GameBoy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 mam sioo na lozku :roll: ten pies ma ADHD:evil_lol: idziemy zaraz po frontline nie wiem czy ona nie ma swierzba w uszach.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 He he ...psy z adhd sa suuper:) Sama mam takiego...istne cudo :) Nie ma sie co dziwic , biedulka siedziała sama w boksie non stop to teraz musi nadrobic zaległości :) Ona kotów sie boi...no przynajmniej naszych w schronie, ale nasze to sie psów nie boja i moze dlatego. GB daj znac co z uszkami. Quote
GameBoy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 pazury obciete, za moim kotem ona gania i chce go gryzc, marszczy pyszczek tyle, ze moj kot ma to gdzies :evil_lol: o uszy dowiem sie jutro, dzis nie zdaze prosze podrzucajcie bazarek, ten z mojego podpisu, on jest na jej potrzeby Quote
GameBoy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 dzisiaj nie ma szans, moze jutro mała ma już na sobie frontline - nalepka jest z data w ksiazeczce w "notatkach" wykąpałam ją na sucho, jutro idziemy do weta Quote
Tengusia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 slicznosci i duze i male :loveu: http://img67.imageshack.us/img67/8507/s4022456pt7.jpg Quote
GameBoy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Iga jest cudnym małym i słodkim psiaczkiem, póki coś jej nie zdenerwuje, nie nadepnie, trąci czy przewróci, wtedy zaczyna się szaleńca wściekłość, to maluch jeszcze ale fajnie to nie wygląda...:cool1: Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Fantazja :loveu::loveu: http://img225.imageshack.us/img225/2154/s4022458oi0.jpg Jak nic trzeba by podpytać hodowcow w kwestii takiego zachowania .Bo na etapie takiego rozwoju jak malucha jest to hodowca jeszcze sporo a nie szkoleniowiec chyba by umiał powiedzieć .... Quote
GameBoy Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 dzis idziemy do psiego przedszkola, wyjazd nad morze odwolany za 2 godz wet Quote
andzia69 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 GameBoy napisał(a):Iga jest cudnym małym i słodkim psiaczkiem, póki coś jej nie zdenerwuje, nie nadepnie, trąci czy przewróci, wtedy zaczyna się szaleńca wściekłość, to maluch jeszcze ale fajnie to nie wygląda...:cool1: GB - jesli tak zaczyna sie zachowywać jak ją cos wytraci z równowagi to spróbuj ją podnieść do góry i przytrzymać az się uspokoi...wg mnie wychodzi brak socjalizacji - nie zapominajcie, że ona była z rodzenstwem i matką chyba przy budzie:shake: może w stresujących sytuacjach jej reakcją obronną jest atak - ale powinno jej minąć z czasem, gdy poczuje się bezpieczna Quote
GameBoy Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 robie tak wlasnie i mowie "fe" " nie wolno" trzymam az sie upokoi, zazwyczaj jak puszczam to juz nie atatkuje myslę, że ona się szybko tego oduczy ale i tak powinna trafić do "mądrego" domu Quote
Tengusia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 moglabym patrzec i patrzec na foteczki bez konca Quote
GameBoy Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 mała ma na 90% robale i to stąd chyba jej chudość skoro Ania mówi, że dostawała dużo jeść, wczoraj kupy robiła zielonkawe i baaardzo śmierdzące a dziś kolor ok, konsystencja ok ale pełne białych ziarenek jakby się ryżu najadła :roll: obawiam sie, ze to robale w uszach swierzba nie ma, zostaly wyczyszczone poki co i dostala lek na ew mieszkancow :evil_lol: podalam jej tabletki na odrobaczenie, jezeli nic nie bedzie w koo ( choc watpie) bedziemy sie po weekendzie szczepic na wirusowki, jezeli byloby cos najpierw powtorzymy odrobaczenie Mała przespała cała noc, rano sioo i koo na podworku, pozniej sioo sie zdarzylo ale koo w drodze do weta na trawke - grzeczna dziewczynka :loveu: na smyczy od Was skakala jak koziolek wiec przerzucilam sie na flexi 1 i chodzi super Quote
GameBoy Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 kurcze Mała wlasnie zrobila koo z robalami w pościel ona skacze na łożko, fotel gdziekolwiek byleby nie podloge i sie zalatwia jak z tym walczyc? Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='GameBoy']kurcze Mała wlasnie zrobila koo z robalami w pościel ona skacze na łożko, fotel gdziekolwiek byleby nie podloge i sie zalatwia jak z tym walczyc? będziesz musiała pilnować jak zacznie się kręcić podejrzanie :razz:....a że robale były to do przewidzenia po tej zawartości koopalona :shake: Chyba będzie musiała się oduczyć wchodzenia na wyrko ...zakazik :razz::razz: Quote
GameBoy Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 no tak, najgorsze, ze to oznacza, ze jak beda zostawaly same dostana przydzial kwaterunkowy lazienka plus przedpokoj :roll: Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='GameBoy']no tak, najgorsze, ze to oznacza, ze jak beda zostawaly same dostana przydzial kwaterunkowy lazienka plus przedpokoj :roll: nie ma wyjścia :shake:....z czasem się pewnie nauczy manier damy ;) Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='GameBoy']wlasnie znowu nalala na lozko nie masz wyjścia ....totalny zakaz pobytu na wyżynach :shake: Quote
GameBoy Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 andzia69 napisał(a):GB - zamknij to pomieszczenie gdzie jest łóżko - trudno! Niech siedzi w kuchni;) kiedy ja mam open space :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :diabloti: Quote
Recommended Posts