majqa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Już posypałam głowę popiołem...:ices_bla: Hm...na lekcjach katechezy to mnie uczono, że cnota obroni się sama ale świat się zmienia...:roll: Kto mi teraz uwierzy, że w rozmowie Matka Camara od Podhalanów pytała, czy wybrać dla Barego opakowanie w niebieskie, czy czerwone paseczki. Nkt, no jak bune dune nikt. :shake: Quote
mar.gajko Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 I w jakie wybrałąś??? W niebieskie czy czerwone?? Quote
samoglow Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ja to nawet mysle, ze jak rozpowszechnimy wiesci o smalcu i maselku od Camarry, to wiecej osob zechce podhalany wyrwac z jej przestepczych rak i adoptowac :diabloti: Quote
majqa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 mar.gajko napisał(a):I w jakie wybrałąś??? W niebieskie czy czerwone?? Wahała się grając na moich uczuciach, bo niby co jej miałam powiedzieć??? Nie wybierze koloru to właduje w słoik i będzie miała dylemat z wzorkiem na zakrętkach. Quote
mar.gajko Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 majqa napisał(a):To i nikogo nie powinno dziwić, że chcę odzyskać Barunia i zaadoptować do bloku, bo...qrczę, tak mi się widzi, że te psy typowo mieszkaniowe są, tylko ta fama, fama, fama. :roll: Ale, wiesz. Do bloku, to nawet wygodniej będzie w tych słoikach:p Quote
majqa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 samoglow napisał(a):Ja to nawet mysle, ze jak rozpowszechnimy wiesci o smalcu i maselku od Camarry, to wiecej osob zechce podhalany wyrwac z jej przestepczych rak i adoptowac :diabloti: To i nikogo nie powinno dziwić, że chcę odzyskać Barunia i zaadoptować do bloku, bo...qrczę, tak mi się widzi, że te psy typowo mieszkaniowe są, tylko ta fama, fama, fama. :roll: Quote
samoglow Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 No wlasnie, przeciez nazwa OP okresla jedynie skad sie biora, a nie gdzie moga mieszkac. A duze masz mieszkanko? Moze jakowas owca do pilnowania by sie zmiescila? Quote
majqa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 mar.gajko napisał(a):Ale, wiesz. Do bloku, to nawet wygodniej będzie w tych słoikach:p No i się popłakałam ze śmiechu. :evil_lol: Zgarniałam Barego z TZ, który bardzo psinką się przejął. Już wyobrażam sobie jego minę, pomyślcie. Wraca do domu, rzucam mu się na szyję z okrzykiem: "Kochanie, Bary wrócił !!!" i...otwieram szafkę kuchenną z półkami całymi w słoikach. :cool1: Quote
samoglow Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Toz to Hitchcok Panie Swiety! Powiesc pt. "Smierc w sloiku" :-( Quote
mar.gajko Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 majqa napisał(a):Wraca do domu, rzucam mu się na szyję z okrzykiem: "Kochanie, Bary wrócił !!!" i...otwieram szafkę kuchenną z półkami całymi w słoikach. :cool1: Etamm, z niego nie było by: tyle pólek pełnych słoików, ot ze trzy najwyżej... (litrowe?) Quote
nika28 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Camara, a możesz porobić jeszcze trochę zdjęć ??:roll: Tak mi się przyjemnie na Barego patrzy :loveu: Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 nika28 napisał(a):Camara, a możesz porobić jeszcze trochę zdjęć ??:roll: Tak mi się przyjemnie na Barego patrzy :loveu: Jak nam wszystkim Nikuś. Przyłączam się do prośby!!! Quote
nika28 Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 No, Camara!!!!!:mad::mad::mad: Dzisiaj cały dzień czekałam na zdjęcia!!! Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 karolina1 napisał(a):No i ja też czekam!! Nie wspominając o mnie...:lol: Quote
samoglow Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ha...ha...naiwniaczki:razz: Patrz, Mariolu, czekaja na fotki :eviltong: Quote
Camara Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 z czerwoną czy niebieską naklejką???? :evil_lol: A co wy sobie myślicie, hę? za ja sobie tak z Barym siedzę i fotki pstrykam? :mad: cdn... Quote
Camara Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dziś rano zawieźliśmy Baruszka do swojego domu. Zamieszka tam ze starszym małżeństwem, ich synem i małym Ciapkiem. Będzie mieszkał w domu i korzystał z ogródka. Bary nie jest młodzieniaszkiem i raczej nie przepada za długimi spacerami (dość się naspacerował po Łodzi ) więc taki spokojny dom jest w sam raz dla niego. Pani bardzo serdeczna, wgłaskała Barego a ja wyoglądałam albumy z fotkami porzedniego psiaka (collie). Powinno być OK. Zapoznanie: Powitanie: Zwiedzanie: Pożegnanie Za parę dni pojadę do Barego w odwiedziny, porobię parę fotek. Dzis był zestresowany sytuacją i nie chciałam go dodatkowo niepokoić. Ufff... tym się zajmuje camara, nie pstrykaniem fotek :diabloti: :cool3: Quote
nika28 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Superrrr!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
ANETTTA Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='nika28']Superrrr!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: cio tam ogonek psiak jest piekny Quote
nika28 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Camara, tylko jak pojedziesz odwiedzić Barego, to porób duuuuużżżo fotek ! :lol: Quote
majqa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 To się nazywa sprintowa adopcja!!! Dziękuję Camaro!!! :loveu: Niech Ci się wiedzie Bareńku!!! :loveu: Quote
Recommended Posts