Ana_Zbyska Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Cekinka13* napisał(a):To piesek, przecież widać... :eviltong: :oops: Gdzie Ty tam patrzysz, bez wstydu:evil_lol::eviltong: Quote
Hotel KADIF Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Cekinka13* napisał(a):To piesek, przecież widać... :eviltong: :oops: No właśnie, ciotki! Stare wyjadaczki som a ślepe :eviltong::evil_lol::loveu:! Brać nie gadać... Co za różnica..piesek czy sunia! ;) Grunt, że trzyłapek! :loveu::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Jak to mówią??? Suka to też pies...:evil_lol: A z tym rozróżnianiem płci u psiaków wbrew pozorom wcale nie taka prosta sprawa...:eviltong: Nie zapomnę wątku jastrzębskiego Księcia,który okazał się Księżniczką,choć na zdjęciu też niby-coś-tam...:evil_lol: było widać...;) Cioteczki z tego wątku pisały,że w ich schronisku takie pomyłki dość często mają miejsce...:roll: Także,DIF,nie zawsze pies to pies...:diabloti: Trójłapki sa piękne trójłapki-kochane... lecz-jakże często... NIECHCIANE...:-( Quote
Aga_Mazury Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Trzymajcie kciuki za Jodę...... W sobotę prawdopodobnie zamieszka w nowym domu w Koszalinie :) Quote
Angelika8 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Aga_Mazury napisał(a):Trzymajcie kciuki za Jodę...... W sobotę prawdopodobnie zamieszka w nowym domu w Koszalinie :) Oj trzymamy, trzymamy:p. Koszalin już WITA!!! Quote
Aga_Mazury Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ... i pojechała.... łezka się w oku zakręciła....wszystkim... nasza trójłapka... ruda .. BĄDŹ SZCZĘŚLIWA ŚLICZNA:loveu: Quote
Lulka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 szczeniak Blekus juz adoptowany :multi: mamy za to nastepnego 3 łapka :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10761193&posted=1#post10761193 bardzo prosze o umieszczenie go tutaj :p Quote
magda222 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Trzymam kciuki za resztę ekipy trójłapków (trzyłapków?) !!! :thumbs: Dziękuję za zamieszczenie tutaj naszego Rudzika :) Quote
iwop Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 "Moja" Rudzia po amputacji juz się ma dobrze :0 Dzisiaj została zaszczepiona:p Mam trzy plastry Granuflex na rany do oddania - Rudzi nie są potrzebne... Czy ktoś potrzebuje dla swojego podopiecznego? Quote
rotek_ Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119375 Quote
supergoga Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dzięki Rotek, że wstawiłeś Sonieczkę. Właśnie znalazłam ten wątek. Może uda się jej pomóc. Dziękuję!!! Quote
Angelika8 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Aga_Mazury napisał(a):... i pojechała.... łezka się w oku zakręciła....wszystkim... nasza trójłapka... ruda .. BĄDŹ SZCZĘŚLIWA ŚLICZNA:loveu: Napisała do mnie Pani Jody ...JODUSIA JEST PIĘKNA I BARDZO MĄDRA...:loveu: Quote
iwop Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 "Moja" Rudzia tez była zgłaszana na wątek a wcale jej nie widze w grupie do adopcji...:shake: Quote
Hotel KADIF Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 iwop napisał(a):"Moja" Rudzia tez była zgłaszana na wątek a wcale jej nie widze w grupie do adopcji...:shake: Nie wiem jak to się stało, że Rudzi nie ma!! :crazyeye::oops: Przepraszam! Iwop! Wklej zmniejszone zdjęcie Rudzi, bo ja nie umiem. Jak tylko będę miała zaraz wstawiam na pierwszą stronę!! Jeszcze raz przepraszam!! :modla: Quote
supergoga Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 DIF, pięknie dziękuję za umieszczenie naszej Soni trójłapki. Ona pilnie szuka tymczasu - jeśli nie znajdzie, trafi do przytuliska. To bęzie dla niej horror. Quote
Aga_Mazury Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 W czerwcu zamieszczone były zdjęcia dwóch psiaków bezłapkowych ze schroniska w Ostródzie.... czyli nie wszystkie trzyłapki się tu umieszcza? Quote
Hotel KADIF Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Aga_Mazury napisał(a):W czerwcu zamieszczone były zdjęcia dwóch psiaków bezłapkowych ze schroniska w Ostródzie.... czyli nie wszystkie trzyłapki się tu umieszcza? Oj, kochana! Oczywiście, że wszystkie!! Pod warunkiem, że ich nie przeoczę :oops: Przepraszam!:oops: Bardzo proszę o wklejenie zmniejszonego zdjęcia Tarzanika to wkleję na pierwszą! Quote
Lionees Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Łapeczki do góry!!!!!!!!!!!!!!!!Czemu ludzie chcą tylko zdrowe,młode piękne?? Quote
Lorijel Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 TARZAN - brak przedniej łapki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77425 Quote
Recommended Posts