Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wmarkosie, odpocznij sobie, pośpij i przyśnij sen o wizycie cioteczek.Potem obudź się i uciesz z tego,że jednak nie przyleciały, bo chyba nie zdajesz sobie sprawy ze skutków ich wizyty:evil_lol:.A one....poleciały na miotłach ratować kolejną bidę, bo od tego właśnie są.I dzięki im za to:modla:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wmarkos']WIEDZIAŁEM....że tak się skończy wasz przyjazd, więcej gadania a tu nici, ja a barula i mama całkowicie straciły zaufanie do wszystkich ciotek:shake::shake::shake:

No i wmarkos się wkurzył na nas!!! :angryy::mad::placz:

Wiesiu! Dzisiaj łapałyśmy bezdomną, półdziką sukę z lasu halinowskiego.

Sprawa jest o tyle poważna, że jest w końcówce ciąży i nie możemy dopuścić do tego, żeby się oszczeniła gdzieś w lesie. Jeśli do tego dojdzie będziemy mieć kolejne psy bezdomne.

A jak wiesz, mój drogi, jeśli chodzi o Halinów to jest tu co robić. Od początku roku założyłam na dogomanii 11 wątków :eek2:psom bezdomnym z czego 6 (w tym Twój Barul) znalazły domy a 5 czeka w kolejce. Myślę, że równie ciekawym, niechlubnym wynikiem może się pochwalić Cekinka! To jest naprawdę psi dramat! Na samą myśl o tym, że będę się taplać w błocie czy kłaść się w śmieciach w starej ruderze w poszukiwaniu kolejnego bezdomnego psa cierpnie mi skóra na grzbiecie!!
Także proszę Cię nie obrażaj się na nas, bo sprawa jest naprawdę pilna zwłaszcza, że suka nie została złapana i musimy się na nią zasadzić inaczej.

Tutaj jest jej wątek, poczytaj:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/ok-w-wy-dzika-terka-4-12-lapiemy-ja-potrzebny-transport-do-w-wy-na-sterylke-plis-117823/#post10627550

Ale "co się odwlecze to nie uciecze" i jestem pewna, że niebawem się spotkamy! :cool3:
Ucałuj swoją Mamę od nas i przeproś a Barula wyczochraj za uchem od wrednych ciotek!

Ps. dostałam smutne zdjęcia Barego. Zaraz wkleję :oops::-(

• 3 weeks later...
Posted

Zdrowia,pogody ducha i radości przy wigilijnym stole z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym Nowym Roku 2009. życzy wszystkim cioteczkom. wmarkos z Barym i Mamą

zwierzus napisał(a):
Barul czekający :loveu:
Wmarkos, wybacz :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

No cóż.... mój watek, mój offik jak kiedyś powiedziała zwierzus :evil_lol:

Na dogo wypatrzyłam cudną sunię! Onkę na trzech łapinkach!!!
Wątek jest dla mnie czysto wirtualny, bo w życiu nie widziałam tego psa na oczy, ale nie mogłam się oprzeć założeniu go!! Jeszcze do niedawna miałam On-ka i mam sentyment do tej rasy a na dogo generalnie zajmuję się trójłapami a więc bardzo Was proszę o wsparcie na wątki Mega VEGI, cudnej ONki na trzech łapach:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/mega-vega-przepiekna-mloda-ka-na-trzech-lapach-czeka-w-schronie-na-dom-129400/#post11614357

• 4 weeks later...
Posted

witam wszystkie nieobecne cioteczki ,widżę bardzo mocne jest zajnteresowanie Barym,prawie juz miesiąc.... barula juz nie doczeka się cioteczek jest bardż chory.zresztą co może was obchodzić gdzieś daleko wywieziony BARY,pozdrawiam was w jego imieniu...

Posted

wmarkos napisał(a):
witam wszystkie nieobecne cioteczki ,widżę bardzo mocne jest zajnteresowanie Barym,prawie juz miesiąc.... barula juz nie doczeka się cioteczek jest bardż chory.zresztą co może was obchodzić gdzieś daleko wywieziony BARY,pozdrawiam was w jego imieniu...

Wmarkos nie łam mi serca. Zaglądam to prawie codziennie, to psiak do ktorego mam ogromny sentyment, tyle miesiecy był moim allegrowiczem. Matko wmarkos co jest Barulkowi:-(:-(:-(:-(

Posted

Chyba doła łapię, to psiak którego obdarzyłam ogromnym sentymentem. Nie pisałam bo nawet nie mam czasu wpisów robic tyle biedakó jest ale ten watek mam w stałej prenumeracie. Barulku :(:(:(:(

DIFuniek jak sie pokażesz prosze dowiedz sie co sie dzieje.

Posted

No właśnie wmarkosie, ja myślałam, że Ty nie potrafisz łamać serc, aż tak okrutnie! :mad: Ciotki nawaliły, głupio Ci naobiecywały,że przyjadą, odwiedzą, miały szczere chęci.Życie pisze jednak własne scenariusze.Ciotki mają rodziny, kłopoty codzienne i niecodzienne, własne zwierzyńce a na dokładkę nie potrafią tak jak inni, przejść obojętnie obok bezdomnej biedy stojącej, siedzącej czy leżącej na drodze.W ten sposób na okrągło działają! U nich nie ma spokoju! A TY, nie drażnij nas tylko pisz szybko co się stało Barulkowi?????? Czy to "zabieg marketingowy" z Twojej strony, czy piesiowi naprawdę coś dolega???? Pisz Waść, nie dręcz!!!!!!!!!