Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koperek napisał(a):
Sunia do sterylki bezpieczna;) Po wygojeniu jedzie do domu.

Na kiedy przewidywana jest sterylka? Jak rozumiem nie ma do niej przeciwwskazań? Pytam, choć z wiadomych przyczyn nie mogę na wątku wpisać, dlaczego (nie wiemy, kto czyta istotne dla niego info). Tą informacją muszę się z kimś podzielić.
Czekam na odpowiedź Koperku, choćby na PW.

Posted

Zosia4 napisał(a):
Najpierw chyba umówić sunię, później sterylka, a później dopiero "wio".

Koperek - masz PW.

Piszę skrótami- jak jesteś dziecko i nie rozumiesz, to bardzo mi przykro.

Posted

Koperek napisał(a):
Piszę skrótami- jak jesteś dziecko i nie rozumiesz, to bardzo mi przykro.

Zosia nie jest dziecko!!! :shake: Zosia nie wzbudza przykrości!!! :evil_lol: Zosia "łapie" jak mało!!! ;)

Posted

majqa napisał(a):
Zosia nie jest dziecko!!! :shake: Zosia nie wzbudza przykrości!!! :evil_lol: Zosia "łapie" jak mało!!! ;)

Wiem, że nikt na tym wątku nie jest dziecko. Po cóż więc poprawiać innych, skoro wszyscy wiedzą o co chodzi! ...no chyba, że nie wszyscy i jednak ktoś tu jest dziecko...

Posted

Ustalenia doszły do skutku, tylko termin jeszcze niewiadomy:shake: Cholera- w tym tyg. NA PEWNO! będzie sunia wysterylizowana, Dominika tylko nie była w stanie stwierdzić, w który dzień dokladnie- zrobi ją wtedy, kiedy jakiś inny pies wypadnie z grafiku.

Posted

Dobra i taka wiadomość (wiesz, o kogo mi chodzi ;), a dopytuje i słusznie). Koperku, błagam, dopilnuj sprawy, przyspiesz ją jeśli możesz, bo jeśli zaprzepaścimy szansę...cóż, jesteś w temacie.

Posted

majqa napisał(a):
Koperku, błagam, dopilnuj sprawy, przyspiesz ją jeśli możesz, bo jeśli zaprzepaścimy szansę...cóż, jesteś w temacie.

Nic nie zaprzepaścimy- wcisnęłam kudltakę w kalendarz- MUSI WYJŚĆ (nawet jak nie jestem na Rusim:p)

Posted

[quote name='ElzaMilicz']No, co tam słychać ?
A wygląda to tak, przypomnę:
"Ustalenia doszły do skutku, tylko termin jeszcze niewiadomy:shake: Cholera- w tym tyg. NA PEWNO! będzie sunia wysterylizowana, Dominika tylko nie była w stanie stwierdzić, w który dzień dokladnie- zrobi ją wtedy, kiedy jakiś inny pies wypadnie z grafiku."

"Nic nie zaprzepaścimy- wcisnęłam kudltakę w kalendarz- MUSI WYJŚĆ (nawet jak nie jestem na Rusim:p)"

Do mnie dziś dzwoniła wiadoma osoba, która liczyła jakąś wiążącą odpowiedź, przecież wciąż (terminowo) nie wie na czym stoi i choć tego nie powiedziała, to za przeproszeniem, ja to nazwę po imieniu, że musimy mieć świadomość, że to nie jej, a nam powinno zależeć by Kudłatka znalazła się we właściwym miejscu. Chcąc dopomóc (a tu np. cięciem kosztów transportu) sądziła, że w swojej drodze powrotnej w pt. wróci już z Kudłatką.
Dzwoniłam dziś do Koperka w okolicach hm...14.00, nie odbierała, nie oddzwoniła, w innej postaci również nie mam informacji.
Chciałabym się mylić ba, mam nadzieję, że się mylę ale jeśli tak pójdzie dalej to cóż...nie Kudłatka, a inny pies dostąpi szczęścia.

Posted

Nie oddzwoniłam, bo mi tel. padł :placz:

Uwierzcie (albo i nie- jak kto uważa), ze staram się wszystko zrobić jak najszybciej! NIESTETY nie tylko ode mnie to zależy, więc i tak "wciskam się" bezczelnie, żeby w końcu kochany pies mógł opuścić betonowe mury.

A miałaby odebrać kudłatkę w piątek z Wrocka, czy skąd??

Posted

Koperku, jest już za późno ale jutro, zaraz do południa dodzwonię się, dopytam skąd dokładnie (czy nie trzeba kawałek podwieźć) i zaraz dam Ci znać. Głowa do góry....Nie chciałam Cię urazić, a jedynie zasygnalizować, że się martwię, by to długie czekanie nie obróciło się przeciwko nam.

Cholercia, Koperek, na innym wątku zacytowałam Cię z Kudłaczki (nie, Boże broń, nie z żadnych PW), bo nim wyszło szydło z worka, z aukcją Kudłaczki zaproponowałam tam Pana Zimonia i...sunia ponoć ma tam pójść.
To ten wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110961