Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już 3 podejrzałam bo wgrany na serwer:P
Nie no teraz to już jestem pewna, że ciotki psa podmieniły:crazyeye:

Agamika..rozumiem, że na filmie to Ty? Takie całusy z języczkiem...no..no:loveu:

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:watpliwy: ja, niestety , ja ... , no ale czego to sie nie robi dla obrony psiego honoru:roll:

acha i Gin świetnie nadawałby sie dla kogoś chcącego bawić się w psie sporty , jest zwinny bardzo i zwrotny (biegamy troszeczkę ) a podskakuje jak pchełka :razz:

Posted

Weszko, wpłaciłam dzisiaj na hotelik Gina 200 zł/od Iwony /.
Gin jest cudowny.Filmik z nim można oglądać, oglądać, oglądać... I takie piękne ma futro, a jakby jeszcze go "wyprać"...

Posted

No ładnie, ładnie agamika - takie czułosci na oczach wszystkich :evil_lol:
Ja Wam wydam w sekrecie, że Gin jest w agamice szczególnie zakochany. Jak jestesmy wspólnie na spacerze - ja z Ginem, a ona z innym piesiem, to Gin wyraźnie do niej ciągnie i się wyrywa

Posted

zachary napisał(a):
Weszko, wpłaciłam dzisiaj na hotelik Gina 200 zł/od Iwony /.

Ogromne dzięki :loveu:

Filmiki :loveu: Ja mam plan wybrać się jutro albo w środę do hoteliku i mam nadzieję że i dla mnie kawaler będzie łaskawy :loveu:

Posted

weszka napisał(a):
i mam nadzieję że i dla mnie kawaler będzie łaskawy :loveu:

Gumowe rękawiczki i paróweczki albo suszone wątróbki:p:evil_lol:

Posted

wow :mdleje: ale cudne filmiki :loveu::loveu::loveu: świetny psiak z niego :multi: aż nie mogę sobie wyobrazić co ci durni mieszkańcy bloku w łodzi musiali robić chłopakom, że mieli taką traumę :angryy:

Posted

Pranie na pewno będzie, tylko pogoda musi być bardziej sprzyjająca ;)

a Gin jest kochany ... :loveu:

weszko a w jakich godzinach sie wybierasz? jak jutro wieczór to się spotkamy ;) bo ja jestem codziennie kropić Korze uszy .

Posted

No i udało się wczoraj odwiedzić GINA. Stwierdzam że to wspaniały pies :loveu: Jest ogromna zmiana, a wyglądało to z początku nieciekawie. Teraz to radosny, kontaktowy pies. Nie wierzę że z takim charakterem i niewątpliwą urodą nie znajdzie szybko domu!
Zresztą co będę pisać - zdjęcia mówią wszystko :loveu:

tak sobie idę z kitą w górze

piękności

Posted

AMIGA napisał(a):
To wspaniale, że on się już tak otworzył! To naprawdę piękny i wspaniały pies :loveu:

Mówiąc szczerze, to agamika przywróciła go do ludzi. Spacerki. Głaski.
On ja uwielbia.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Mówiąc szczerze, to agamika przywróciła go do ludzi. Spacerki. Głaski.
On ja uwielbia.

Wiem o tym, i nawet już przecież o tym tu pisałam:p

Posted

Tak to nie ten sam pies :multi::loveu: Tylko domu jak nie było tak nie ma :shake:

Dostałam wpłatę 200 zł na hotelik - bardzo dziękuję :loveu:
Pana Tomka poprosiłam na fakturę na 300 zł. Odbiorę przy okazji i prześlę Moriaa do Was. Czyli miesiąc pobytu mamy z głowy ale od 23 maja biegnie kolejny... czyli już potrzeba znów 450 zł :placz:
Bardzo prosimy o wsparcie finansowe i pomoc w szukaniu domu dla GINA!!!

Posted

weszka napisał(a):

Pana Tomka poprosiłam na fakturę na 300 zł. Odbiorę przy okazji i prześlę Moriaa do Was.

Weszka tylko prosimy już na nowy adres fundacji.
ul.Kaszyńskiego 11/23
93-222 ŁÓDŹ

Fundacja nie zostawi Gina. Oczywiście pomoc jak najbardziej potrzebna, mamy teraz całą masę wydatków związanych z terenem jaki mamy do zagospodarowania pod nasze psiaki, ale dla Gina coś jeszcze wyskrobiemy ;)

Posted

Moriaaa napisał(a):
Weszka tylko prosimy już na nowy adres fundacji.
ul.Kaszyńskiego 11/23
93-222 ŁÓDŹ

Fundacja nie zostawi Gina. Oczywiście pomoc jak najbardziej potrzebna, mamy teraz całą masę wydatków związanych z terenem jaki mamy do zagospodarowania pod nasze psiaki, ale dla Gina coś jeszcze wyskrobiemy ;)

OK będą nowe dane na fakturce.
Jakoś wspólnie damy radę uciągnąć finansowo :cool1: