Koperek Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 No wlaśnie nie za bardzo:roll: Podzwoniłam po zapisanych domkach (w sumie nie tak wiele- AŻ DWA!) i nikt nie odebrał:cool1:. Więc powysyłałam esemesy- liczę, że się odezwą... Jak nie to będę dzwonić jeszcze jutro, lub z ogloszeń o owczarzycę- może ktoreś z tych ludzi?? majqa- nie piszę dosłownie, tylko ogólnikami- wiesz dlaczego. Pełna zalamka- jakby sunia jednak była zagrożona, to biorę do siebie- najwyżej będzie się szukać wtedy. Quote
majqa Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Rozumiem Koperuś, rozumiem....:-( Dziękuję, że się odezwałaś. Quote
Koperek Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Tyle, że dzisiaj pewna pani do mnie zadzwoniła w sprawie kudłatki- nowa- jest z Krakowa i nie ma czym po psiaka jechać. Stwierdziła: och, to bardzo daleko. Rozmowa nie za bardzo się kleiła, więc nie wiem, czy to dobrze... Usłyszałam w słuchawce głosik/darcie (jak kto woli) małego dzateczka. Quote
Koperek Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='majqa']Nie zabrzmiało dobrze. Jak ma się wolę pomocy i parcie na psa to idzie góry przenieść. Wrocław - Kraków to przecież nie dystans Polska - Górna Wolta ale pewno się mylę. Wiesz co- tutaj nie chodzi o transport- jakoś nie zabrzmialo to dobrze, jak początek rozmowy był tak: Dzień dobry. Gdzie jest teraz piesek, skąd można go zabrać?? Brak pytań o zachowaniu???:crazyeye: Quote
majqa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Nie zabrzmiało dobrze. Jak ma się wolę pomocy i parcie na psa to idzie góry przenieść. Wrocław - Kraków to przecież nie dystans Polska - Górna Wolta ale pewno się mylę. Quote
GoskaGoska Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 to w koncu ta sunia ma domek czy nie? Czy wciąz trzeba szukac...?Bo czasu mało.. Quote
Koperek Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Wczoraj sucz prawdopodobnie miała sterylkę. Jutro będę w schronie to się dowiem, co i jak z suczką. Jak się czuje itd. O nowe foty też się postaram! Sprawdzam po kolei domki, które się zgłaszały, choćby z pomocą tylko- może któryś po znajomości ma wolny kawałek serca...?:roll: Quote
GoskaGoska Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 rozumiem , ze sunia dalej w schronie, więc dalej trzeba z ogloszeniami :( tylu niby chętnych się pojawiło, a dalej pies w schronisku. To trzeba cos porobic. Daj znac Koperku jakby się coś zmieniło. Ja dodam dziś jeszcze parę ogłoszen. Quote
majqa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Dziękuję Gosiu!!! Wszelka pomoc ogłoszeniowa jest jak najbardziej potrzebna. Quote
GoskaGoska Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 dorobialam jej allegro na 5 dni, zeby byla wyżej w wyswietniu : http://www.allegro.pl/item378948783_piekna_sunia_chcieli_uspic_dali_pare_dni_pilne.html tyle jest ogloszen na allegro, ze nawet niech się dubluje dla dobra psa, zrbobilam gumtreewroclaw, oraz kupiepsa, by byla tez na początku strony. jak macie jej ogloszenie to kopiuje je i dawajcie ponownie sob - niedziela więcej ludzi na necie. Quote
majqa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Wspaniale Gosiu!!! Mój Boże, niech to zadziała... Quote
GoskaGoska Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 KUDATA nie daje mi spokoju , podobna jest do moje pierwszego psa , ktory zyl 18 lat, dorobilam jej jeszcze ogloszenia na gumtree Warszawa, Lodz, Krakow i Poznan Quote
majqa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='GoskaGoska']KUDATA nie daje mi spokoju Nie Tobie jednej Gosiu...marzę by już była bezpieczna w rękach swojego człowieka. , podobna jest do moje pierwszego psa , ktory zyl 18 lat, dorobilam jej jeszcze ogloszenia na gumtree Warszawa, Lodz, Krakow i Poznan Raz jeszcze przeogromne dzięki za pomoc w ogłaszaniu...:loveu: Quote
Koperek Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 KUDŁATKA po sterylce (niestety nie wyszła do mnie:shake:- ale może i dobrze- niech odpoczywa): P.S. Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale wylądowałam w szpitalu na dwa dni i dopiero dzisiaj po południu przyjechałam do domu. Quote
Selenne Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 To Tobie życzymy zdrowia, a naszej Kudłatce domku :) Quote
Koperek Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Super domek dla KUDŁATKI będzie jechał 24 czerwca ze Szczecina do Lublina (z wesela bodajże) i wtedy chcieliby zabrać sunię do siebie. Pan mnie zapytał, czy nie można było gdzieś dziewuszki po drodze podrzucić... Jeszcze nie spojrzałam na mapę, w które miejsca najbliżej by wyszedł transport, ale do wieczora powinnam się wyrobić to i tytuł zmienię;) Jak się wszystko uda, to o domku napiszę więcej :) Quote
GoskaGoska Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Powiało choć trochę dobrymi wieściami, tylko ze do 24 czerwca trochę czasu, czy tyle w schronisku pozwolą jej pożyć? A Koperku ci ludzi to od jakiś znajomych, czy z ogloszenia ktoś się zgłosi. Mam nadzieję, ze się uda. Quote
Koperek Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Z ogłoszenia:loveu:. A sunia jest pod moją opieką, więc wara od niej wszystkim w schronie :diabloti: Quote
GoskaGoska Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Dobrze, ze czasami cos to ogloszenia dają. Oby tylko nikt się nie rozmyślil. Trzymam dalej mocno kciuki, moze jeszcze ktos zadzwoni, a jak nie to niech ten domek bedzie tym najlepszym Quote
Recommended Posts