Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='siekowa']Jordan z Azylu pod Psim Aniołem (Warszawa) też już bez łapki. :( To ta lewa tylnia, miał ją źle ześrubowaną nie używał jej. Podobno ostatnio zaczeło się coś z tą łapką dziać i trzeba było ją amputować. Jak wróci do azylu to zrobię mu nowe zdjęcia.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47286

tutaj najnowsze zdjęcia Jordana http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10606088&postcount=127

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiamm']zmniejszony

Nie chcę być niemiła, ale czy go pochlastał jakiś rzeźnik?! :shake:
To raz a dwa czy nie można było mu zostawić kawałka łapy, żeby zakryć to i owo...:shake:

Jordanik wygląda strasznie, ale miejmy nadzieję, że jak to wsyztko pozrasta futerkiem będzie lepiej!!
:shake::shake::shake:

Asiamm! Dzięki, kochana, że czuwasz nad wątkiem i zmniejszasz zdjęcia na jego potrzeby!!!!:Rose:

Posted

[quote name='rotek_']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117842
sunia po amputacji łapki....
niestety nie wyświtlają mi się zdjęcia
mi też nie :shake:

[quote name='DIF']Nie chcę być niemiła, ale czy go pochlastał jakiś rzeźnik?! :shake:
To raz a dwa czy nie można było mu zostawić kawałka łapy, żeby zakryć to i owo...:shake:

Jordanik wygląda strasznie, ale miejmy nadzieję, że jak to wsyztko pozrasta futerkiem będzie lepiej!!
:shake::shake::shake:
no faktycznie to dobrze nie wygląda, ale jak miał po operacji całkiem łyse to wyglądało jeszcze gorzej... mogli mu i jajka ciachnąć...lepiej by wyglądał. ale buźkę ma fajniuchną :)

Posted

iwop, masz poprostu wielki talent do wstawiania zdjęć:evil_lol:
ani jedno jeszcze mi się nie wyświetliło:lol:

Edit: chyba już coś widzę, biedna;(

Posted

Od kiedy mam trójłapka ciągle spotykam się z ludzką życzliwością, wczoraj, kolejna z miłych sytuacji.Byłam w takim miejscu, gdzie dzieci jeszcze mojego trójłapka nie znały.Idę i widzę, dzieci w wieku 8- 9 lat bawią się, ale coraz bardziej zerkają na mojego psiaka.Jeden chłopiec wzdycha - " ojej, on nie ma łapki", a jego koleżanka, całkiem spokojnie kwituje - " i co z tego, to niczego przecież nie zmienia, jest piękny proszę pani."
Trójłapki jak wszystkie psiaki, są piękne :loveu: Oby jak najwięcej znalazło dobre domki.

Posted

[quote name='kasikitd']Od kiedy mam trójłapka ciągle spotykam się z ludzką życzliwością, wczoraj, kolejna z miłych sytuacji.Byłam w takim miejscu, gdzie dzieci jeszcze mojego trójłapka nie znały.Idę i widzę, dzieci w wieku 8- 9 lat bawią się, ale coraz bardziej zerkają na mojego psiaka.Jeden chłopiec wzdycha - " ojej, on nie ma łapki", a jego koleżanka, całkiem spokojnie kwituje - " i co z tego, to niczego przecież nie zmienia, jest piękny proszę pani."
Trójłapki jak wszystkie psiaki, są piękne :loveu: Oby jak najwięcej znalazło dobre domki.

Kasiu!!!! Kochana!!!!

Wiesz, że Twoje wypowiedzi na dogo są szczególnie bliskie memu sercu!!! Twoje i Nadziei!! Ale niestety Wet już tu nie zagląda :placz:....
"Nasz" :eviltong: Nelsonik

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104233

ma DAR, który sprawia, że wszyscy go kochają.....:loveu::loveu::loveu:

Posted

DIF napisał(a):
Ale niestety Wet już tu nie zagląda :placz:

DIF,Psiapsiółko,nie płacz...:oops:Zaglądam,zaglądam!!!:loveu::loveu::loveu: Fakt,że rzadziej,bo przede wszystkim pilnuję wątku Poziomki...:oops:Ale zaglądam!:loveu:

Posted

Taki cukierek mi wpadł w oko (DIF myśle, że sie kwalifikuje do tego wątku)

W jednym z górskich gospodarstw oszczeniła się suka- rodowodowa Alaskanka, ojcem najprawdopodobniej jest husky bez rodowodu, ale również może to być wilczur.

Dramat polega na tym, że Tajga skrzętnie ukrywała swoją nieliczną ciążę, urodziła sama w zakątku narzędziowni. Próbowała w tajemnicy wychować 3 szczeniaki.
Pewnego dnia do kryjówki dostał się lis- dwa, maluszki udało mu się zamordować- ostatniego, Kulfona właśnie Tajga ocaliła przy życiu.
Niestety najprawdopodobniej w szarpaninie maluch stracił końcówki obu tylnych kończyn...

Kulfon jednak postanowił nie poddawać się i szybko nauczył się chodzić. W tej chwili biega swoim pokracznych truchtem, zeskakuje z kamyków, jest niesamowicie pocieszny.
Końcówki łapek mu zrogowaciały i nie odczuwa bólu.
Ma mocny charakter! Chce żyć i cieszyć się każdą chwilą.
Jest odrobaczony, zaszczepiony, bardzo ciekawski i9 przekonany o swojej wyjatkowości.

Tylko czy to wystarczy by go ktoś pokochał

[SIZE=3]Tutaj wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118470

Posted

[quote name='APSA']Kolejne paluchowe:

Bez tylnej łapki, jeszcze dzieciak, wesoły rozrabiaka

Małe cudeńko :loveu: spokojny, delikatny pieszczoszek :smile:

sunieczka zza kociarni

Posted

[quote name='Isadora7']Taki cukierek mi wpadł w oko (DIF myśle, że sie kwalifikuje do tego wątku)

W jednym z górskich gospodarstw oszczeniła się suka- rodowodowa Alaskanka, ojcem najprawdopodobniej jest husky bez rodowodu, ale również może to być wilczur.

Dramat polega na tym, że Tajga skrzętnie ukrywała swoją nieliczną ciążę, urodziła sama w zakątku narzędziowni. Próbowała w tajemnicy wychować 3 szczeniaki.
Pewnego dnia do kryjówki dostał się lis- dwa, maluszki udało mu się zamordować- ostatniego, Kulfona właśnie Tajga ocaliła przy życiu.
Niestety najprawdopodobniej w szarpaninie maluch stracił końcówki obu tylnych kończyn...

Kulfon jednak postanowił nie poddawać się i szybko nauczył się chodzić. W tej chwili biega swoim pokracznych truchtem, zeskakuje z kamyków, jest niesamowicie pocieszny.
Końcówki łapek mu zrogowaciały i nie odczuwa bólu.
Ma mocny charakter! Chce żyć i cieszyć się każdą chwilą.
Jest odrobaczony, zaszczepiony, bardzo ciekawski i9 przekonany o swojej wyjatkowości.

Tylko czy to wystarczy by go ktoś pokochał

[SIZE=3]Tutaj wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118470

Posted

[quote name='APSA']Kolejne paluchowe:

Bez tylnej łapki, jeszcze dzieciak, wesoły rozrabiaka

Małe cudeńko :loveu: spokojny, delikatny pieszczoszek :smile:

PIESEK zza kociarni

Czy moge prosic o watek 'pieska zza kociarni?'