Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):
jeszcze jedno - mozecie mi poradzic jakas karme dla niej? musze jej cos kupic, nie moge jej dawac hexowej, musze jej kupic royala dla niej odpowiedniego tylko jakiego?
chociaz ze 3 kilo, zeby ladnie odbila po tym schroniskowym wikcie

Ja bym wogole nie zmieniala karmy, tylko dawala malej ta sama co jadla u ciebie od poczatku, od przyjazdu, pisalas. ze jej dobrze sluzy, ze przytyla i nawet vet mowil ze wyglada teraz jak normalny szczeniak. Kazda zmiana karmy musi byc wprowadzana sukcesyjnie a mamy przeciez nadzieje, ze suncia pojdzie na dniach do nowego domu.

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, tylko, ze mala je karme dla psow olbrzymow czyli powyzej 45 kilo docelowo
nie chce jej przewapnic itd

kupilam dzis to co polecalyscie, zobaczymy

dzis Iga z Hexa bawiły się z dogiem i beagle'ka
zero agresji ze strony Igi, ciapnela geba tylko raz jak dozio na nia nadepnal ale tak jak to szczeniaki robia a nie mali mordercy :evil_lol:

Iga bardzo urosla, jak wychodze z domu, musze ja niesc kawalek bo osiedle strzezone i nie chce zeby tu robila, tzn i tak zbieram po psach koo ale nie chce zeby nawet sikala - w kazdym razie,bo mi sie dygresja rozrosla:evil_lol:, rece mnie bola juz jak ja niose, kawal szczeniaka sie zrobil :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:glaszcze: :calus:

straszne to bedzie, gdyby nie to, ze dom znalazl sie taki fajny i ze kielecczaki juz spadkowane Iga zostala by u nas na stale:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='GameBoy']jutro idziemy na szczepienie a w srode na ostatnie zajecia :roll: a pozniej :placz:

i chyba dlatego nie mogłabym być DT :oops:....fakt że nie mam warunków ale nie wiem jakby wygladały rozstania:roll:

Wiem też że mojej mamie już też nie mogę wciskać nic na tymczas , bo po kici którą zaadoptowała od nas Brawurka z owczarkowego forum płacz był jeszcze tydzień :roll:

Posted

kurcze ale ja sie nie przyzwyzajam do psow - owszem do Borysa tak, ale on byl wyjatkowy, taki samotny i tak potrzebujacy kontaktu z czlowiekiem, tak pragnal milosci....

Iga to zupelnie inna bajka, kochany maly srajek ale jakos tak mocno, mono chwytajay za serce... i wlosy czasem nad ranem:evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
GB - nie płakaj!!!! będziesz miała 2 scyzoryki, a potem...kiedyś pomysl o bullku w potrzebie;)

na syzoryki juz czekam, zapomnialam chyba powiedziec TZ, ze przyjezdzaja, jakos teraz mi sie przypomnialo :evil_lol:
ciotka poki jestem w bloku - nie ma mowy o takim psie na tymczasie, wywioza mnie jak Jagne tyle, ze za cos innego :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
na syzoryki juz czekam, zapomnialam chyba powiedziec TZ, ze przyjezdzaja, jakos teraz mi sie przypomnialo :evil_lol:
ciotka poki jestem w bloku - nie ma mowy o takim psie na tymczasie, wywioza mnie jak Jagne tyle, ze za cos innego :evil_lol:
w domku też się nie mieszka tak łatwo sąsiedzi dziwnie się patrzą najpierw przyjeżdża do mnie chudy pies,potem zaczyna ładnie wyglądać następnie znika:evil_lol:pewnie myślą że jak mam czworo dzieci to obiad z psiaka robie:mad:

Posted

podziele sie pewna refleksja, bylam dzs z Iga na szczepieniu, szczepilam ją ta szczepionka na wirusowki od 5 chorob.... wiecie ile zaplacilam??

58 złotych

[SIZE=2]normalnie szczeka mi odpadla... az wzielam rachunek:roll:

Posted

[quote name='GameBoy']podziele sie pewna refleksja, bylam dzs z Iga na szczepieniu, szczepilam ją ta szczepionka na wirusowki od 5 chorob.... wiecie ile zaplacilam??

58 złotych

[SIZE=2]normalnie szczeka mi odpadla... az wzielam rachunek:roll:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Igunia czuje sie dobrze, mam nadzieje, ze juz nic sie nie wydarzy

zapomniałam dodać, że Iga waży 9,5 kilo i jest dwa razy większa niż jak do nas przyjechała, naprawdę bardzo urosła dziewczyna:loveu:

Posted

[quote name='GameBoy']Igunia czuje sie dobrze, mam nadzieje, ze juz nic sie nie wydarzy

zapomniałam dodać, że Iga waży 9,5 kilo i jest dwa razy większa niż jak do nas przyjechała, naprawdę bardzo urosła dziewczyna:loveu:

:evil_lol::evil_lol:podmieniłaś Igę