Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Słuchajcie, rewelacyjne wieści !Piotr wraz z dziennikarzem z Nowin - panem Norbertem, ostro więli się do roboty i wywalczyli na początek po dwie bezpłatne sterylki zwierzaków od Romy! Zgodził się na to pan Fedaczyński ! Teraz walczą, by ten samochód hyclowski mógł te suczki dowozić do weta!!

Posted

Przynajmniej po cos się ten samochód hyclowski przyda!;)

Ja chyba mam buty rozm. 38 w piwnicy, w bardzo dobrej jakości, prawie niechodzone, ale takie na obcasikach, pólbuty itp. Czy takie by sie tez p. Romie przydały? Może do kościoła? ;) (Buty sa od moje siostry z Hameryki :evil_lol: i jak ma za dużo to przesyła, ale nikomu rozmiar nie odpowiada, nawet jakiś Gucci jest)

W sierpniu pojade na podkarpackie (Nozdrzec) i będę jechać przez Rzeszów, może tam jakiś dogomaniak mieszka?

Posted

W najbliższych nowinach kolejny artykuł o pani Romie, a w Zyciu przemyskim też, tyle że paskudny. Ponoć miasto nie chce przejąć jej psów, choć ona ma na piśmie,że będą je sukcesywnie od niej brać, a W Orzechowcach miejsce jest i nawet dziś do schronu pojechały kolejne dwa psy od dr.Fedaczyńskiego ( nota bene bardzo pozytywna postać w Przemyślu, sam trzyma już około 60 psów,podrzutków,zwrotów itp.)
Sama Roma znowu w depresji,ostatnio czymś się struła i przez parę dni nic nie jadła, a tu lato w pełni,woda marna, z higieną kiepsko, bo warunków brak...

Posted

No to ja sobie Ciebie Halcia zapamiętam ;) i jak będzie już planowany wyjazd to się wcześniej odezwę, a w tym tygodniu dokładnie przeszlupię te buty i zobaczę co się nadaje ;)

Posted

gagata napisał(a):
W najbliższych nowinach kolejny artykuł o pani Romie, a w Zyciu przemyskim też, tyle że paskudny. Ponoć miasto nie chce przejąć jej psów, choć ona ma na piśmie,że będą je sukcesywnie od niej brać, a W Orzechowcach miejsce jest i nawet dziś do schronu pojechały kolejne dwa psy od dr.Fedaczyńskiego ( nota bene bardzo pozytywna postać w Przemyślu, sam trzyma już około 60 psów,podrzutków,zwrotów itp.)
Sama Roma znowu w depresji,ostatnio czymś się struła i przez parę dni nic nie jadła, a tu lato w pełni,woda marna, z higieną kiepsko, bo warunków brak...

to bardzo smutne wiesci ,co jej jeszcze potrzeba ?napuszcie sprobuje pomoc!

Posted

Kaja 555, pani Roma najdalej chodzi do bramki, dalej nie zajdzie ani do kościoła ani do sklepu ani do lekarza.Dla niej najwygodniejsze byłyby klapki albo coś na niskim obcasie. Pani Roma coraz to słabsza i bardzo mnie to martwi.:shake:
Dla niej każdy artykuł w prasie to dodatkowy stres.

Sathi dzięki za troskę i konkretne załatwienie sprawy dla tej Pani 50 kg karmy to wspaniała pomoc , :lol:przynajmniej jeden dzień nie będzie musiała smarzyć się przy kuchni gotując kaszę.:lol:

Posted

weronika1 napisał(a):
Kaja 555,

Sathi dzięki za troskę i konkretne załatwienie sprawy dla tej Pani 50 kg karmy to wspaniała pomoc , :lol:przynajmniej jeden dzień nie będzie musiała smarzyć się przy kuchni gotując kaszę.:lol:

to nie wiele podziekowanie nalezy sie hurtowni ktora posle karme ja tylko poprosiłam bo wiem ze to wspaniali ludzie i nie odmowia pomocy!

Posted

już z góry mówię że postaram się wykombinować jakiś transport w tamtą strone i poszukać troche przydatnych rzeczy (w tym drewno do palenia na pewno) ale będę wdzięczna jak mi dacie znac jeśli ktoś w tamtą stronę jeździ i może dowieźć z Sosnowca lub okolic (moze namówię kogoś żeby w okolicy była wymiana między samochodami). Skończe sesje i będe patrzyć co mam. A mieć mogę mieć dużo jak tylko dobrze poszukam:)

Posted

basiapron napisał(a):
już z góry mówię że postaram się wykombinować jakiś transport w tamtą strone i poszukać troche przydatnych rzeczy (w tym drewno do palenia na pewno) ale będę wdzięczna jak mi dacie znac jeśli ktoś w tamtą stronę jeździ i może dowieźć z Sosnowca lub okolic (moze namówię kogoś żeby w okolicy była wymiana między samochodami). Skończe sesje i będe patrzyć co mam. A mieć mogę mieć dużo jak tylko dobrze poszukam:)

Basiu, szukaj więc :evil_lol::loveu:

Posted

Nie wczytałam się w cały wątek, ale czy szykuje się jakiś transport dla P.Romy z Warszawy? Pytam, bo możemy odstąpić sporą ilość jedzenia dla psiaków....

Posted

Tosia2 napisał(a):
Nie wczytałam się w cały wątek, ale czy szykuje się jakiś transport dla P.Romy z Warszawy? Pytam, bo możemy odstąpić sporą ilość jedzenia dla psiaków....

no margo,kombinuj też:)