ze jej dobrze sluzy, ze przytyla i nawet vet mowil ze wyglada teraz jak normalny szczeniak. Kazda zmiana karmy musi byc wprowadzana sukcesyjnie a mamy przeciez nadzieje, ze suncia pojdzie na dniach do nowego domu. Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 tak, tylko, ze mala je karme dla psow olbrzymow czyli powyzej 45 kilo docelowo nie chce jej przewapnic itd kupilam dzis to co polecalyscie, zobaczymy dzis Iga z Hexa bawiły się z dogiem i beagle'ka zero agresji ze strony Igi, ciapnela geba tylko raz jak dozio na nia nadepnal ale tak jak to szczeniaki robia a nie mali mordercy :evil_lol: Iga bardzo urosla, jak wychodze z domu, musze ja niesc kawalek bo osiedle strzezone i nie chce zeby tu robila, tzn i tak zbieram po psach koo ale nie chce zeby nawet sikala - w kazdym razie,bo mi sie dygresja rozrosla:evil_lol:, rece mnie bola juz jak ja niose, kawal szczeniaka sie zrobil :loveu: Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 bylam u tego faceta na kontroli , jest wszystko ok :p Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='GameBoy']bylam u tego faceta na kontroli , jest wszystko ok :p czyli małą czeka przeprowadzka :razz::razz: Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja'] czyli małą czeka przeprowadzka :razz::razz: chyba tak :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 GameBoy napisał(a):chyba tak :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :glaszcze: :calus: Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja']:glaszcze: :calus: straszne to bedzie, gdyby nie to, ze dom znalazl sie taki fajny i ze kielecczaki juz spadkowane Iga zostala by u nas na stale:oops::oops::oops: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Ciesze sie ,że domek ok!!! To kiedy mała zostaje wydana? Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 jutro idziemy na szczepienie a w srode na ostatnie zajecia :roll: a pozniej :placz: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='GameBoy']jutro idziemy na szczepienie a w srode na ostatnie zajecia :roll: a pozniej :placz: i chyba dlatego nie mogłabym być DT :oops:....fakt że nie mam warunków ale nie wiem jakby wygladały rozstania:roll: Wiem też że mojej mamie już też nie mogę wciskać nic na tymczas , bo po kici którą zaadoptowała od nas Brawurka z owczarkowego forum płacz był jeszcze tydzień :roll: Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 kurcze ale ja sie nie przyzwyzajam do psow - owszem do Borysa tak, ale on byl wyjatkowy, taki samotny i tak potrzebujacy kontaktu z czlowiekiem, tak pragnal milosci.... Iga to zupelnie inna bajka, kochany maly srajek ale jakos tak mocno, mono chwytajay za serce... i wlosy czasem nad ranem:evil_lol: Quote
jagienka42 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 rozstania zawsze wyglądają tak:flaming::placz::drinka:tylko kolejność nieco inna Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 jagienka42 napisał(a):rozstania zawsze wyglądają tak:flaming::placz::drinka:tylko kolejność nieco inna raczej b i c wchodzi u mnie w rachube :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='GameBoy']raczej b i c wchodzi u mnie w rachube :evil_lol: oooo BiC te 2 warianty na 100% bym zastosowała:cool1: Quote
andzia69 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 GB - nie płakaj!!!! będziesz miała 2 scyzoryki, a potem...kiedyś pomysl o bullku w potrzebie;) Quote
GameBoy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 andzia69 napisał(a):GB - nie płakaj!!!! będziesz miała 2 scyzoryki, a potem...kiedyś pomysl o bullku w potrzebie;) na syzoryki juz czekam, zapomnialam chyba powiedziec TZ, ze przyjezdzaja, jakos teraz mi sie przypomnialo :evil_lol: ciotka poki jestem w bloku - nie ma mowy o takim psie na tymczasie, wywioza mnie jak Jagne tyle, ze za cos innego :evil_lol: Quote
jagienka42 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 GameBoy napisał(a):na syzoryki juz czekam, zapomnialam chyba powiedziec TZ, ze przyjezdzaja, jakos teraz mi sie przypomnialo :evil_lol: ciotka poki jestem w bloku - nie ma mowy o takim psie na tymczasie, wywioza mnie jak Jagne tyle, ze za cos innego :evil_lol:w domku też się nie mieszka tak łatwo sąsiedzi dziwnie się patrzą najpierw przyjeżdża do mnie chudy pies,potem zaczyna ładnie wyglądać następnie znika:evil_lol:pewnie myślą że jak mam czworo dzieci to obiad z psiaka robie:mad: Quote
GameBoy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 tam to ja mam taka dzialke, ze nawet nie zauwaza Quote
GameBoy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 podziele sie pewna refleksja, bylam dzs z Iga na szczepieniu, szczepilam ją ta szczepionka na wirusowki od 5 chorob.... wiecie ile zaplacilam?? 58 złotych [SIZE=2]normalnie szczeka mi odpadla... az wzielam rachunek:roll: Quote
jagienka42 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 boszeeeeeeeeeee co wy macie za ceny w tej warszawie to jakiś koszmar:angryy: Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='GameBoy']podziele sie pewna refleksja, bylam dzs z Iga na szczepieniu, szczepilam ją ta szczepionka na wirusowki od 5 chorob.... wiecie ile zaplacilam?? 58 złotych [SIZE=2]normalnie szczeka mi odpadla... az wzielam rachunek:roll: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
GameBoy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 slowo honoru mam rachunek - jak ktos nie wierzy moge zeskanowac sama malo nie padlam Quote
GameBoy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Igunia czuje sie dobrze, mam nadzieje, ze juz nic sie nie wydarzy zapomniałam dodać, że Iga waży 9,5 kilo i jest dwa razy większa niż jak do nas przyjechała, naprawdę bardzo urosła dziewczyna:loveu: Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='GameBoy']Igunia czuje sie dobrze, mam nadzieje, ze juz nic sie nie wydarzy zapomniałam dodać, że Iga waży 9,5 kilo i jest dwa razy większa niż jak do nas przyjechała, naprawdę bardzo urosła dziewczyna:loveu: :evil_lol::evil_lol:podmieniłaś Igę Quote
Recommended Posts