Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Myślałam, że uda mi sie zrobić w pracy. Niestety wieczorem zrobię allegro Barego graficznie, na razie jest jak jest aby licznik bił już. Allegro wyróżnione dzięki Erazm.

http://allegro.pl/show_item.php?item=352676895

:loveu:

[quote name='kaja555']Super:loveu:, ja bym tylko jakoś pogrubiła czy wyróżniła namiary na DIF, bo się w tekscie gubią ;)

No i poza tym niżej sa ponownie te namiary - bardziej widoczne. Ale jak wspomniałam wyżej - wieczorem, bo w pracy mi wpadło trochę niespodziewanej pracy.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"TAKI JEST BARY,
KTO GO WEŹMIE BĘDZIE MU TAK WIERNY JAK DŻEKI"

Mi wychodzi, że ten co weźmie Barego będzie Baremu wierny jak Dżeki :evil_lol:
A może napisać "Kto przygarnie Barego zyska przeyjaciela tak wiernego jak krakowski Dżeki" :cool3:

Posted

Ja dzisiaj Barego nie widziałam w ogóle!

Dobrze, że Cekinka u niego była!

Isadorka!! W żadnym ogłoszeń wklejonych na pierwszej nie mogę znaleźć Barego :crazyeye:! Dlaczego? Czy ja może źle szukam? W pisuję słowo "Bary" kategorie - zwierzęta, województwo - mazowieckie i szukaj. I nic! :shake:
A może upłynął termin czy cuś.....nie znam się na tym :oops:

Posted

[quote name='DIF']Ja dzisiaj Barego nie widziałam w ogóle!

Dobrze, że Cekinka u niego była!

Isadorka!! W żadnym ogłoszeń wklejonych na pierwszej nie mogę znaleźć Barego :crazyeye:! Dlaczego? Czy ja może źle szukam? W pisuję słowo "Bary" kategorie - zwierzęta, województwo - mazowieckie i szukaj. I nic! :shake:
A może upłynął termin czy cuś.....nie znam się na tym :oops:

Czas ogłoszeń na takich serwisach jest średnio 2-3 tygodnie, poza alegratką która nie ma terminów.

na gratce jest nadal od 15 marca
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1088787_bary_wierny_jak_krakowski_dzek.html

:razz:

Posted

DIF napisał(a):
Czyli jest możliwość, że na pozostałych po prostu się skończyły? Dobrze rozumiem...?:hmmmm:

Oczywiście że tak. Skupiam się generalnie na allegro i alegratce jako najbardziej skutecznych. Ale daję na inne bo bywało że ktoś trafił z jakiegoś innego serwisu. I pierwsze tygodnie warto puścić na ile się da. Poza tym nie jestem w stanie przy tylu psiakach kontrolować terminów na serwisach i pilnuje tylko terminu allegro (w końcu jest płatne). Dlatego z uporem maniaka powracam do umieszczania od razu linków do ogłoszeń w pierwszych postach.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Oczywiście że tak. Skupiam się generalnie na allegro i alegratce jako najbardziej skutecznych. Ale daję na inne bo bywało że ktoś trafił z jakiegoś innego serwisu. I pierwsze tygodnie warto puścić na ile się da. Poza tym nie jestem w stanie przy tylu psiakach kontrolować terminów na serwisach i pilnuje tylko terminu allegro (w końcu jest płatne). Dlatego z uporem maniaka powracam do umieszczania od razu linków do ogłoszeń w pierwszych postach.

Czyli tak: kasuję wszystkie ogłoszenia na których nie ma Barego, allegro już wstawiłam erazmowe i zaraz dodam ogłoszenie Cekinki ;)!
Wiem, że nie jesteś w stanie :drinking:(żart oczywiście!!!). Sama nie mogłabym zapanować nad tym wszystkim. Pomagasz tylu psiakom.....

Posted

majqa napisał(a):
Dobranoc Bary, niech zdarzy się cud...dla Ciebie.:-(

Wet-siostra napisał(a):
Witam z rana...
Ciekawe,jak się czuje Bary...
Piesku,pozdrawiam Cię!!!

Dokładam sie do tych życzeń

Posted

maggiejan napisał(a):
Czy myslałyście, aby Barego dać do jakiegoś przyjaznego przytuliska, gdzie szukają pieskom domów?

Przychodzi Ci do głowy jakieś konkretne?

Posted

maggiejan napisał(a):
Czy myslałyście, aby Barego dać do jakiegoś przyjaznego przytuliska, gdzie szukają pieskom domów?

Myślałyśmy na wątku.
Ale co to znaczy "przyjazne przytulisko"? Tak czy inaczej to "klatka"..... :-(
A ja bardzo się obawiam o psychikę Barego! To delikatny i łagodny pies! Jak trafi do miejsca gdzie jest sporo psiaków, hałas i harmider, a nie daj boże jak trafi na jakiegoś dominanta, to długo nie pociągnie. A poza tym nie wiem jaki jest w stosunku do innych psów.
Wczoraj byłam u niego na spacerze z dziećmi i moimi psami-chciałam go wypróbować :evil_lol:, ale go nie było. Spróbuję jutro ponownie się przejść z towarzystwem.