Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

He he ...psy z adhd sa suuper:) Sama mam takiego...istne cudo :)

Nie ma sie co dziwic , biedulka siedziała sama w boksie non stop to teraz musi nadrobic zaległości :)

Ona kotów sie boi...no przynajmniej naszych w schronie, ale nasze to sie psów nie boja i moze dlatego.

GB daj znac co z uszkami.

Posted

pazury obciete, za moim kotem ona gania i chce go gryzc, marszczy pyszczek
tyle, ze moj kot ma to gdzies :evil_lol:

o uszy dowiem sie jutro, dzis nie zdaze

prosze podrzucajcie bazarek, ten z mojego podpisu, on jest na jej potrzeby

Posted

dzisiaj nie ma szans, moze jutro

mała ma już na sobie frontline - nalepka jest z data w ksiazeczce w "notatkach"
wykąpałam ją na sucho, jutro idziemy do weta

Posted

Iga jest cudnym małym i słodkim psiaczkiem, póki coś jej nie zdenerwuje, nie nadepnie, trąci czy przewróci, wtedy zaczyna się szaleńca wściekłość, to maluch jeszcze ale fajnie to nie wygląda...:cool1:

Posted

GameBoy napisał(a):
Iga jest cudnym małym i słodkim psiaczkiem, póki coś jej nie zdenerwuje, nie nadepnie, trąci czy przewróci, wtedy zaczyna się szaleńca wściekłość, to maluch jeszcze ale fajnie to nie wygląda...:cool1:

GB - jesli tak zaczyna sie zachowywać jak ją cos wytraci z równowagi to spróbuj ją podnieść do góry i przytrzymać az się uspokoi...wg mnie wychodzi brak socjalizacji - nie zapominajcie, że ona była z rodzenstwem i matką chyba przy budzie:shake: może w stresujących sytuacjach jej reakcją obronną jest atak - ale powinno jej minąć z czasem, gdy poczuje się bezpieczna

Posted

robie tak wlasnie i mowie "fe" " nie wolno"
trzymam az sie upokoi, zazwyczaj jak puszczam to juz nie atatkuje
myslę, że ona się szybko tego oduczy ale i tak powinna trafić do "mądrego" domu

Posted

mała ma na 90% robale i to stąd chyba jej chudość skoro Ania mówi, że dostawała dużo jeść, wczoraj kupy robiła zielonkawe i baaardzo śmierdzące a dziś kolor ok, konsystencja ok ale pełne białych ziarenek jakby się ryżu najadła :roll: obawiam sie, ze to robale

w uszach swierzba nie ma, zostaly wyczyszczone poki co i dostala lek na ew mieszkancow :evil_lol: podalam jej tabletki na odrobaczenie, jezeli nic nie bedzie w koo ( choc watpie) bedziemy sie po weekendzie szczepic na wirusowki, jezeli byloby cos najpierw powtorzymy odrobaczenie

Mała przespała cała noc, rano sioo i koo na podworku, pozniej sioo sie zdarzylo ale koo w drodze do weta na trawke - grzeczna dziewczynka :loveu:

na smyczy od Was skakala jak koziolek wiec przerzucilam sie na flexi 1 i chodzi super

Posted

[quote name='GameBoy']kurcze Mała wlasnie zrobila koo z robalami w pościel
ona skacze na łożko, fotel gdziekolwiek byleby nie podloge i sie zalatwia
jak z tym walczyc?

będziesz musiała pilnować jak zacznie się kręcić podejrzanie :razz:....a że robale były to do przewidzenia po tej zawartości koopalona :shake:
Chyba będzie musiała się oduczyć wchodzenia na wyrko ...zakazik :razz::razz:

Posted

[quote name='GameBoy']no tak, najgorsze, ze to oznacza, ze jak beda zostawaly same dostana przydzial kwaterunkowy lazienka plus przedpokoj :roll:

nie ma wyjścia :shake:....z czasem się pewnie nauczy manier damy ;)

Posted

andzia69 napisał(a):
GB - zamknij to pomieszczenie gdzie jest łóżko - trudno! Niech siedzi w kuchni;)

kiedy ja mam open space :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :diabloti: