Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 700
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Gin został wymiziany przeze mnie z każdej strony na spacerku. Stał jak wmurowany i tylko się nadstawiał :loveu: Aż pani pracująca w hotelu nie mogła sie nadziwić - mówi, że to nie do wiary, bo to chyba najgłośniejszy pies w hotelu.
Jak dorwę wolną chwilke to wrzuce tu zdjęcie Ginusia:loveu:

Posted

No i obiecane zdjęcia. Nie sa jakiejś największej jakości, bo w jednej ręce trzymałam smycz, a w drugiej aparat.
No ale chyba lepsze takie, niż zadne

Posted

:multi::loveu: faaaajny jest , chyba nastepnym razem grzebien wezmę :diabloti:

ehhh, tego mu było trzeba SPACERÓW , RUCHU , POWIETRZA !!!

SAM SIE PCHA NA SPACER I DOMAGA SIĘ GO DOŚĆ GŁOŚNO :lol: :lol: :lol: :loveu:

Posted

O ile tego grzebienia się nie wystraszy.
Jemu wychodzi sierść całymi kępkami i ja mu je staralam sie wyskubywać, ale jemu to najbardziej by się kąpiel przydała. Niestety chyba z tym trzeba jeszcze poczekać

Posted

GIN jest kochany ... byliśmy dzis na spacerku. Na imię oczywiście NIE reagował ,chyba mu sie nie podoba :P , ale na "choć do mnie" choć tu " bardzo reagował :cool3:, podbiegał ( nie za każdym razem oczywiście) i skakał tak trche jaKBY NA RęCE CHCIAłMI WSKOCZYć , później już tylko sie oparł przednimi łapkami i przytulał :loveu::loveu::loveu:

Posted

A oto wieści od braciszka GINA - TOFIKA:

"Tofik czuje się dobrze. Reaguje już na swoje imię. Jest pogodny i skory do zabawy. Cieszy się gdy ktoś z nas wraca do domu. Do tej pory raz zaszczekał ;) Jest bardzo spokojnym psem. Pozdrawiamy"

Fajnie trafił :)

Posted

Wczoraj wybiegałam Gina. On się naprawdę sam już zgłasza po pieszczotki. A ja przy okazji w ramach pieszczotek wyskubywałam mu te wystające pędzle futerkowe. Cały trawnik był usiany jego futerkiem. Aż się pan Tomek śmiał, jak zbierałam, bo wyglądało jakbym szukała grzybów:evil_lol:

Trzeba się usmiechnąć do liryki, bo mu wczoraj porobiła trochę zdjęć a jej aparat jest stanowczo lepszy niź mój.
Ona go już dość długo nie widziała i stwierdzila wczoraj, że to już naprawdę nie ten sam pies.

Posted

Czyli Gin zaczyna nam sie socjalizowac, a to dobry znak.

:mad: :mad: :mad: Noż ... zaraz Wam coś pokażę , poświecę się bo nie lobię sie pokazywać...no ale może w końcu uwierzycie że to nie ten Gin co był .:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

tylko powalczę z jakimś serwerem typu youtube