Koperek Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='gosikf & dogs']Ile kosztuje bilet do tego poznania? Ja nie mam czasu w poniedziałek, ale dorzucę się do biletu jeśli ktoś się znajdzie! Piszcie jakie plany, jak nie tu to na PW żebym wiedziała kiedy i komu tą kasę, jeśli ktoś się zdecyduje. gosik- spoko oko! Damy radę! Tobie na psiaki potrzeba, a nie żebyś wydawala na lewo i prawo- swoje problemy też masz i na to przeznacz;) Quote
gosikf & dogs Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ależ Aga!:cool3: Dam na ten pociąg nawet całą sumę tylko zeby to było już pewne i dopięte na ostatni guzik, żeby Kudłatka pojechała tam gdzie ma jechac! Inaczej mówiąc już się martwię na zapas czy to wyjdzie... Quote
Poker Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 też mogę dołożyć grosz :evil_lol: do biletu tylko napiszcie mi na pm ,bo już nie ogarniam wątków tyle mam ich w zakładkach. Quote
champion Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Kochani! Naprawdę dajcie sobie spokój z tymi składkami, bo przecież zwrócimy Koperkowi za bilety i nie będziemy nikogo narażać na koszty - przecież Klarusia jedzie do nas ;) Wczoraj Mąż kupił obróżkę dla niuni (czerwoną). Wg mnie mogłaby być nieco delikatniejsza jak dla dziewczynki, cieńsza jakaś. Ale wybierali razem z weterynarzem w sklepie przy lecznicy więc jak to faceci: skupili się na tym, żeby była solidnie uszyta (jest!) i podszyta grubym filcem (jest! na białym filcu). Wydaje mi się, że jak dla dziewczynki, to ciut za masywna, ale ładny kolor. Quote
Poker Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 widzisz championku jak ciocie starają sie dla psiaków :evil_lol: Quote
Poker Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 przy okazji,na transport z Pabianic do Wrocławia czeka Orzech ,może by się udało jakoś połączyć? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112863 Quote
majqa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Nie masz pojęcia Kudłatko, jak się cieszę, że dostałaś szansę! Quote
GoskaGoska Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 tylko , ze dzis 20 a dalej nic nie wiadomo z transportem, kurde jak by byla we Wroclawiu sama by ją zawiozła, ma nadzieję, ze transport jednak jakiś wyjdzie! Quote
champion Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 My wierzymy w Koperka i się nie martwimy. Jesteśmy już na Pojezierzu Drawskim. Quote
Koperek Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='champion']My wierzymy w Koperka i się nie martwimy. Jesteśmy już na Pojezierzu Drawskim. No i o to chodzi ;) Więc tak: magda z. jedzie ze swoim bratem do Warszawy i weźmie kudłatkę ze sobą. Nie wiem jeszcze kiedy wyjeżdżają (niedziela wieczorem albo w nocy), ale tak czy siak będą w Wawie w poniedzialek wczesnym rankiem. Problem polega na tym, że kudłatka nie ma się gdzie podziać na te kilka godzin między zostawieniem jej przez magdę, a odebraniem przez championa! Czy ktoś z Wawy mógłby przetrzymać kudłatkę przez kilka godzinek??? Quote
*Gajowa* Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Moge sunię przetrzymać ale mieszkam pod Warszawą. Quote
Koperek Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='*Gajowa*']Moge sunię przetrzymać ale mieszkam pod Warszawą. Gajowa spadłaś mi jak z nieba!:multi: Już nie pierwszy raz zresztą:loveu: Pogadam z magdą i się zorientuję, czy mogliby sunię do Ciebie dowieźć i jeżeli tak, to na którą godzinę by to wypadło.;) Gorzej, jak magda jednak będzie jechała pociągiem- wtedy wysiądzie na Dworcu Głównym i raczej już pod Warszawę jechać nie będzie:shake: Zaraz wyślę do Ciebie PW Quote
Koperek Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 CZY KTOŚ Z CENTRUM WARSZAWY (BLISKO DWORCA GŁÓWNEGO) MÓGŁBY POMÓC???????? JAK MAGDA BĘDZIE JECHAŁA POCIĄGIEM TO NIE BĘDZIE W STANIE ZAWIEŹĆ SUNI DO GAJOWEJ!!!!! POMOCY PLISSSSSSSSSSSSS!:placz::placz::placz: Quote
Korenia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Koperek skacz po wątkach i wklejaj apel, jak tylko tu wkleisz to nikt sie nie znajdzie... Quote
BlackSheWolf Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 popytam ludzi... moze ktos sie znajdzie... Quote
magda z. Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 po długim chaotycznym zbieraniu się do wyjazdu jedziemy w poniedziałek rano z b-ca, ok 10, jak brat pozałatwia sprawy w urzędach, za jakąś godzinę później zabierzemy kudłatkę(mamy autostradę, więc szybko:evil_lol:), a potem patatajamy z nią do w-wy, brat jeździ w miarę sprawnie i szybko, gajowa, gdzie mieszkasz dokładnie? I jeśli możesz podaj mi swój telefon. Mój 663 707 622. Ja mam psa podobnej wielkości, więc chyba damy radę, zresztą koperek pisała, że sunia grzeczna jest:) samochód w miarę duży, damy radę:) Quote
Selenne Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Nie możemy doczekać się jutrzejszego dnia :) Miejmy nadzieję, że wszystko się uda Quote
Panca Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 mam nadzieje..przepraszam ze sie nie odzywalam ale mialam wknd horror- przyjaciolka zaginela,caly wknd jej szukalam wszedzie i dzis pol dnia na policji ale na szczescie sie znalazla jka sie maja sprawy ?wszystko ugadane?gdyby nie moje problemy rodzinne pomoglabym ale oprocz zdarzen wkndowych mam jeszcze inne problemy i moze moglabym np sunie kolo 10 30 gdzies podwiezc, o ile moj schrowany ojciec bedzie mial sie w miare dobrze bo obecnie szukam dla niego opiekunki i ta role pelnie ja poki co Quote
majqa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Mój Boże, już tylko godziny dzielą Cię od szczęścia... Quote
GoskaGoska Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 czekam rowniez z niecierpliwością, az sunia będzie bezpieczna u nowych włascicieli:). mam nadzieję,ze zobaczymy foto juz wkrotce z nowego domku:) Quote
*Gajowa* Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Czekaliśmy na suńkę ale otrzymałam komunikat z trasy, że przejmą ją odrazu nowi właściciele. Pewnie juz dojeżdżają do domku ... Quote
GoskaGoska Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 o to super :loveu: nie mogę się doczekać na wiesci Quote
Koperek Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Kudłatka już od dobrych kilku godzin bezpieczna i (no może jeszcze tego nie świadoma) szczęśliwa u swoich nowych opiekunów, czyli forumowego champion'a!!!:multi::multi::multi:' To jest cud, miód dziewczynka i gdyby nie zbyt mało miejsca w domowym zwierzyńcu...:razz: Za chwilkę wkleję zdjęcia ze stacji benzynowej, na której spotkaliśmy się z magdą w celu przekazania dziewuszki. Brak slów, co to za cudo- zobaczycie obrazki! Dziękuję Gajowa!:) To tak wiele znaczy, jak dogomaniacy nie odwracają się plecami! NO TO FOTY! Quote
majqa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 O jejku, nie doczekam się!!! :ghost_2::bigcool: Quote
Recommended Posts