ElzaMilicz Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Widzę, że tu czarny humor skutecznie podnosi Barego na pierwszą. Załoga "G" w gotowości. :lol: Rozumiem, że Bary szuka domu, tak ? Quote
Camara Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Widzę, że tu czarny humor skutecznie podnosi Barego na pierwszą. Załoga "G" w gotowości. :lol: Rozumiem, że Bary szuka domu, tak ? oczywiście, że tak :p i wszelka pomoc mile widziana :loveu: Quote
graynew Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 No taki pieknis to musi szybko znalezc dom :) Szkoda ze moj maz widzi psy tylko jako Onki bo ja chcialabym wlasnie takiego cudnego. Trzymam kciuki za nowy kochajacy domek Quote
majqa Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Nie mogę się doczekać relacji z wizyty u fryzjera...:evil_lol: Barusiu, w górę!!! Camaro, zrobić mu tekst ogłoszeniowy i zacząć ogłaszać? Jak wygląda sprawa aodpcji? Po kastracji??? Quote
karolina1 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jeju jak on jest uśmiechnięty na zdjęciach , że może przybywać z człowiekiem i że się ktoś nmi zajął.:loveu::loveu: Quote
Camara Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Myślę, że kastracja raczej nie wchodzi w grę. To stary pies. Bez sensu narażać go na powikłania po narkozie. Chyba, że wyjdzie jakiś problem z prostatą albo coś innego... a to powie weterynarz na przeglądzie. Z ogłoszeniami jeszcze się wstrzymajmy - do wizyty u weta. Chcę aby określił jego wiek. W tym tygodniu postaram się go upiększyć :cool3: i zawieść do weta. Mam nadzieję, że mi się uda - co przy 5 psach, (w tym szczyla) pod opieką nie jest takie oczywiste :roll:) Quote
Kasia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Piękny psiak i cudowne zdjęcia :loveu: Super! Zupełnie nie ten pies!!! Quote
kinga Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Camara']oczywiście, że tak :p i wszelka pomoc mile widziana :loveu: Camara - a co on taki znudzony? :crazyeye: nie opiekujesz się nim należycie? :shake: nie zapewniasz mu rozrywek? każesz mu tak stać... i stać... i stać....? ps: śliczny jest :loveu:. jeden z ładniejszych Twoich podhalanów :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja ją prosiłam, żeby go do kina, albo na jakies tańce wzięła, ale NIE, nie i nie. Oj, opieka taka sobie, no niezabardzo. Quote
kinga Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 mar.gajko napisał(a):Ja ją prosiłam, żeby go do kina, albo na jakies tańce wzięła, ale NIE, nie i nie. Oj, opieka taka sobie, no niezabardzo. i kastrować go nie chce... :-( a on taki BARDZO W TYPIE rasy...:razz: Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Albo chociaż na małego kielonka do knajpki...przecież on zapuści korzenie...:shake: Quote
Camara Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 U nas nadal wszystko w porządku - Baremu humor dopisuje, apetyt też. Jutro czeka nas trudny dzień - idziemy do fryzjera :cool3: a jeżeli czasu starczy to zaliczymy także wizytę u weta. I sprawa najważniejsza - Bary jest pod opieką użytkowników Forum Miłośników Owczarków Podhalańskich, którzy wiele razy udowodnili, że są wspaniali :loveu: Nika - ponieważ jesteś załozycielką wątku, to prosze zmień tytuł. Ale nie wiem na jaki :roll: Quote
nika28 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Już zmieniłam :p No to czekamy na zdjęcia Barego po wizycie u fyzjera :D Quote
majqa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jestem przeszczęśliwa zaglądając na ten wątek....Buzieńki Baruniu!!! :loveu: Quote
mar.gajko Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A u tego fryzjera, to "kolorek" też nakładacie????? Quote
majqa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 mar.gajko napisał(a):A u tego fryzjera, to "kolorek" też nakładacie????? Prosiłam wczoraj Camarę o rzut czerwonych pasemek wokół jajek.:evil_lol: Quote
majqa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Wszystko, a raczej aparat, w rękach Camary, niemniej liczę na to... Może jeśli farby się troszku ostanie to i fryzjer sobie rzuci, z podobną rejonizacją??? ;) Taka double fota, to by było coś!!! Quote
mar.gajko Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :shake: Camarra to zdjęć nie lubi pokazywać. Nie lubi. Pewnei nie zrobi, nie pokaże. I NIKT nie będzie wiedział jak wyfryzjerowany podhalan wygląda:-( Quote
kinga Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 mar.gajko napisał(a):A u tego fryzjera, to "kolorek" też nakładacie????? myślisz, ze go zrobi na nowofundlanda?;) albo na bernardyna? :loveu::loveu::loveu: nie zrobi :shake:. bo Forum Miłośników Podhalanów przestałoby go utrzymywać :roll:. i wtenczas wyciągnęłaby łapę po pieniądze do nas. :eek2: Quote
majqa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Camaro, neeeee deeeeej się upraszać...złam zasady!!!!!!!!! :eviltong: Quote
mar.gajko Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 kinga napisał(a):myślisz, ze go zrobi na nowofundlanda?;) albo na bernardyna? :loveu::loveu::loveu: nie zrobi :shake:. bo Forum Miłośników Podhalanów przestałoby go utrzymywać :roll:. i wtenczas wyciągnęłaby łapę po pieniądze do nas. :eek2: Kinguś!?!? A Ty myślisz, że jak ja bym się na biało zrobiła, to mnie też by utrzymywało to Forum? Quote
kinga Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 mar.gajko napisał(a):Kinguś!?!? A Ty myślisz, że jak ja bym się na biało zrobiła, to mnie też by utrzymywało to Forum? nie. jakbyś się ufarbowała na biało, to byś wyglądała jak bałwan, a nie jak podhalan :niewiem: Quote
majqa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 mar.gajko napisał(a):Kinguś!?!? A Ty myślisz, że jak ja bym się na biało zrobiła, to mnie też by utrzymywało to Forum? Jejku, jeśli do zasponsorowania przez Forum brakuje Ci tylko bieli :-o to jesteś w moim typie :loveu:, wyobrażam sobie, jak piękne i gęste masz futro!!! O WOW!!! :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts