Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cekinka13*']Czy Bary ma swoje allegro? Jak nie, to zrobię.

Bary od "zawsze" początku ma allegro, alegratke też. Ogłoszenia (linki) są na 1 stronie bo z tego co wiem DIF je tam aktualizowała

:loveu:

Posted

Oj,bardzo bym chciała,by wszystko dobrze się skończyło...Jeśli się okaże,że myśl o tym,by poszukać od strony domu była trafiona poczuję się usatysfakcjonowana...Bo to tak cichutko zaproponowałam...Nie wierząc do końca,że zadziała...
Ale-rodzina się znalazła,NIE UŚPIŁA Barego-Brutusa...Więc-JEST NADZIEJA..

Posted

Barunia, tyle dobrych serc cię wspiera, że w końcu MUSI się Twoja historia skończyć happy and -em.Wierzę, że tak będzie, a twój Anioł niech się wreszcie ocknie.

Posted

Przepraszam Was bardzo, ale dzisiaj kompletnie nie miałam czasu, żeby zająć się sprawą Barula. :oops: Nie byłam u p. Małgosi popytać co z tym kojcem, czy da radę go jakoś przerobić i zadaszyć, nie rozwiesiłam reszty plakacików i nie zrobiłam tabliczki. Nie byłam też u Barego, ale mam nadzieję, że Cekinka zajrzała do niego. Wiem, że czekacie na info co dalej..... Sorki!!! :modla:

Posted

[quote name='Erazm']DIF jak jeszcze mozna Ci pomoc? Napisz

Gdybym chciała głupio zażartować powiedziałabym kup jeden z moich produktów finansowych, żebym miała z czego żyć a także "zaadoptuj Barego", żeby mi było lżej na duszy!!
Ale tego nie powiem, bo nie lubię głupich żartów :evil_lol::eviltong:

Kochana i tak mi baaaardzo wszyscy pomagacie!!!!
I fizycznie i psychicznie!

Aha, i zapomniałam o najważniejszej info z dnia dzisiejszego!!!
Bary będzie w kąciku adopcyjnym "Mojego Psa", ale dopiero w czerwcu, bo numer majowy jest już zamknięty! Mam nadzieję, że do tego czasu już będzie grzał doopkę u siebie w domku!!!