agastaffbull Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Fruzinko, słoneczko moje-wreszcie dziś wpłaciłam co nieco dla Ciebie! Jest sznasa, że pieniążki dziś trafią na Twoje konto, albo najdalej w poniedziałek! Zdrowiej szybciutko i nabieraj sił!!! Quote
Tweety Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 ale może chociaż lepiej sobie radzi z poruszaniem Quote
tomcug Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Fruzinkę mało ludzi odwiedza, mają wolne to troszkę odpoczywają. Quote
t_kasiek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 napewno łatwiej bedzie o domek dla niej jak poprawi sie jej stan zdrowia....niestety ludzie boja sie takiej odpowiedzialnosci....no i nie wszyscy maja czas :( zeby poswiecic go na rehabilitacje..... :( Quote
t_kasiek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ja mysle, ze zechce....ale to musi byc ktos odpowiedni i Fruzia własnie na takiego ktosia czeka :D:D:D Quote
Kinya Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 t_kasiek napisał(a):ja mysle, ze zechce....ale to musi byc ktos odpowiedni i Fruzia własnie na takiego ktosia czeka :D:D:D Tak jak Borysek :p (i od razu odpukuję w niemalowane;)) Quote
BeataSabra Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Żeby jeszcze Mufasek znalazł odpowiedzialny dom ......... Quote
t_kasiek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Kinya napisał(a):Tak jak Borysek :p (i od razu odpukuję w niemalowane;)) super - nawet nie doczytałam ostatnio, ze Borysek jedzie do domku :D:D:D Quote
tomcug Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Fruzia dostanie ten najlepszy, najwspanialszy domek. Wierzymy w to. Quote
przyjaciel_koni Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pewnie nas chce zaskoczyć !!! Mile !!!! Ines - jak Wam tam ????? Czy wszystko w porządku ??? Quote
Ines_Chorzów Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Tweety napisał(a):Ines, mam nadzieję, że paczka doszla, bo do mnie kurier-barbarzyńca dzwonił juz o siódmej rano tylko po to abym mu powiedziała, że był podany Twój telefon jako odbiorcy:mad:;) Jasne, że doszła. Było z tym trochę zamieszania, ale doszła :D. Wielkie dzięki za pomoc. Quote
Ines_Chorzów Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Sorry, że nie pisałam, ale nie mogłam się dostać na dogomanię (mój komp oszalał i odmówił mi dostępu do tej stronki :crazyeye:, może chciał mnie zmusić do odpoczynku :D). Fruzia ostatnie kilka dni czuje się chyba gorzej, jest osowiała, ciągle śpi, mniej je, nie chce ćwiczyć, ma rzadsze koopki i chyba boli ją brzuszek. Tylko pytanie dlaczego, bo nic się nie zmieniło w jej diecie :roll:. W tym tygodniu będzie miała robione kontrolne badanie krwi. Zobaczymy, czy z jej wątrobą jest lepiej (mam nadzieję, ze tak, bo chyba zwariuję, jeśli się okaże, że to wszystko na marne). Pupa wygląda dobrze, dalej jest ranka, ale powolutku się goi. Z chodzeniem niestety bez zmian. Powiedziałabym nawet,że jest ciut gorzej, bo ona nie chce chodzić, tylko ucieka do legowiska :roll: Myślę jednak, że po prostu źle się czuje i to dlatego nie chce współpracować. Teraz leży z nami na kamapie i namiętnie ogląda telewizję :D Quote
przyjaciel_koni Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ines - i ja myślę, że Fruzieńka nie chce się ruszać z powodu złego samopoczucia. Może lepiej by nieco odpoczęła w takim momencie (oczywiście, jeśli to nie koliduje znacząco z rehabilitacją...) Coś Fruzi dolega... Oby nic poważnego... W badaniach pewnie coś wylezie... Zmartwiłam się bardzo. Przykro, że jeszcze dodatkowe problemy dotykają tą sponiewieraną koteczkę... Quote
agastaffbull Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Nie załamujcie mnie!!! Strasznie zmartwiła mnie wiadomość o pogorszeniu się samopoczucia Fruzinki!!! Mam nadzieję, że to chwilowa, przejściowa niedyspozycja i że Fruzik szybko wróci do zdrowia, za co trzymam kciuki z całych sił! P.S. Czy mój przelew dla Fruzi dotarł? Mam nadzieję, że nie walnęłam się w numerze konta! Quote
Tweety Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 agastaffbull napisał(a): P.S. Czy mój przelew dla Fruzi dotarł? Mam nadzieję, że nie walnęłam się w numerze konta! oczywiście, dziękujemy za hojne wsparcie Fruzinki:loveu: Quote
Recommended Posts