Moriaaa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ja już 3 podejrzałam bo wgrany na serwer:P Nie no teraz to już jestem pewna, że ciotki psa podmieniły:crazyeye: Agamika..rozumiem, że na filmie to Ty? Takie całusy z języczkiem...no..no:loveu: Quote
agamika Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 :watpliwy: ja, niestety , ja ... , no ale czego to sie nie robi dla obrony psiego honoru:roll: acha i Gin świetnie nadawałby sie dla kogoś chcącego bawić się w psie sporty , jest zwinny bardzo i zwrotny (biegamy troszeczkę ) a podskakuje jak pchełka :razz: Quote
zachary Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Cioteczki, zdziałałyście cuda! Cóż za wspaniały, radosny psiak.To niesamowite!:multi:. Quote
madziamn Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 :loveu:ale całuśny z niego psiuńcio:loveu: te filmy są super Quote
zachary Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Weszko, wpłaciłam dzisiaj na hotelik Gina 200 zł/od Iwony /. Gin jest cudowny.Filmik z nim można oglądać, oglądać, oglądać... I takie piękne ma futro, a jakby jeszcze go "wyprać"... Quote
AMIGA Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 No ładnie, ładnie agamika - takie czułosci na oczach wszystkich :evil_lol: Ja Wam wydam w sekrecie, że Gin jest w agamice szczególnie zakochany. Jak jestesmy wspólnie na spacerze - ja z Ginem, a ona z innym piesiem, to Gin wyraźnie do niej ciągnie i się wyrywa Quote
weszka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 zachary napisał(a):Weszko, wpłaciłam dzisiaj na hotelik Gina 200 zł/od Iwony /. Ogromne dzięki :loveu: Filmiki :loveu: Ja mam plan wybrać się jutro albo w środę do hoteliku i mam nadzieję że i dla mnie kawaler będzie łaskawy :loveu: Quote
AMIGA Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 weszka napisał(a):i mam nadzieję że i dla mnie kawaler będzie łaskawy :loveu: Gumowe rękawiczki i paróweczki albo suszone wątróbki:p:evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 wow :mdleje: ale cudne filmiki :loveu::loveu::loveu: świetny psiak z niego :multi: aż nie mogę sobie wyobrazić co ci durni mieszkańcy bloku w łodzi musiali robić chłopakom, że mieli taką traumę :angryy: Quote
agamika Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Pranie na pewno będzie, tylko pogoda musi być bardziej sprzyjająca ;) a Gin jest kochany ... :loveu: weszko a w jakich godzinach sie wybierasz? jak jutro wieczór to się spotkamy ;) bo ja jestem codziennie kropić Korze uszy . Quote
weszka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No i udało się wczoraj odwiedzić GINA. Stwierdzam że to wspaniały pies :loveu: Jest ogromna zmiana, a wyglądało to z początku nieciekawie. Teraz to radosny, kontaktowy pies. Nie wierzę że z takim charakterem i niewątpliwą urodą nie znajdzie szybko domu! Zresztą co będę pisać - zdjęcia mówią wszystko :loveu: tak sobie idę z kitą w górze piękności Quote
AMIGA Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 To wspaniale, że on się już tak otworzył! To naprawdę piękny i wspaniały pies :loveu: Quote
zachary Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Weszko, te oczy Gina, ach jakie cudne i mądre. I takie bursztynowe.A pysio jaki uśmiechnięty! Tylko go przytulić do serca. Quote
mar.gajko Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 AMIGA napisał(a):To wspaniale, że on się już tak otworzył! To naprawdę piękny i wspaniały pies :loveu: Mówiąc szczerze, to agamika przywróciła go do ludzi. Spacerki. Głaski. On ja uwielbia. Quote
AMIGA Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 mar.gajko napisał(a):Mówiąc szczerze, to agamika przywróciła go do ludzi. Spacerki. Głaski. On ja uwielbia. Wiem o tym, i nawet już przecież o tym tu pisałam:p Quote
jola od jadzi Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 To ja Wam kochane dziewczyny mogę tylko z całego serca podziękować za to, że tak zmieniłyście Gina. To jest zupełnie inny psiak! Quote
weszka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Tak to nie ten sam pies :multi::loveu: Tylko domu jak nie było tak nie ma :shake: Dostałam wpłatę 200 zł na hotelik - bardzo dziękuję :loveu: Pana Tomka poprosiłam na fakturę na 300 zł. Odbiorę przy okazji i prześlę Moriaa do Was. Czyli miesiąc pobytu mamy z głowy ale od 23 maja biegnie kolejny... czyli już potrzeba znów 450 zł :placz: Bardzo prosimy o wsparcie finansowe i pomoc w szukaniu domu dla GINA!!! Quote
szajbus Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Domku, czy ta psina musi siedziec w hoteliku? On czeka na ciebie!!!!!!!!!!!!! Quote
Moriaaa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 weszka napisał(a): Pana Tomka poprosiłam na fakturę na 300 zł. Odbiorę przy okazji i prześlę Moriaa do Was. Weszka tylko prosimy już na nowy adres fundacji. ul.Kaszyńskiego 11/23 93-222 ŁÓDŹ Fundacja nie zostawi Gina. Oczywiście pomoc jak najbardziej potrzebna, mamy teraz całą masę wydatków związanych z terenem jaki mamy do zagospodarowania pod nasze psiaki, ale dla Gina coś jeszcze wyskrobiemy ;) Quote
weszka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Moriaaa napisał(a):Weszka tylko prosimy już na nowy adres fundacji. ul.Kaszyńskiego 11/23 93-222 ŁÓDŹ Fundacja nie zostawi Gina. Oczywiście pomoc jak najbardziej potrzebna, mamy teraz całą masę wydatków związanych z terenem jaki mamy do zagospodarowania pod nasze psiaki, ale dla Gina coś jeszcze wyskrobiemy ;) OK będą nowe dane na fakturce. Jakoś wspólnie damy radę uciągnąć finansowo :cool1: Quote
nata od jadzi Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ginuś się zmienił nie do poznania... jestem w szoku :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts