Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam GINA do Dziennika Polskiego gdzie w każdy piątek jest krótki tekst o bezdomniaku - jest 3 w kolejce :roll: bo ciężko się tam dopchać. Ale sporo psiaków znajduje w ten sposób domy więc może, może...

Posted

weszka napisał(a):
Wysłałam GINA do Dziennika Polskiego gdzie w każdy piątek jest krótki tekst o bezdomniaku - jest 3 w kolejce :roll: bo ciężko się tam dopchać. Ale sporo psiaków znajduje w ten sposób domy więc może, może...

Trzymam kciuki :kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Było kilka telefonów ale nic z tego :( "to ja się zastanowię", "to ja zapytam męża" i tyle... liczę że jak sie ukaże w Dzienniku to się uda... m u s i !!!

Posted

[quote name='weszka']Było kilka telefonów ale nic z tego :( "to ja się zastanowię", "to ja zapytam męża" i tyle... liczę że jak sie ukaże w Dzienniku to się uda... m u s i !!![/quote]
Miejmy nadzieje,ze sie uda:roll:

Posted

Strzeliłam Ginowi plakacik i przy pomocy kochanych krakowskich cioteczek będzie kolejna akcja reklamowa naszego delikwenta :)

A Tofik nadal na wakacjach i podsyła pozdrowienia :)

Posted

weszka napisał(a):
Strzeliłam Ginowi plakacik i przy pomocy kochanych krakowskich cioteczek będzie kolejna akcja reklamowa naszego delikwenta :)

A Tofik nadal na wakacjach i podsyła pozdrowienia :)

Miejmy nadzieje,ze wreszcie sie uda.........za pozdrowienia dziekujemy:lol:

Posted

Nie zapomnieli ale... niestety z samego tylko podnoszenia wątku domu nie będzie. A tu cisza totalna mimo tylu ogłoszeń. Może w tym tygodniu będzie w gazecie...
Proszę o pomoc w szukaniu GINOWI domu! Ogłoszenia, ogłoszenia, ogłoszenia - im więcej będzie miał tym większe szanse. Póki co znów muszę zrobić allegro bo się skończyło.

Posted

Mam nadzieję, że to ogłoszenie przyniesie odzew ze strony czytelników, może wreszcie kogoś poruszy historia Gina, może wreszcie znajdzie swój dom...A przy okazji, zdjęcie jest wyjątkowo udane, cały Gin...

Posted

Dobrze że chłopak nie nawiał ;) Ciotka weszka kupi porządną obróżkę i przywiezie w środę.
A w czwartek wieczorem 3majcie kciuki!!! Jest szansa na domek...

Posted

weszka napisał(a):
Dobrze że chłopak nie nawiał ;) Ciotka weszka kupi porządną obróżkę i przywiezie w środę.
A w czwartek wieczorem 3majcie kciuki!!! Jest szansa na domek...

obyyyyyyyyyy