Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapłaciłam dzisiaj za 40 dni pobytu Gina bo na tyle było pieniędzy - tzn. zapłaciłam 200 zł, a faktura na 300 zł przelewu przyjdzie do Was cioteczki pocztą. I tak kochany pan Tomek jak zawsze dał dużą zniżkę :loveu: GIN jest w hotelu już 73 dni :shake: Potrzebne pieniążki na zapłacenie za cały czerwiec no i mamy już lipiec :shake: czyli już kolejne 500 zł :roll:

Na osłodę fotki kochanego psiaczka, którego nikt nie chce :placz:

Posted

agamika napisał(a):
weszko dasz rade mi na meila przesłać niezmniejszone foty Gina? jakis plakacik by sie zrobiło mu ;)

Oczywiście podeślę :) i mogę wydrukować ale do wieszania ze mnie marnota :oops::roll: mogę tylko w kilku miejscach powiesić.

Posted

Niestety w sprawie domku nic nowego :(:shake::mad:

Ale mam niespodziankę w postaci zdjęć TOFIKA, który przesyła pozdrowienia z wakacji :multi: Jest bardzo kochanym pieskiem i ma mnóstwo miłości od swojej rodziny. teraz wypoczywa, objada się ulubionymi psiowymi ciasteczkami i uczy aportować :loveu: Na początek kilka zdjęć z komórki, a mam obiecane większe ilości :) Ehhh żeby i Gin znalazł taki super dom...:roll:

A oto Tofcio - ten kiedyś kłębek strachu, ci co go widzieli to zobaczą różnicę :cool3: