Neczka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 chciałabym potrafić:roll: wszystkim psiakom wyczarowałabym domki :razz: Quote
Majawrc Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 maniacy...dogo, czy już ktoś może wie bądz się domyśla jaki nr buta ma mąż p.Romy? Quote
halcia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 O butach nie wiem ,ale mam pomysł.Dudus do ZABY.Zaba ,bedziesz w sobote?Badz! Quote
Majawrc Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Słuchajcie :razz:, mam już wszystko....oprocz butow! Jak na złość nie było potrzebnego rozmiaru! Polecę jeszcze przed południem, może wyłożą nowy towar, dam znać, pozdrawiam na tę chwilę.:evil_lol: Quote
Margo05 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Maja, błyskawico :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak możesz to uświadom nas co do zawartości paczuchy, co byśmy mogli zdjąć co nieco z listy :eviltong: Quote
Margo05 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Z ostatnich doniesień: potrzebna terma elektryczna - moze być mała Quote
żaba88 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 halcia napisał(a):O butach nie wiem ,ale mam pomysł.Dudus do ZABY. Halciu rozwiń swoją myśl ;) Quote
Majawrc Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 OKI, ale to tylko i wyłącznie na PW teraz do żABY! tzn, co już mamy, a czego jeszcze potrzeba Quote
Majawrc Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 POTRZEBNY NAM TRANSPORT! Z Wrocławia do ....jak najbliżej Przemyśla......inaczej nie dam rady! Maniacy...dogo pomyślcie proszę....:shake: sama tego nie udzwignę.....(154cm, 58kg, astma sercowo-oskrzelowa-nieatopowa,sterydy 2xdziennie,berotec pod ręką, i duszność we Wrocku ....straszna!) Quote
majqa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Zerknęłaś może na wątek transportowy, może dało by się do kogoś przyłączyć? Quote
Majawrc Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jeszcze nie, dopiero wrocilam z meczu, i jestem strasznie :mad::mad::mad::mad: bo ten biegający niebieski.....arbiter był strasznie stronniczy:mad::mad::mad:, sorki, to może już jutro tym się zajmiemy, już pisałam do Zaby. Quote
majqa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Majawrc napisał(a):(...) ten biegający niebieski.....arbiter był strasznie stronniczy:mad::mad::mad:, sorki, to może już jutro tym się zajmiemy, już pisałam do Zaby. Oj był, był...:mad: jeszcze teraz na moim osiedlu niektórzy dają upust oburzeniu...;) Quote
Majawrc Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 mało powiedziane OBURZENIU to jest tak kontrowersyjne ze.....lepiej nie będę się wypowiadała.....zanim zachorowałam na tę straszną astmę byłam sportowcem, sama grałam w piłkę, kajakarstwo w Juvenii, kulturystyka w 9, itd, ....ale czegoś takiego co zrobił ten..:mad: w ostatnich minutach to przechodzi :shake: mam nadzieję ze ktoś tam zaingeruje......:oops: Quote
majqa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Majawrc']POTRZEBNY NAM TRANSPORT! Z Wrocławia do ....jak najbliżej Przemyśla......inaczej nie dam rady!(...) HEJ WROCŁAW!!! Pomóżcie Maiwrc w transporcie jak opisano lub w drodze na pocztę!!! Ta Dziewczyna to nie Pudzian!!! :shake: Quote
Neczka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 A może Agnieszka z Wrocławia wybiera się do Orzechowców... miała jechaś gdzieś tak w środku miesiąca. Trzeba Beci zapytać, czy coś wie:roll: Quote
Margo05 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Majawrc napisał(a):mało powiedziane OBURZENIU to jest tak kontrowersyjne ze.....lepiej nie będę się wypowiadała.....zanim zachorowałam na tę straszną astmę byłam sportowcem, sama grałam w piłkę, kajakarstwo w Juvenii, kulturystyka w 9, itd, ....ale czegoś takiego co zrobił ten..:mad: w ostatnich minutach to przechodzi :shake: mam nadzieję ze ktoś tam zaingeruje......:oops: Nawet jeśli arbiter dostanie karę czy co tam jeszcze, to i tak ten karny to był nasz bilet do domu :shake: Zbyt wiele cudów nam potrzeba, byśmy wyszli z grupy :-( Ale nic to :) Są jakieś szanse na foteczki piesków? ;):loveu: Quote
basiapron Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 co do pierwszego postu-znajdą sie u mnie rzeczy do remontu (farby,narzędzia i kafelki-nigdy nie użyte,spokojnie starczą na łazienke albo i wiecej, jeśli takie sie przydadzą) a także drewno na opał (jestem w stanie zaoferować deski i drewno nie najlepszej jakości ale myśle ze sie nada). Tyle że transportu nie załatwie do Przemyśla. Więc jesli ktoś sie znajdzie kto choć częśc tego jest w stanie załadować do osobowego i zawieźć w tamta stronę (jedna osoba jadąca jako kierowca osobówką spokojnie załaduje dużą część,byleby nie przekroczyc wagi którą wytrzyma samochód, my załadować pomożemy) [SIZE=2]to ja sie oferuję z tymi darami:) Quote
halcia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 czemu kazda pomoc czy adopcja jest z tak daleka?Transport to nasza pieta achilesowa. Quote
Margo05 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Kurde. Przydałby się jakiś duży samochód choć na dwa dni i pełny bak :cool3: Quote
irysek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ja moge poslac pani pare sporych pak :) (rzeczy potrzebne do zycia) potrzebowalabym tylko adresu domowego, bo nie chce wysylac na fundacje, a bezposrednio do niej. Quote
Wet-siostra Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Pociągiem...wagonem kurierskim...:evil_lol: Przewoziłam tak rower...Co prawda to nie deski,ale... Quote
Recommended Posts