Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Słuchajcie :razz:, mam już wszystko....oprocz butow! Jak na złość nie było potrzebnego rozmiaru! Polecę jeszcze przed południem, może wyłożą nowy towar, dam znać, pozdrawiam na tę chwilę.:evil_lol:

Posted

Maja, błyskawico :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak możesz to uświadom nas co do zawartości paczuchy, co byśmy mogli zdjąć co nieco z listy :eviltong:

Posted

POTRZEBNY NAM TRANSPORT! Z Wrocławia do ....jak najbliżej Przemyśla......inaczej nie dam rady! Maniacy...dogo pomyślcie proszę....:shake: sama tego nie udzwignę.....(154cm, 58kg, astma sercowo-oskrzelowa-nieatopowa,sterydy 2xdziennie,berotec pod ręką, i duszność we Wrocku ....straszna!)

Posted

Jeszcze nie, dopiero wrocilam z meczu, i jestem strasznie :mad::mad::mad::mad: bo ten biegający niebieski.....arbiter był strasznie stronniczy:mad::mad::mad:, sorki, to może już jutro tym się zajmiemy, już pisałam do Zaby.

Posted

Majawrc napisał(a):
(...) ten biegający niebieski.....arbiter był strasznie stronniczy:mad::mad::mad:, sorki, to może już jutro tym się zajmiemy, już pisałam do Zaby.

Oj był, był...:mad: jeszcze teraz na moim osiedlu niektórzy dają upust oburzeniu...;)

Posted

mało powiedziane OBURZENIU to jest tak kontrowersyjne ze.....lepiej nie będę się wypowiadała.....zanim zachorowałam na tę straszną astmę byłam sportowcem, sama grałam w piłkę, kajakarstwo w Juvenii, kulturystyka w 9, itd, ....ale czegoś takiego co zrobił ten..:mad: w ostatnich minutach to przechodzi :shake: mam nadzieję ze ktoś tam zaingeruje......:oops:

Posted

[quote name='Majawrc']POTRZEBNY NAM TRANSPORT! Z Wrocławia do ....jak najbliżej Przemyśla......inaczej nie dam rady!(...)
HEJ WROCŁAW!!! Pomóżcie Maiwrc w transporcie jak opisano lub w drodze na pocztę!!! Ta Dziewczyna to nie Pudzian!!! :shake:

Posted

Majawrc napisał(a):
mało powiedziane OBURZENIU to jest tak kontrowersyjne ze.....lepiej nie będę się wypowiadała.....zanim zachorowałam na tę straszną astmę byłam sportowcem, sama grałam w piłkę, kajakarstwo w Juvenii, kulturystyka w 9, itd, ....ale czegoś takiego co zrobił ten..:mad: w ostatnich minutach to przechodzi :shake: mam nadzieję ze ktoś tam zaingeruje......:oops:

Nawet jeśli arbiter dostanie karę czy co tam jeszcze, to i tak ten karny to był nasz bilet do domu :shake: Zbyt wiele cudów nam potrzeba, byśmy wyszli z grupy :-(

Ale nic to :) Są jakieś szanse na foteczki piesków? ;):loveu:

Posted

co do pierwszego postu-znajdą sie u mnie rzeczy do remontu (farby,narzędzia i kafelki-nigdy nie użyte,spokojnie starczą na łazienke albo i wiecej, jeśli takie sie przydadzą) a także drewno na opał (jestem w stanie zaoferować deski i drewno nie najlepszej jakości ale myśle ze sie nada). Tyle że transportu nie załatwie do Przemyśla. Więc jesli ktoś sie znajdzie kto choć częśc tego jest w stanie załadować do osobowego i zawieźć w tamta stronę (jedna osoba jadąca jako kierowca osobówką spokojnie załaduje dużą część,byleby nie przekroczyc wagi którą wytrzyma samochód, my załadować pomożemy) [SIZE=2]to ja sie oferuję z tymi darami:)

Posted

ja moge poslac pani pare sporych pak :) (rzeczy potrzebne do zycia)
potrzebowalabym tylko adresu domowego, bo nie chce wysylac na fundacje, a bezposrednio do niej.