Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pomysł jest super, a allegro istotnie było. Potem z różnych przyczyn musieliśmy się wstrzymać. Ale rozmawiamy z Gagatą o wznowieniu.

Jeśli Isadorko mogłabyś przygotować, to będę wdzięczna, bo tak świetnej aukcji jak Ty, to nikt nie zrobi.

Zdjęcia mamy tylko te, co są na wątku. Część mam tu (pierwszych 6) http://margo05.fotosik.pl/albumy/407309.html#e Inne w domu. Gagatka ma część u siebie, więc trzeba się do niej uśmiechnąć w temacie :evil_lol: Nie wiem jak będzie z dużą rozdzielczością :cool3:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobra to się nie przejmujcie podciągnę te zdjęcia w photoshopie tylko to co możliwe ślijcie mi na maila. Ściągane ze strony są zawsze gorsze. A ja z nich zrobię portfolio psiakom.

Posted

Witam, dostałam już najważniejsze informację, ale możecie mi jeszcze pomoc i podać rozmiary nogi naszej starszej pary? Będę bardzo wdzięczna ;)

Widzę że na razie się nie doczekam(wielka szkoda) a właśnie wychodzę na zakupy, w razie W to poproszę o esa na kom. 609141944; 792720223

Posted

Majawrc napisał(a):
Witam, dostałam już najważniejsze informację, ale możecie mi jeszcze pomoc i podać rozmiary nogi naszej starszej pary? Będę bardzo wdzięczna ;)

Widzę że na razie się nie doczekam(wielka szkoda) a właśnie wychodzę na zakupy, w razie W to poproszę o esa na kom. 609141944; 792720223

Majawrc, to nie takie proste :cool3: Nie znamy nr buta Pani Romy, więc nie możemy nic odpisać :roll:

Posted

Ja tez o to pytałam./ o nr buta/Mam pare talerzy i kubeczków dla p.Romy i 3 poduchy,ale nie wiem jak tam z przyjeciem tego.Wcześniej jak cos podawałam cieszyła sie.

Posted

Czekamy na wieści od Weroniki,która dziś pewnie jest bardzo zajęta - będzie nr konta to będą i aukcje:lol:.Mnie niedawno Roma mówiła,że przydałyby jej się takie buty - klapki,wsuwane na nogi ,ale potem rozmowa zeszła na psie tematy i ja - ciamajda - nie spytałam o rozmiar, ale nadrobię,obiecuję!

Posted

Najważniejsze, by jej wyjaśnił, jak działa pomoc dogomaniacka,że nie ma to nic wspólngeo z próbą urazania niczyjej godności, bo my do niej mamy wielki szacunek i ze nie każdy ma pieniądze, a pomóc by chciał.On ma wielki dar przekonywania,niech jej powie,że nie warto wierzyć od razu we wszystkie złe i brzydkie plotki.Ludzie kochający zwierzęta naprawdę takich numerów nie robią, bo nie mają po co

Posted

OKI, już wszystko wiem, to jest moj rozmiar więc obuwie zostawcie proszę na mojej głowie, zależało mi jeszcze na rozmiarze dla Jej męża......ale i tak dopiero pojutrze będę mogła wysłać paczkę....boję się tylko kto ją odbierze.....jeśli listonosz nie dostarczy osobiście to będzie chyba problem...bo mała i lekka ona raczej nie będzie! No nie wiem, mam nadzieję że coś mi doradzicie :shake: może na adres kogoś kto często ich odwiedza? czekam na propozycję, a tymczasem pozdrawiam.

Posted

Chwilowo jestem wyłączona, lecz proszę pisać w razie czego na Pw.lub dzwonic.
Zjechała do mnie cała unia europejska, siastra z Włoch, siostra z Czech i Austrii. Będę zaglądać lecz trochę rzadziej.

Posted

weronika1 napisał(a):
Ja już mam Finka, Gagata Musię z rodziną. Może w nagrodę komuś dać Dudusia?

Yyyyy.... ja chciałam powiedzieć, że wyjeżdżam i nie wiem kiedy wrócę (pewnie jak już wszyscy wezmą po jednym) ;););):evil_lol::evil_lol::evil_lol: