Isadora7 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Erazm napisał(a):Jesudora:evil_lol:, ale dalas popalic:chainsaw: Ależ ja prawdę napisałam i to co czuję sercem i duszą. :p Quote
majqa Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Rybka_39 napisał(a):A ja zabłądziłam w tym wątku...co w końcu z DS? Kiedy kudłaczka pojedzie do Wawy?:roll: Gdy będzie po sterylce. Quote
majqa Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Koperek, skontaktuj się telefonicznie z Elzą. Coś wymaga wyjaśnienia, co ważniejsze działania, a bez wyjaśnienia nic nie ruszy z miejsca. Quote
Koperek Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Sunia do sterylki bezpieczna;) Po wygojeniu jedzie do domu. Quote
Isadora7 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Koperek napisał(a):Sunia do sterylki bezpieczna;) Po wygojeniu jedzie do domu. suuuuuuuuper Quote
majqa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Koperek napisał(a):Sunia do sterylki bezpieczna;) Po wygojeniu jedzie do domu. Na kiedy przewidywana jest sterylka? Jak rozumiem nie ma do niej przeciwwskazań? Pytam, choć z wiadomych przyczyn nie mogę na wątku wpisać, dlaczego (nie wiemy, kto czyta istotne dla niego info). Tą informacją muszę się z kimś podzielić. Czekam na odpowiedź Koperku, choćby na PW. Quote
Koperek Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 To chyba mogę napisać: W poniedzialek będzie Dominika, to umówię sunię;) ..i wio do domu! Quote
Zosia4 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Najpierw chyba umówić sunię, później sterylka, a później dopiero "wio". Koperek - masz PW. Quote
Koperek Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Zosia4 napisał(a):Najpierw chyba umówić sunię, później sterylka, a później dopiero "wio". Koperek - masz PW. Piszę skrótami- jak jesteś dziecko i nie rozumiesz, to bardzo mi przykro. Quote
majqa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Koperek napisał(a):Piszę skrótami- jak jesteś dziecko i nie rozumiesz, to bardzo mi przykro. Zosia nie jest dziecko!!! :shake: Zosia nie wzbudza przykrości!!! :evil_lol: Zosia "łapie" jak mało!!! ;) Quote
Koperek Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 majqa napisał(a):Zosia nie jest dziecko!!! :shake: Zosia nie wzbudza przykrości!!! :evil_lol: Zosia "łapie" jak mało!!! ;) Wiem, że nikt na tym wątku nie jest dziecko. Po cóż więc poprawiać innych, skoro wszyscy wiedzą o co chodzi! ...no chyba, że nie wszyscy i jednak ktoś tu jest dziecko... Quote
majqa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Czekam Koperku na wynik ustaleć co do sterylki. Mam nadzieję, że doszły dziś do skutku. Quote
Koperek Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Ustalenia doszły do skutku, tylko termin jeszcze niewiadomy:shake: Cholera- w tym tyg. NA PEWNO! będzie sunia wysterylizowana, Dominika tylko nie była w stanie stwierdzić, w który dzień dokladnie- zrobi ją wtedy, kiedy jakiś inny pies wypadnie z grafiku. Quote
majqa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Dobra i taka wiadomość (wiesz, o kogo mi chodzi ;), a dopytuje i słusznie). Koperku, błagam, dopilnuj sprawy, przyspiesz ją jeśli możesz, bo jeśli zaprzepaścimy szansę...cóż, jesteś w temacie. Quote
Koperek Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 majqa napisał(a): Koperku, błagam, dopilnuj sprawy, przyspiesz ją jeśli możesz, bo jeśli zaprzepaścimy szansę...cóż, jesteś w temacie. Nic nie zaprzepaścimy- wcisnęłam kudltakę w kalendarz- MUSI WYJŚĆ (nawet jak nie jestem na Rusim:p) Quote
majqa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='ElzaMilicz']No, co tam słychać ? A wygląda to tak, przypomnę: "Ustalenia doszły do skutku, tylko termin jeszcze niewiadomy:shake: Cholera- w tym tyg. NA PEWNO! będzie sunia wysterylizowana, Dominika tylko nie była w stanie stwierdzić, w który dzień dokladnie- zrobi ją wtedy, kiedy jakiś inny pies wypadnie z grafiku." "Nic nie zaprzepaścimy- wcisnęłam kudltakę w kalendarz- MUSI WYJŚĆ (nawet jak nie jestem na Rusim:p)" Do mnie dziś dzwoniła wiadoma osoba, która liczyła jakąś wiążącą odpowiedź, przecież wciąż (terminowo) nie wie na czym stoi i choć tego nie powiedziała, to za przeproszeniem, ja to nazwę po imieniu, że musimy mieć świadomość, że to nie jej, a nam powinno zależeć by Kudłatka znalazła się we właściwym miejscu. Chcąc dopomóc (a tu np. cięciem kosztów transportu) sądziła, że w swojej drodze powrotnej w pt. wróci już z Kudłatką. Dzwoniłam dziś do Koperka w okolicach hm...14.00, nie odbierała, nie oddzwoniła, w innej postaci również nie mam informacji. Chciałabym się mylić ba, mam nadzieję, że się mylę ale jeśli tak pójdzie dalej to cóż...nie Kudłatka, a inny pies dostąpi szczęścia. Quote
Koperek Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Nie oddzwoniłam, bo mi tel. padł :placz: Uwierzcie (albo i nie- jak kto uważa), ze staram się wszystko zrobić jak najszybciej! NIESTETY nie tylko ode mnie to zależy, więc i tak "wciskam się" bezczelnie, żeby w końcu kochany pies mógł opuścić betonowe mury. A miałaby odebrać kudłatkę w piątek z Wrocka, czy skąd?? Quote
majqa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Koperku, jest już za późno ale jutro, zaraz do południa dodzwonię się, dopytam skąd dokładnie (czy nie trzeba kawałek podwieźć) i zaraz dam Ci znać. Głowa do góry....Nie chciałam Cię urazić, a jedynie zasygnalizować, że się martwię, by to długie czekanie nie obróciło się przeciwko nam. Cholercia, Koperek, na innym wątku zacytowałam Cię z Kudłaczki (nie, Boże broń, nie z żadnych PW), bo nim wyszło szydło z worka, z aukcją Kudłaczki zaproponowałam tam Pana Zimonia i...sunia ponoć ma tam pójść. To ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110961 Quote
majqa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Koperek włącz komórkę!!!!!!!!!!!!!! Pilne!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts