Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jeszcze jedno...Mnie wsio ryba. Jeśli Camara tylko da radę, ja dostanę numer do kierowcy z giełdy i na czas uda mi się cud przechwycenia Barego + uśpienia go, jestem otwarta na bieżące zmiany sytuacji
i odwołania Pani Mirki.

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Tylko nie ważcie się puszczać tych kciuków chociaż do 18.30!!! :roll:

dziś kciuków chyba mi zabraknie, ale myślę, że jakoś je podzielę.. więc trzymam do czasu, aż dacie info o powodzeniu akcji ;)

Posted

Zeszło ze mnie powietrze ale tylko do połowy, bo całkiem zejdzie dopiero jak biduniek osiągnie cel. :roll:
Pani nie cofnęła słowa, pomogła nawet umieścić psa w samochodzie.

Wcześniej ja z Mamą Niki (i tylko my, bo Nika zaszyła się w aucie :evil_lol:, a mój TZ biały jak ściana na widok tego, co robimy odszedł na bezpieczną odległość) "przygotowałyśmy sobie grunt" z Barym, nim wróciła właścicielka (wróciła bo umawialiśmy się na 18.00, a byliśmy znacznie wcześniej).

To przekochany, biedny piesio. Oczywiście jak przecierałyśmy sobie ścieżkę do serca psa był bez kagańca, potem w aucie, no cóż...też mu zdjęliśmy (czyli w namordniku był tylko na moment wkładania do auta) i tu już mój Bohaterski Skarb :loveu:(patrz:TZ :evil_lol:), robiąc sobie ze mnie zdrowe używanie śmiechowe (mojego strachu o podróż niuńka etc...) zasiadł
z Barym...ale jestem mu bardzo wdzięczna, że był ze mną (kto by mnie przecież zabrał do chirurga gdyby....).

Wielkie podziękowania należą się tu samej Nice, bez której nie byłoby wątku :loveu:, Mamie Niki :loveu:(wspaniała kobieta, co tam dużo gadać "ma jaja").
Przegromne podziękowanie również Elzie :loveu:i Pani Mirce :loveu:, która trwała na posterunku by przejąć od nas psa na noc.
Ogromne ukłony Panu kierowcy :loveu:, którego poleciła Elza, a który jedzie teraz z Barym. Wielkie podziękowania dla Camary :loveu: i jej męża, którzy nagięli ile weszło by stanąć na wysokości zadania, w tym m.in. przechwycić psa na trasie.

Kolejność podziękowań - nie ma tu znaczenia. Dawno tak dobrze mi się nie współdziałało. :loveu: Bardzo dziękuję Wam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

majqa napisał(a):

Kolejność podziękowań - nie ma tu znaczenia. Dawno tak dobrze mi się nie współdziałało. :loveu: Bardzo dziękuję Wam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oby wszystkie akcje były tak sprawnie przeprowadzane... gratuluję!

Posted

Baruś jest przed Częstochową. Pan ubiegł mój telefon wiedząc, że siedzę jak na szpilkach. Kwatuszek kima ale czujnie...twardy zawodnik!!! :evil_lol:
Nie dzieje się nic niepokojącego, Pan jedzie ostrożnie!!!