Wet-siostra Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 DIF,Przyjaciółko,piękne zdjęcia.Ten psiak chyba Cię uważa za swoją nową panią...Wiem,wiem,że Ty nie możesz,ja też odpadam-to duży pies-ale może by go ktoś wziął na DT?Skoro Tobie zaufał,może da Ci się gdzieś zawieźć?Bo faktycznie,tam,gdzie jest teraz,ma niewesołe perspektywy...Myśleliście o tym? Quote
TYGRYS-ica. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ale slicznie Barus wyglada :loveu: on sie pewnie schowal zeby sie jakos ogarnac by nastepnym razem jak przyjedzie DIF przeslicznie wygladac i mu sie udalo :evil_lol: tylko problem z tym domkiem ja juz nie mam kompletnie pomyslu co robic :-( Quote
Martunia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 O jak dobrze, że był. I naprawdę te zdjęcia mi się bardzo podobają. :loveu: Ale się musiał cieszyć, jak Ciebie spotkał. :) Wyczuwa, że jesteś dobrą osobą, która chce mu pomóc. Quote
kaja555 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Tylko on tak żyć nie może dłużej, to bardzo niebezpieczne, wszystko mu się może przytrafić... :-( Bari szuka domu!!!!!!!!! Quote
majqa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Niestety, czeka na niego masa niebezpieczeństw. Quote
Cekinka13* Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ojej,ale cudne fotki!! :crazyeye: :loveu: Widać, że Baruś był w humorku!! ;) Też dziś byłam u niego po szkole, ale zapomniałam o żarełku!! Na żywo jest piękniejszy niż na zdjęciach!! :loveu::loveu: Jutro zaniosę mu jedzonko i zrobię jakieś fotki:p Quote
ocelot Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Kurcze ciotki, a płatne jakieś dt nie wchodzi w rachubę? Quote
Wet-siostra Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 przygarnij mnie choć na chwilę chcę się schować przed wiatrem otulić się kołdrą twych dłoni a może pokochasz mnie już na zawsze i nic nas już nie rozdzieli spójrz tęsknię za twoim dotykiem który ukoi mój ból Quote
kasikitd Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Wspaniały pies. Próbuje sobie sam radzić, ale tak być długo nie może. Prawie leżał na zakręcie jezdni...czy dobrze widziałam? Wystarczyłoby, aby ktoś zamieszkał w domku jego pani i Barusia jako nieodłączną część domku przyjął i oczywiście dom wraz budą odrestaurował ;) Kurcze, marzenie ściętej głowy.....,ale chyba jakiś dobry człowiek przygarniający Barusia, to nie mrzonki...przecież to piękne, mądre stworzenie, tak niewiele trzeba.... Quote
Hotel KADIF Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Cekinka13*']Ojej,ale cudne fotki!! :crazyeye: :loveu: Widać, że Baruś był w humorku!! ;) Też dziś byłam u niego po szkole, ale zapomniałam o żarełku!! Na żywo jest piękniejszy niż na zdjęciach!! :loveu::loveu: Jutro zaniosę mu jedzonko i zrobię jakieś fotki:p[/quote] Byłaś ...widziałaś go??? :crazyeye: Co nie, że cudny jest ???!!!:loveu: Ojej, Cekinko!! Spotkajmy się jakoś :p... Będzie mi raźniej ... Jeśli chodzi o jedzenie, to dzisiaj rano dałam mu suchą karmę także nie głodował :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Wet-siostra']przygarnij mnie choć na chwilę chcę się schować przed wiatrem otulić się kołdrą twych dłoni a może pokochasz mnie już na zawsze i nic nas już nie rozdzieli spójrz tęsknię za twoim dotykiem który ukoi mój ból[/quote] :-(:-(:-( Wkleiłam na pierwszą..... Dzięki :Rose: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 hehe teraz sie (chodzi mi o DIF i Cekinke) nie pobijcie o Barego :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Proszę bardzo,polecam się na przyszłość-o ile będę mieć NATCHNIENIE...Bez tego ani rusz... Quote
Cekinka13* Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='DIF']Byłaś ...widziałaś go??? :crazyeye: Co nie, że cudny jest ???!!!:loveu: Ojej, Cekinko!! Spotkajmy się jakoś :p... Będzie mi raźniej ... Jeśli chodzi o jedzenie, to dzisiaj rano dałam mu suchą karmę także nie głodował :evil_lol:[/quote] Nooooo, cudny jest, co prawda to prawda!!! :loveu::loveu::loveu: No, musimy się jakoś spotkać.. hm.. najlepiej w weekend jakoś..:p A do Barego to ja jutro idę z żarciem, ja go jutro karmię!!!! :diabloti::diabloti: Quote
maggiejan Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Wet-siostra']Proszę bardzo,polecam się na przyszłość-o ile będę mieć NATCHNIENIE...Bez tego ani rusz...[/quote] Myślałaś, aby pisać wierszowane książeczki dla dzieci? Np. o zwierzętach poszukujących domu...Mogłabyś zarabiać wychowując jednocześnie młode pokolenie. Quote
czarok Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Wet-siostra']przygarnij mnie choć na chwilę chcę się schować przed wiatrem otulić się kołdrą twych dłoni a może pokochasz mnie już na zawsze i nic nas już nie rozdzieli spójrz tęsknię za twoim dotykiem który ukoi mój ból[/quote] Wierszokleta ze mnie żaden, ale psuje mi na zakończenie tego pięknego tekstu Wet-siostry: i mą samotność.... Quote
Isadora7 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Bary mało dziś byłam u ciebie, pomagałam innemu biedakowi. Ale już jestem :) Quote
kasikitd Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Bary cały czas czeka na swój domek....samotnie. Quote
majqa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='kasikitd']Bary cały czas czeka na swój domek....samotnie.[/quote] ...i wciąż w wielkim zagrożeniu... Quote
kaja555 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Cały czas jest w niebezpieczeństwie, żeby przynajmniej tą dziurę załątać... Quote
Isadora7 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [CENTER][quote name='Wet-siostra']przygarnij mnie choć na chwilę chcę się schować przed wiatrem otulić się kołdrą twych dłoni a może pokochasz mnie już na zawsze i nic nas już nie rozdzieli spójrz tęsknię za twoim dotykiem który ukoi mój ból[/quote] [/CENTER] [CENTER][FONT=Impact][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Bary ja mam nadzieję ze dzisiaj będziesz [IMG]http://img522.imageshack.us/img522/6164/baryclaudemonetyj1hh4.jpg[/IMG] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Wet-siostra Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 No to może takie zakończenie mój ból tęsknotę samotność i strach może jednak nie będę już sam Niech mądrzejsi ode mnie w sprawach techniki komputerowej jakoś dołączą tą końcówkę do reszty... Myślałam,ale ja piszę raczej wierszaki-smutaki,dzieci to nie interesuje...Poza tym trzeba mieć kasę i znajomości...A ja nie mam ani jednego,ani drugiego... Quote
Recommended Posts