Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fruzinko, słoneczko moje-wreszcie dziś wpłaciłam co nieco dla Ciebie! Jest sznasa, że pieniążki dziś trafią na Twoje konto, albo najdalej w poniedziałek! Zdrowiej szybciutko i nabieraj sił!!!

Posted

napewno łatwiej bedzie o domek dla niej jak poprawi sie jej stan zdrowia....niestety ludzie boja sie takiej odpowiedzialnosci....no i nie wszyscy maja czas :( zeby poswiecic go na rehabilitacje..... :(

Posted

t_kasiek napisał(a):
ja mysle, ze zechce....ale to musi byc ktos odpowiedni i Fruzia własnie na takiego ktosia czeka :D:D:D

Tak jak Borysek :p (i od razu odpukuję w niemalowane;))

Posted

Tweety napisał(a):
Ines, mam nadzieję, że paczka doszla, bo do mnie kurier-barbarzyńca dzwonił juz o siódmej rano tylko po to abym mu powiedziała, że był podany Twój telefon jako odbiorcy:mad:;)

Jasne, że doszła. Było z tym trochę zamieszania, ale doszła :D. Wielkie dzięki za pomoc.

Posted

Sorry, że nie pisałam, ale nie mogłam się dostać na dogomanię (mój komp oszalał i odmówił mi dostępu do tej stronki :crazyeye:, może chciał mnie zmusić do odpoczynku :D). Fruzia ostatnie kilka dni czuje się chyba gorzej, jest osowiała, ciągle śpi, mniej je, nie chce ćwiczyć, ma rzadsze koopki i chyba boli ją brzuszek. Tylko pytanie dlaczego, bo nic się nie zmieniło w jej diecie :roll:. W tym tygodniu będzie miała robione kontrolne badanie krwi. Zobaczymy, czy z jej wątrobą jest lepiej (mam nadzieję, ze tak, bo chyba zwariuję, jeśli się okaże, że to wszystko na marne). Pupa wygląda dobrze, dalej jest ranka, ale powolutku się goi. Z chodzeniem niestety bez zmian. Powiedziałabym nawet,że jest ciut gorzej, bo ona nie chce chodzić, tylko ucieka do legowiska :roll: Myślę jednak, że po prostu źle się czuje i to dlatego nie chce współpracować. Teraz leży z nami na kamapie i namiętnie ogląda telewizję :D

Posted

Ines - i ja myślę, że Fruzieńka nie chce się ruszać z powodu złego samopoczucia.
Może lepiej by nieco odpoczęła w takim momencie (oczywiście, jeśli to nie koliduje znacząco z rehabilitacją...)
Coś Fruzi dolega... Oby nic poważnego... W badaniach pewnie coś wylezie...
Zmartwiłam się bardzo.
Przykro, że jeszcze dodatkowe problemy dotykają tą sponiewieraną koteczkę...

Posted

Nie załamujcie mnie!!! Strasznie zmartwiła mnie wiadomość o pogorszeniu się samopoczucia Fruzinki!!! Mam nadzieję, że to chwilowa, przejściowa niedyspozycja i że Fruzik szybko wróci do zdrowia, za co trzymam kciuki z całych sił!
P.S.
Czy mój przelew dla Fruzi dotarł? Mam nadzieję, że nie walnęłam się w numerze konta!

Posted

agastaffbull napisał(a):

P.S.
Czy mój przelew dla Fruzi dotarł? Mam nadzieję, że nie walnęłam się w numerze konta!

oczywiście, dziękujemy za hojne wsparcie Fruzinki:loveu: