paros Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Ines_Chorzów']Muszę się z Wami podzielić pewną informacją.............. P.S. Czy Wy też macie takie problemy z wejściem na forum? U mnie ciągle po wejściu na stronkę nic się nie wyświetla :crazyeye: Próbowałam już na różnych kompach i tylko czasem udaje się tu zajżeć :roll:...............:roll: Możliwość wejścia na Dogo określiłabym jako "możliwość pojawia się i znika" :cool3: chwilami udaje się wejść i po paru stronach już nie.. :shake: I od dłuższego czasu nie można edytować podpisu :shake: Quote
KWL Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Próbuje dojść o co z tym chodzi, niestety u mnie właściwie działa bezproblemowo, nawet podpis sobie niedawno przeedytowałem. A używałem dwóch laptopów na kilku lokalizacjach i biała strona pojawiła mi się ze dwa razy - więc chciałbym pomóc ale nie mogę złapać błędu. Ewentualnie w weekend będę prowadził badania "polowe" u Przyjaciel Koni której w ogóle dogo nie działa właściwie :-( Quote
KWL Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Po bliższym przyjrzeniu się problemowi :-) Internet Explorer 7.0 ewidentnie faktycznie wyrzuca białe strony. Natomiast dość aktualna Opera 9.27 standardowo zainstalowana wczoraj na nowym lapsie na początku trochę pomarudziła i poszła bez problemu. Generalnie największy problem jest chyba ze stronami głównymi witryny i forum. Natomiast zupełnie bezproblemowo chodzę po wątkach przez subskrypcje. http://operapl.net/ Quote
paros Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='KWL']Próbuje dojść o co z tym chodzi, niestety u mnie właściwie działa bezproblemowo, nawet podpis sobie niedawno przeedytowałem. A używałem dwóch laptopów na kilku lokalizacjach i biała strona pojawiła mi się ze dwa razy - więc chciałbym pomóc ale nie mogę złapać błędu. Ewentualnie w weekend będę prowadził badania "polowe" u Przyjaciel Koni której w ogóle dogo nie działa właściwie :-( To nie jest wina komputera :shake: bez względu na komputer i sieć z której korzystam, ostatnio coś dzieje się z serwerem Dogo. Kiedy chcę edytować podpis pojawia się "biała strona" z uwagą: Fatal error: Call to undefined function P?@h_tag_list () in /home/dogopl/public_html/forum/profile.php on line 1463 A kiedy zaglądam na swój publiczny profil (z Avatarka) to jest napisane, że jestem na innym wątku niż byłam :roll: Dogo długo "wchodzi" i często "zawiesza się" (białe strony) i jeżeli ktoś ma małą szybkość netu to mu jeszcze trudniej wchodzić na Dogo:shake: Ja głównie działam w Operze, ale i w Explorerze też :roll: teraz np. w Explorerze. A Opera robi mi często taki numer, że nagle zamyka przeglądarkę - niezbyt dobrze pracuje z Windowsami-Vistą Quote
tomcug Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ja wchodzę przez rożne przeglądarki, najlepiej działa Mozilla Firefox, właściwie wszystko gra, kiedy używam tej przeglądarki. Jest tylko problem z edytowaniem podpisu, ale to też zmiennie - raz się udaje, za chwile nie. Quote
KWL Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ja z uporem trzymam się XP-ka. Błąd edycji to inna sprawa. Spowodowany jest chyba jakimś śmieciem w skryptach dogo. Logując się bezpośrednio w edycję po wyczyszczeniu keszu udaje mi się uniknąć tego błędu. Nie ładowanie się strony to chyba jakiś timeout. Quote
tomcug Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 A ja czekam na nowe wieści dotyczące zdrówka koteczki. Quote
t_kasiek Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 u mnie dogo dziala caly czas bez zarzutow :) A jak tam kiciunia ??? Quote
Tweety Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 ja wchodzę przez Mozillę i działa. Ale też ciekawi mnie co u Fruzi, pewnie pomaga Ines w przygotowaniach do ślubu, w końcu jedyna dziewczyna w okolicy;) Quote
przyjaciel_koni Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Nie wiem, czy to przypadek, czy też faktycznie Wujek KWL odkrył przyczynę moich problemów z Dogo... Oby to było to drugie... Jeśli się sprawdzi - będę mocno dziękowała Wujowi !!! A Fruzieńka pewnie welon wybiera... I niech będzie zdrowiutka, tak, by nie narażać Ines na stresy !!! Przypomnę ogromne potrzeby Fruziątka !!!! Bardzo liczymy na dalsze wsparcie Dogo !!!! Tweety - nie wiem, czy zauważyłaś wcześniej post Majqi z tekstem do ogłoszeń Fruziowych ? Majqa - bardzo Ci dziękuję w imieniu własnym i koteńki !!! Quote
przyjaciel_koni Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Tak więc wypada mi chyba podziękować bardzo mocno Wujkowi KWL-owi !!! To kolejny wieczór, kiedy mogę wejść na Dogo, a to raczej już nie jest przypadek !!! KWL - dziękuję !!!! Może i Fruzieńce powiedzie się i poczyni dalsze postępy !!!! Prosimy bardzo o dalsze finansowe wspieranie koteczki i pomoc w szukaniu niezwykle odpowiedzialnego domu !!! Fruzieńka przecież nie może wrócić do klatki w lecznicy !!!! To by była klęska !!!!! Co prawda, jak już kiedyś wspominałam Takich Osób jak Ines nie spotyka się zbyt wiele, pozostaje nam liczyć na pojawienie się "klona" !!!!! I oby jak najszybciej Taki Ktoś się znalazł !!! Fruzia zasługuje na wspaniałe dalsze życie !!!! Zbyt wiele zła już doświadczyła !!!! Quote
Ines_Chorzów Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Fruzia pozdrawia wszystkich, którzy tak mocno jej pomagają i wspierają ją w walce o zdrówko :) Malutka żali mi się, że jej bardzo ciężko, ale jakoś daje radę. Mamy ostatnio problemy z jej pupeczką. Jeszcze wczoraj wieczorem była śliczna, a dziś rano znów mamy powtórkę z rozrywki :placz: Nie wiem, czy i kiedy uda nam się wyleczyć tą dupcię całkowicie. Na początku leczenie szło jak burza, a teraz, gdy jest już coraz bliżej wyleczenia, raz jest dobrze, a raz źle :roll: Już sama nie wiem, z czego to wynika, bo dbamy o nią jednakowo, a tu co chwila jakieś niespodzianka. Ona chyba sobie przyciera tą rankę, mimo iż nosi pieluszki. Już i tak ma dość ograniczoną możliwość "biegania" po domu bez nadzoru, żeby maksymalnie ograniczyć szkody, jakie może sobie sama wyrządzić, ale i tak gdzieś tą dupinę obciera :roll: No nic, będziemy się starać, może się w końcu uda. Quote
tomcug Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ines, wiemy, że robisz wszystko, by było jak najlepiej. I nie wiem, czy ktoś z takim oddaniem zająłby się koteczką. Żeby jeszcze trafił się tak samo wspaniały DS. Quote
Tweety Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Ines, rozmawiałam wczoraj z Panią Halinką i mówiła, że jest w miarę wszystko ok a takie nawroty się zdarzają, spokojnie, ona jest zadowolona z postępów w leczeniu tych odleżyn. Wiesz jak z tą kotką bez ogonka u niej, niby już ok a zaraz gdzieś zahaczy i odnowa leczenie u niej. Jesteście bardzo dzielni wszyscy, bo tu ślub za pasem a macie jeszcze czas zajmować się tymi nieszczęśnikami Quote
przyjaciel_koni Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ines_Chorzów napisał(a):Fruzia pozdrawia wszystkich, którzy tak mocno jej pomagają i wspierają ją w walce o zdrówko :) Malutka żali mi się, że jej bardzo ciężko, ale jakoś daje radę. Mamy ostatnio problemy z jej pupeczką. Jeszcze wczoraj wieczorem była śliczna, a dziś rano znów mamy powtórkę z rozrywki :placz: Nie wiem, czy i kiedy uda nam się wyleczyć tą dupcię całkowicie. Na początku leczenie szło jak burza, a teraz, gdy jest już coraz bliżej wyleczenia, raz jest dobrze, a raz źle :roll: Już sama nie wiem, z czego to wynika, bo dbamy o nią jednakowo, a tu co chwila jakieś niespodzianka. Ona chyba sobie przyciera tą rankę, mimo iż nosi pieluszki. Już i tak ma dość ograniczoną możliwość "biegania" po domu bez nadzoru, żeby maksymalnie ograniczyć szkody, jakie może sobie sama wyrządzić, ale i tak gdzieś tą dupinę obciera :roll: No nic, będziemy się starać, może się w końcu uda. Biedactwo maleńkie... Ciągle coś... I ta kocia żałość... Tak przykro jest słuchać, gdy kot cierpi... Wiem coś o tym... Mnie w takich momentach mózg odmawia współpracy. Totalnie głupieję ze zdenerwowania. Dziękuję Ines, że mimo wielu dodatkowych spraw tak dbasz o Fruziątko !!! Może za jakiś czas również Fruzia nie będzie tak cierpiała... Oby !!!! Quote
Recommended Posts