Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 776
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za umieszczenie Grisa. Jego imię to Griso, nie Gris :lol:, a łapka amputowana była nie w schronisku, a już u nas, w DT - powodem był najprawdopodobniej uraz po potrąceniu przez samochód, całkowicie w schronisku zignorowany, 'dzięki czemu' nie dało się łapki uratować.. :shake:

Posted

wiosna napisał(a):
Dziękuję za umieszczenie Grisa. Jego imię to Griso, nie Gris :lol:, a łapka amputowana była nie w schronisku, a już u nas, w DT - powodem był najprawdopodobniej uraz po potrąceniu przez samochód, całkowicie w schronisku zignorowany, 'dzięki czemu' nie dało się łapki uratować.. :shake:

Przepraszam!! Zaraz poprawiam, nie zrozumiałam!! :oops::evil_lol:

Posted

Czy mogę dowiedzieć się co z Szeklą? Nie ma jej ani jednego zdjęcia, jej wątek zamarł kilka miesięcy temu a na 1-wszej str. figuruje w postaci nic nie mówiących słów.

Posted

Jakiś ANIOŁ a raczej ANIELICA zgłosiła nas do konkursu KRAKVET i właśnie otrzymałam meila ... słuchajcie wiecie że jesteśmy na 2 miejscu z szansą na pierwsze??? WAZNE głosować można jedynie do 31-12-2008 roku więc spróbujmy :smile:

Błagam o głosy słuchajcie :smile: wiem, że sucha karma się kończy więc jak najbardziej skoro już ktoś nas zgłosił kontynuujmy to :smile:
SCHRONISKO w ORZECHOWCACH
Forum o psach i kotach

Posted

[quote name='albiemu']Jakiś ANIOŁ a raczej ANIELICA zgłosiła nas do konkursu KRAKVET i właśnie otrzymałam meila ... słuchajcie wiecie że jesteśmy na 2 miejscu z szansą na pierwsze??? WAZNE głosować można jedynie do 31-12-2008 roku więc spróbujmy :smile:

Błagam o głosy słuchajcie :smile: wiem, że sucha karma się kończy więc jak najbardziej skoro już ktoś nas zgłosił kontynuujmy to :smile:

Forum o psach i kotach

ale na kogo glosowac? :roll:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ana_Zbyska']Oto potwierdzenie, że 3łpaki sobie świetnie dają radę:lol:
Laurenty, ten biały, do patyka dobiega szybciej, niż 4nożny Newton:)

ZAPOMNIAŁAM DODAĆ: I TO NA ŚNIEGU!:lol:

Posted

Dziewczyny!!!!

Bardzo przepraszam za wszelkie nieścisłości i opóźnienia na wątku, ale na dogo jestem co 2-3 dni i nie zawsze mam czas. Poza tym wszystko robię w biegu...

Pilnujcie mnie i jakby co piszcie na maila: [email protected]
Pocztę sprawdzam kilka razy dziennie a na dogo jestem coraz rzadziej!

Przykro mi bardzo, ale z pierwszej strony usunęłam Tośka i Harisoka. Oba psiaki za TM.