Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DIF,Przyjaciółko,piękne zdjęcia.Ten psiak chyba Cię uważa za swoją nową panią...Wiem,wiem,że Ty nie możesz,ja też odpadam-to duży pies-ale może by go ktoś wziął na DT?Skoro Tobie zaufał,może da Ci się gdzieś zawieźć?Bo faktycznie,tam,gdzie jest teraz,ma niewesołe perspektywy...Myśleliście o tym?

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale slicznie Barus wyglada :loveu: on sie pewnie schowal zeby sie jakos ogarnac by nastepnym razem jak przyjedzie DIF przeslicznie wygladac i mu sie udalo :evil_lol: tylko problem z tym domkiem ja juz nie mam kompletnie pomyslu co robic :-(

Posted

O jak dobrze, że był. I naprawdę te zdjęcia mi się bardzo podobają. :loveu: Ale się musiał cieszyć, jak Ciebie spotkał. :) Wyczuwa, że jesteś dobrą osobą, która chce mu pomóc.

Posted

Ojej,ale cudne fotki!! :crazyeye: :loveu: Widać, że Baruś był w humorku!! ;) Też dziś byłam u niego po szkole, ale zapomniałam o żarełku!! Na żywo jest piękniejszy niż na zdjęciach!! :loveu::loveu: Jutro zaniosę mu jedzonko i zrobię jakieś fotki:p

Posted

przygarnij mnie
choć na chwilę
chcę się schować przed wiatrem
otulić się kołdrą twych dłoni
a może
pokochasz mnie już na zawsze
i nic nas już nie rozdzieli
spójrz
tęsknię za twoim dotykiem
który ukoi
mój ból

Posted

Wspaniały pies. Próbuje sobie sam radzić, ale tak być długo nie może. Prawie leżał na zakręcie jezdni...czy dobrze widziałam? Wystarczyłoby, aby ktoś zamieszkał w domku jego pani i Barusia jako nieodłączną część domku przyjął i oczywiście dom wraz budą odrestaurował ;) Kurcze, marzenie ściętej głowy.....,ale chyba jakiś dobry człowiek przygarniający Barusia, to nie mrzonki...przecież to piękne, mądre stworzenie, tak niewiele trzeba....

Posted

[quote name='Cekinka13*']Ojej,ale cudne fotki!! :crazyeye: :loveu: Widać, że Baruś był w humorku!! ;) Też dziś byłam u niego po szkole, ale zapomniałam o żarełku!! Na żywo jest piękniejszy niż na zdjęciach!! :loveu::loveu: Jutro zaniosę mu jedzonko i zrobię jakieś fotki:p[/quote]

Byłaś ...widziałaś go??? :crazyeye: Co nie, że cudny jest ???!!!:loveu: Ojej, Cekinko!! Spotkajmy się jakoś :p... Będzie mi raźniej ...

Jeśli chodzi o jedzenie, to dzisiaj rano dałam mu suchą karmę także nie głodował :evil_lol:

Posted

[quote name='Wet-siostra']przygarnij mnie
choć na chwilę
a może
spójrz
który ukoi
mój ból[/quote]

:-(:-(:-(
Wkleiłam na pierwszą.....
Dzięki :Rose:

Posted

[quote name='DIF']Byłaś ...widziałaś go??? :crazyeye: Co nie, że cudny jest ???!!!:loveu: Ojej, Cekinko!! Spotkajmy się jakoś :p... Będzie mi raźniej ...

Jeśli chodzi o jedzenie, to dzisiaj rano dałam mu suchą karmę także nie głodował :evil_lol:[/quote]
Nooooo, cudny jest, co prawda to prawda!!! :loveu::loveu::loveu:
No, musimy się jakoś spotkać.. hm.. najlepiej w weekend jakoś..:p
A do Barego to ja jutro idę z żarciem, ja go jutro karmię!!!! :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Wet-siostra']Proszę bardzo,polecam się na przyszłość-o ile będę mieć NATCHNIENIE...Bez tego ani rusz...[/quote]
Myślałaś, aby pisać wierszowane książeczki dla dzieci? Np. o zwierzętach poszukujących domu...Mogłabyś zarabiać wychowując jednocześnie młode pokolenie.

Posted

[quote name='Wet-siostra']przygarnij mnie
choć na chwilę
a może
spójrz
który ukoi
mój ból[/quote]

Wierszokleta ze mnie żaden, ale psuje mi na zakończenie tego pięknego tekstu Wet-siostry: i mą samotność....

Posted

[CENTER][quote name='Wet-siostra']przygarnij mnie

choć na chwilę
a może
spójrz
który ukoi
mój ból[/quote]
[/CENTER]

[CENTER][FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Bary ja mam nadzieję ze dzisiaj będziesz

[IMG]http://img522.imageshack.us/img522/6164/baryclaudemonetyj1hh4.jpg[/IMG]

[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

No to może takie zakończenie

mój ból
tęsknotę
samotność
i strach
może jednak
nie będę
już sam

Niech mądrzejsi ode mnie w sprawach techniki komputerowej jakoś dołączą tą końcówkę do reszty...
Myślałam,ale ja piszę raczej wierszaki-smutaki,dzieci to nie interesuje...Poza tym trzeba mieć kasę i znajomości...A ja nie mam ani jednego,ani drugiego...