Isadora7 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Isadora7']Myślałam, że uda mi sie zrobić w pracy. Niestety wieczorem zrobię allegro Barego graficznie, na razie jest jak jest aby licznik bił już. Allegro wyróżnione dzięki Erazm. http://allegro.pl/show_item.php?item=352676895 :loveu: [quote name='kaja555']Super:loveu:, ja bym tylko jakoś pogrubiła czy wyróżniła namiary na DIF, bo się w tekscie gubią ;) No i poza tym niżej sa ponownie te namiary - bardziej widoczne. Ale jak wspomniałam wyżej - wieczorem, bo w pracy mi wpadło trochę niespodziewanej pracy. Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No na pewno wet by coś wymyśli, tym bardziej, jak Barego dobrze zna. Mam nadzieję, że Baremu się polepszy. :( Quote
Cekinka13* Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Baruś wygrzewał się dziś nad zachodzącym słońcem... jest piękny... tak mi go szkoda :-( . Quote
Margo05 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 "TAKI JEST BARY, KTO GO WEŹMIE BĘDZIE MU TAK WIERNY JAK DŻEKI" Mi wychodzi, że ten co weźmie Barego będzie Baremu wierny jak Dżeki :evil_lol: A może napisać "Kto przygarnie Barego zyska przeyjaciela tak wiernego jak krakowski Dżeki" :cool3: Quote
Wet-siostra Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Zdecydowanie lepsze jest to drugie zdanie... A jak się czuje BARY??? Quote
Martunia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 I ja również tak sądzę. No właśnie, ciekawe, co tam u niego. :roll: Tak bym chciała, żeby było z nim lepiej... Quote
Cekinka13* Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Był w lepszym humorze niż wczoraj, ale ta łapka, kurcze.... widać, że go boli, cóż, to chyba oczywiste... Quote
Margo05 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Miejmy nadzieję, że z tą łapką to nic poważnego :roll: Quote
Hotel KADIF Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Ja dzisiaj Barego nie widziałam w ogóle! Dobrze, że Cekinka u niego była! Isadorka!! W żadnym ogłoszeń wklejonych na pierwszej nie mogę znaleźć Barego :crazyeye:! Dlaczego? Czy ja może źle szukam? W pisuję słowo "Bary" kategorie - zwierzęta, województwo - mazowieckie i szukaj. I nic! :shake: A może upłynął termin czy cuś.....nie znam się na tym :oops: Quote
Isadora7 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='DIF']Ja dzisiaj Barego nie widziałam w ogóle! Dobrze, że Cekinka u niego była! Isadorka!! W żadnym ogłoszeń wklejonych na pierwszej nie mogę znaleźć Barego :crazyeye:! Dlaczego? Czy ja może źle szukam? W pisuję słowo "Bary" kategorie - zwierzęta, województwo - mazowieckie i szukaj. I nic! :shake: A może upłynął termin czy cuś.....nie znam się na tym :oops: Czas ogłoszeń na takich serwisach jest średnio 2-3 tygodnie, poza alegratką która nie ma terminów. na gratce jest nadal od 15 marca http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1088787_bary_wierny_jak_krakowski_dzek.html :razz: Quote
Hotel KADIF Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Isadora7']Czas ogłoszeń na takich serwisach jest średnio 2-3 tygodnie, poza alegratką która nie ma terminów. na gratce jest nadal od 15 marca http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1088787_bary_wierny_jak_krakowski_dzek.html :razz: Czyli jest możliwość, że na pozostałych po prostu się skończyły? Dobrze rozumiem...?:hmmmm: Quote
Isadora7 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 DIF napisał(a):Czyli jest możliwość, że na pozostałych po prostu się skończyły? Dobrze rozumiem...?:hmmmm: Oczywiście że tak. Skupiam się generalnie na allegro i alegratce jako najbardziej skutecznych. Ale daję na inne bo bywało że ktoś trafił z jakiegoś innego serwisu. I pierwsze tygodnie warto puścić na ile się da. Poza tym nie jestem w stanie przy tylu psiakach kontrolować terminów na serwisach i pilnuje tylko terminu allegro (w końcu jest płatne). Dlatego z uporem maniaka powracam do umieszczania od razu linków do ogłoszeń w pierwszych postach. Quote
Hotel KADIF Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Isadora7 napisał(a):Oczywiście że tak. Skupiam się generalnie na allegro i alegratce jako najbardziej skutecznych. Ale daję na inne bo bywało że ktoś trafił z jakiegoś innego serwisu. I pierwsze tygodnie warto puścić na ile się da. Poza tym nie jestem w stanie przy tylu psiakach kontrolować terminów na serwisach i pilnuje tylko terminu allegro (w końcu jest płatne). Dlatego z uporem maniaka powracam do umieszczania od razu linków do ogłoszeń w pierwszych postach. Czyli tak: kasuję wszystkie ogłoszenia na których nie ma Barego, allegro już wstawiłam erazmowe i zaraz dodam ogłoszenie Cekinki ;)! Wiem, że nie jesteś w stanie :drinking:(żart oczywiście!!!). Sama nie mogłabym zapanować nad tym wszystkim. Pomagasz tylu psiakom..... Quote
Isadora7 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dodaj jeszcze alegratkę która oczywiscie jest od 15 marca bo tam nie ma terminu http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1088787_bary_wierny_jak_krakowski_dzek.html :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Isadora7']Dodaj jeszcze alegratkę która oczywiscie jest od 15 marca bo tam nie ma terminu http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1088787_bary_wierny_jak_krakowski_dzek.html :loveu: Oki, już wstawiam :p Quote
majqa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dobranoc Bary, niech zdarzy się cud...dla Ciebie.:-( Quote
Wet-siostra Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Witam z rana... Ciekawe,jak się czuje Bary... Piesku,pozdrawiam Cię!!! Quote
Isadora7 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 majqa napisał(a):Dobranoc Bary, niech zdarzy się cud...dla Ciebie.:-( Wet-siostra napisał(a):Witam z rana... Ciekawe,jak się czuje Bary... Piesku,pozdrawiam Cię!!! Dokładam sie do tych życzeń Quote
kaja555 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ja tez się do życzeń dokładam, bo na razie nic więcej nie mogę... Quote
maggiejan Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Czy myslałyście, aby Barego dać do jakiegoś przyjaznego przytuliska, gdzie szukają pieskom domów? Quote
majqa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 maggiejan napisał(a):Czy myslałyście, aby Barego dać do jakiegoś przyjaznego przytuliska, gdzie szukają pieskom domów? Przychodzi Ci do głowy jakieś konkretne? Quote
Hotel KADIF Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 maggiejan napisał(a):Czy myslałyście, aby Barego dać do jakiegoś przyjaznego przytuliska, gdzie szukają pieskom domów? Myślałyśmy na wątku. Ale co to znaczy "przyjazne przytulisko"? Tak czy inaczej to "klatka"..... :-( A ja bardzo się obawiam o psychikę Barego! To delikatny i łagodny pies! Jak trafi do miejsca gdzie jest sporo psiaków, hałas i harmider, a nie daj boże jak trafi na jakiegoś dominanta, to długo nie pociągnie. A poza tym nie wiem jaki jest w stosunku do innych psów. Wczoraj byłam u niego na spacerze z dziećmi i moimi psami-chciałam go wypróbować :evil_lol:, ale go nie było. Spróbuję jutro ponownie się przejść z towarzystwem. Quote
Recommended Posts