weszka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Znów wysyłam ogłoszenie GINA do TVP. Jutro program. Może tym razem kogoś ujmie. Quote
AMIGA Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Dzisiaj Gin został wymiziany przeze mnie z każdej strony na spacerku. Stał jak wmurowany i tylko się nadstawiał :loveu: Aż pani pracująca w hotelu nie mogła sie nadziwić - mówi, że to nie do wiary, bo to chyba najgłośniejszy pies w hotelu. Jak dorwę wolną chwilke to wrzuce tu zdjęcie Ginusia:loveu: Quote
AMIGA Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 No i obiecane zdjęcia. Nie sa jakiejś największej jakości, bo w jednej ręce trzymałam smycz, a w drugiej aparat. No ale chyba lepsze takie, niż zadne Quote
agamika Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 :multi::loveu: faaaajny jest , chyba nastepnym razem grzebien wezmę :diabloti: ehhh, tego mu było trzeba SPACERÓW , RUCHU , POWIETRZA !!! SAM SIE PCHA NA SPACER I DOMAGA SIĘ GO DOŚĆ GŁOŚNO :lol: :lol: :lol: :loveu: Quote
AMIGA Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 O ile tego grzebienia się nie wystraszy. Jemu wychodzi sierść całymi kępkami i ja mu je staralam sie wyskubywać, ale jemu to najbardziej by się kąpiel przydała. Niestety chyba z tym trzeba jeszcze poczekać Quote
madziamn Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ...i pana/pancię z którym będzie chodził na spacerki Quote
agamika Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 GIN jest kochany ... byliśmy dzis na spacerku. Na imię oczywiście NIE reagował ,chyba mu sie nie podoba :P , ale na "choć do mnie" choć tu " bardzo reagował :cool3:, podbiegał ( nie za każdym razem oczywiście) i skakał tak trche jaKBY NA RęCE CHCIAłMI WSKOCZYć , później już tylko sie oparł przednimi łapkami i przytulał :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 A oto wieści od braciszka GINA - TOFIKA: "Tofik czuje się dobrze. Reaguje już na swoje imię. Jest pogodny i skory do zabawy. Cieszy się gdy ktoś z nas wraca do domu. Do tej pory raz zaszczekał ;) Jest bardzo spokojnym psem. Pozdrawiamy" Fajnie trafił :) Quote
weszka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Bazarek na hotelik dla Gina http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10313438#post10313438 Quote
zachary Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Weszko, podaj na pw konto do wpłaty na hotelik Gina. Quote
szajbus Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Czyli Gin zaczyna nam sie socjalizowac, a to dobry znak. Domek dla tego chłopczyka pilnie potrzebny Quote
weszka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 zachary napisał(a):Weszko, podaj na pw konto do wpłaty na hotelik Gina. Oooo bardzo dziękuję :multi: Już wysyłam :) Quote
AMIGA Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Wczoraj wybiegałam Gina. On się naprawdę sam już zgłasza po pieszczotki. A ja przy okazji w ramach pieszczotek wyskubywałam mu te wystające pędzle futerkowe. Cały trawnik był usiany jego futerkiem. Aż się pan Tomek śmiał, jak zbierałam, bo wyglądało jakbym szukała grzybów:evil_lol: Trzeba się usmiechnąć do liryki, bo mu wczoraj porobiła trochę zdjęć a jej aparat jest stanowczo lepszy niź mój. Ona go już dość długo nie widziała i stwierdzila wczoraj, że to już naprawdę nie ten sam pies. Quote
weszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ale fajnie czytać takie wieści! To czekamy na te śliczne fotki od liryki :) Quote
weszka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Fajne fotki tylko liryka daj je jedno pod drugim ;) Quote
agamika Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Czyli Gin zaczyna nam sie socjalizowac, a to dobry znak. :mad: :mad: :mad: Noż ... zaraz Wam coś pokażę , poświecę się bo nie lobię sie pokazywać...no ale może w końcu uwierzycie że to nie ten Gin co był .:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: tylko powalczę z jakimś serwerem typu youtube Quote
agamika Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 pierwszy film z cyklu : 1. tak reaguję na wołanie choć TU http://s301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/?action=view¤t=100_7715.flv nstepne sie łądują na serwer Quote
Moriaaa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jestem w szoku!!!!:-o Ona chciał na rączki, a niedobra ciotka nie wzięła maleństwa ;) Ciotki krakowianki chyba psy podmieniły;):loveu: Quote
agamika Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 2.drugo krótszy film z cyklu "choć tu " http://s301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/?action=view¤t=100_7716.flv ale 3ci będzie najdłuższy i najciekawszy :razz: Quote
agamika Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 I ostatni filmik z całusami!!! i dzis tak rozdawał cały spacer całusy, a cioteczki liryki to ponad miesiąc nie widział i raczej dobrze jej nie kojarzy (:evil_lol: ) a i tak sam do niej poleciałna głaskanie :razz: ,... http://s301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/?action=view¤t=100_7718.flv więc proszę mi tu plotek nie rozsiewać o zaczynaniu socjalizacji :mad::eviltong: Quote
Recommended Posts