Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gin dzisiaj miał ze mną spacerek. Naprawdę to nie ten sam piesek - bardzo chętnie idzie na spacerek, a nawet bardzo chętnie podkłada głowę do głaskanka. No i boi się gwałtownych ruchów.
Ale co prawda, to prawda - jakaś kąpciółka by mu się przydała

Posted

Amiga zapomniała powiedzieć ze Nie tylko gwałtownych ruchów, ale też różnych przedmiotów w rękach też się boi :placz: masakra , co on musiał przeżyć ... na początku nawet smycz w ręce wywoływała strach ... dziś wystraszył sie szufelki (takiej jak do śmieci w domu ) :-( biedaczysko ...

ale pozatym to straaasznie ciągnie go do psów, tak zabawowo - poznawczo :)

Posted

nie ma co się dziwić, że się boi różnych przedmiotów, bito go i wypędzano spod bloku różnymi przedmiotami, kamienie też często szły w ruch, co kto z tych "dobrych ludzi" miał pod ręką...Taki uraz zostaje na długo, jeśli nie na zawsze...:-(

Posted

Miałam telefon w sprawie Gina. Pan ma się zastanowić. Dla mnie problemem sa dzieci które wprawdzie nie są u tego pana tylko u rodziny a chcieliby tam jeździć z Ginem.
Ja jakoś nie miałabym spokojnego sumienia żeby dać Gina do dzieci. Agamika, Amiga, Karusiap jak myślicie? Bo w sumie Wy go teraz lepiej znacie niż ja...

Posted

hmmm jak dla mnie wszystko zalezy od dzieci,ich wieku i zachowania.Ja wogole nie lubie wydawac psow do domu z malymi dziecmi,a Max poszedl do domu z 3 dzieci,ale takich,ze normalnie nie do wiary.Grzeczne,stonowane do psa z dystansem...Tylko i Max inny niz Gin.Kurcze...balabym sie troszke,chyba ze dzieci podrosniete i zrozumieja by nie leciec do psa w szale radosci:roll:

Posted

Pewnie że zależy od dzieci ale jednak pies musi być w miarę pewny że nie ugryzie a do GINA ja takiej pewności nie mam. TONIK był przerażony ale nie gryzł a GIN chyba by mógł. Tutaj dzieci by się nie dało poznac bo one nie są w domu gdzie miałby być GIN tylko u rodziny. Ja coś czuję że i tak ten człowiek wiecej nie zadzwoni ale... jak zadzwoni to pomyślimy wspólnie.

Posted

Powiedziałam mu i dlatego sądzę że nic z tego... zresztą bałabym się żeby nie narobić kłopotów. Powinien trafić do domu bez małych dzieci, a tam przegląd kilkulatków więc zbyt duże ryzyko.