majqa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 I jeszcze jedno...Mnie wsio ryba. Jeśli Camara tylko da radę, ja dostanę numer do kierowcy z giełdy i na czas uda mi się cud przechwycenia Barego + uśpienia go, jestem otwarta na bieżące zmiany sytuacji i odwołania Pani Mirki. Quote
ElzaMilicz Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Majqa, nerwusie, masz PW. Z finansami pomogę. Quote
majqa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Majqa, nerwusie, masz PW. Z finansami pomogę. Nerwus odpisał.;) Quote
desideratum Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Kurde.. dziewczyny będę mocno trzymać kciuki!!! Musi się udać!!! Quote
ElzaMilicz Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Do niedzieli nie będę miała netu. Mój tel. wszyscy znacie. :) Quote
majqa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Tylko nie ważcie się puszczać tych kciuków chociaż do 18.30!!! :roll: Quote
desideratum Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 majqa napisał(a):Tylko nie ważcie się puszczać tych kciuków chociaż do 18.30!!! :roll: dziś kciuków chyba mi zabraknie, ale myślę, że jakoś je podzielę.. więc trzymam do czasu, aż dacie info o powodzeniu akcji ;) Quote
Camara Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 U mnie też już dograne. Ja zostanę niańczyć szczeniaka, ale pojedzie osoba wydelegowana do zadań specjalnych ;) Quote
desideratum Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 czuję nerwówkę, jakbym miała osobiście brać udział w tej "akcyji"... Będzie dobrze... musi być.. dla dobra psiny... Quote
majqa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Pan miał bombowe poczucie humoru, pytał, czy to będzie pekińczyk, czy labrador...no cóż...Bary to całe stadko pekinków. :evil_lol: Quote
ocelot Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Uff późno tu trafiłam, ale trzymam kciuki bardzo mocno Quote
nika28 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Bary jedzie do Krakowa :multi: :multi: :multi: Quote
Kasia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Majqa jesteś WIELKA!!! :loveu: Czekamy na zdanie relacji...;) Quote
nika28 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Chcecie zdjęcia??? Ja przeczytałam instrukcję wklejania, i nie umiem :oops: Quote
desideratum Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Rewelacja! Jesteście wielkie! :multi: to ja już puszczę te kciuki, bo jakoś tak mi dziwnie bez nich ;) Quote
majqa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Zeszło ze mnie powietrze ale tylko do połowy, bo całkiem zejdzie dopiero jak biduniek osiągnie cel. :roll: Pani nie cofnęła słowa, pomogła nawet umieścić psa w samochodzie. Wcześniej ja z Mamą Niki (i tylko my, bo Nika zaszyła się w aucie :evil_lol:, a mój TZ biały jak ściana na widok tego, co robimy odszedł na bezpieczną odległość) "przygotowałyśmy sobie grunt" z Barym, nim wróciła właścicielka (wróciła bo umawialiśmy się na 18.00, a byliśmy znacznie wcześniej). To przekochany, biedny piesio. Oczywiście jak przecierałyśmy sobie ścieżkę do serca psa był bez kagańca, potem w aucie, no cóż...też mu zdjęliśmy (czyli w namordniku był tylko na moment wkładania do auta) i tu już mój Bohaterski Skarb :loveu:(patrz:TZ :evil_lol:), robiąc sobie ze mnie zdrowe używanie śmiechowe (mojego strachu o podróż niuńka etc...) zasiadł z Barym...ale jestem mu bardzo wdzięczna, że był ze mną (kto by mnie przecież zabrał do chirurga gdyby....). Wielkie podziękowania należą się tu samej Nice, bez której nie byłoby wątku :loveu:, Mamie Niki :loveu:(wspaniała kobieta, co tam dużo gadać "ma jaja"). Przegromne podziękowanie również Elzie :loveu:i Pani Mirce :loveu:, która trwała na posterunku by przejąć od nas psa na noc. Ogromne ukłony Panu kierowcy :loveu:, którego poleciła Elza, a który jedzie teraz z Barym. Wielkie podziękowania dla Camary :loveu: i jej męża, którzy nagięli ile weszło by stanąć na wysokości zadania, w tym m.in. przechwycić psa na trasie. Kolejność podziękowań - nie ma tu znaczenia. Dawno tak dobrze mi się nie współdziałało. :loveu: Bardzo dziękuję Wam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ocelot Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Brawo, będziemy się cieszyć jeszcze bardziej, jak misio trafi już do kojca;) Quote
desideratum Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 majqa napisał(a): Kolejność podziękowań - nie ma tu znaczenia. Dawno tak dobrze mi się nie współdziałało. :loveu: Bardzo dziękuję Wam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!! oby wszystkie akcje były tak sprawnie przeprowadzane... gratuluję! Quote
nika28 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Camara, zdjęcia koniecznie gdy Bary Przyjedzie już do Ciebie na tymczas Quote
majqa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Baruś jest przed Częstochową. Pan ubiegł mój telefon wiedząc, że siedzę jak na szpilkach. Kwatuszek kima ale czujnie...twardy zawodnik!!! :evil_lol: Nie dzieje się nic niepokojącego, Pan jedzie ostrożnie!!! Quote
Recommended Posts