gonia66 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Uff.....wszystkie... "Uwierzyłeś Tomaszu, bo Mnie ujrzałeś.... Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli...." :oops::oops::oops:No to wygląda na to, że musze jeszcze nad sobą trochę popracować....chyba gorsza jestem nawet od Tomasza " w te klocki"...:oops::oops::cool3::cool3::cool3: No a teraz cioteczki, wujaszkowie...CIESZCIE SIĘ ZE MNĄ:multi::multi::multi::multi: Quote
Lionees Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ależ On się cieszy całym sobą...na prawdę to jest NIESAMOWITY PIES:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Nie wierzę w to co widzę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Miluś !!! Miluś w nowym domku !!! :multi: :multi: :multi: !!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kaja555 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ja widzę, że on nawet mycie łap lubi :evil_lol:, generalnie to wszystko, byle tylko coś koło niego robić :evil_lol: Quote
epe Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ja to do tej pory jeszcze uwierzyć nie mogę w to co widziałam i dotykałam:evil_lol: Jestem ogłupiała ze szczęścia- tyle lat /podobno 4!/siedział ten biedak w takiej klatce ciasnej:placz: On chyba też jest ogłupiały ze szczęścia- pewnie myśli,że to sen: własna,kochająca go osoba,tylko dla niego i kochana towarzyszka psia! Ciekawa jestem jak się potem zmieni,gdy już poczuje się pewnie i nauczy wielu rzeczy. Co z niego wyjdzie? Podobno jest cichy,ale jednej nocy,gdy głośno mówiący ludzie przechodzili pod blokiem,to zaczął szczekać;) Quote
chita Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 :sweetCyb:poprostu wspaniale!! teraz to chyba mozemy prosic moda o przeniesienie watku:cool3: jak ja kocham to zdjecie:loveu::loveu::loveu: Quote
anetek100 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 :smilecol:taki szczęśliwy,że nawet widać po hmmm że tak powiem usadowieniu na fotce:evil_lol:ale się cieszę jupiiiiiii :B-fly::laola: póki co nie zmienię tytulu wątku jak myslicie??/nie ze nie wierze ale nie zpaeszajac,choc widac ze jest przeszczesliwy:):):)zaloguje sie na Tosi2 profilu jak bede zmieniala tytul...takze jeszcze ciutke poczekam moze:):):):):)poki co cieszmy sie:):):) Quote
zachary Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 No i mamy,....cudownie uśmiechniętego, przeszczęśliwego, "agresywnego" :evil_lol: Milusia:calus::loveu::lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Tigraa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 wchodzę na wątek po dłuższej przerwie, a tu takie wepaniałe wieści!!!!! Jak Wam się to, dziewczyny, udało????:crazyeye: Ogromna radość widzieć ten uśmiechnięty i szczęsliwy pychol :loveu:. Dziękuję w imieniu Milusia :Rose: Quote
gonia66 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 zachary napisał(a):No i mamy,....cudownie uśmiechniętego, przeszczęśliwego, "agresywnego" :evil_lol: Milusia:calus::loveu::lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Właśnie wlaśnie Iwonko...:cool1: JA tam nigdy nawet przez moment nie uwierzyłam w te brednie o Jego agresji....całe szczęscie, że jest tak jak jest- już najwazniejsze, że dopięłyśmy swego- a że być może strachem i groźbą- to inna sprawa:eviltong:NAjważniejsze, że sie udało- wszak podobno cel uświęca środki:lol: Quote
szybszy_od_dylizansu Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Przypominam , że w Wólce u dziewiałtowskiej zostało jeszcze około 40 psów. Quote
zachary Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 I to jest mega problem, bo są przytuliska, gdzie psiaki żyją w dobrych warunkach, a nie jak w tym....I wszyscy "święci" o tym wiedzą, i nic się nie zmienia. To jest tragiczne,że zamiast ulżyć w biedzie tym psiakom, źle pojęta "pomoc" powoduje ich codzienne cierpienie...:-(, a miałoby być lepiej, niż w czasie bezdomności... Quote
lunarmermaid Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Nareszcie!!! Uśmiechnięty Miluś we własnym domku!!!:loveu::loveu::loveu: Tego nam trzeba było!!! :laola: Quote
epe Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Nam,jak nam,ale Milusiowi/Bary'emu napewno to było głównie potrzebne!:multi: Chciałabym gorąco,jeszcze raz podziękować Beatce /to ta urodziwa kobitka,na która rzucił się miłośnie nasz obronny pies:evil_lol:/- bez jej pomocy,nadal byłybyśmy zdane na niepewność! Beatko- jesteś przekochana- zobacz jak nam dogodziłaś;) Quote
gonia66 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 epe napisał(a):Nam,jak nam,ale Milusiowi/Bary'emu napewno to było głównie potrzebne!:multi: Chciałabym gorąco,jeszcze raz podziękować Beatce /to ta urodziwa kobitka,na która rzucił się miłośnie nasz obronny pies:evil_lol:/- bez jej pomocy,nadal byłybyśmy zdane na niepewność! Beatko- jesteś przekochana- zobacz jak nam dogodziłaś;) hihih.....:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 epe napisał(a):Nam,jak nam,ale Milusiowi/Bary'emu napewno to było głównie potrzebne!:multi: Chciałabym gorąco,jeszcze raz podziękować Beatce /to ta urodziwa kobitka,na która rzucił się miłośnie nasz obronny pies:evil_lol:/- bez jej pomocy,nadal byłybyśmy zdane na niepewność! Beatko- jesteś przekochana- zobacz jak nam dogodziłaś;) Dzieki wielkie dzieki ale uroslam:evil_lol::evil_lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Pani ula dzwonila dzisiaJ DO MIE , a potem miala dzwonic do epe bo dalam jej tel. U Barego wszystko w porzadku,jest juz zaszczepiony i dostal nowe spanko ,mam zdjecie na komorce ,jezeli ktos moze wkleic to prosze o nr. tel to przesle. Pani Ula chce sie zalogowac ale caly czas ja wyzuca ,byc moze Epe popilotuje i sie jej uda:loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Pani ula dzwonila dzisiaJ DO MIE , a potem miala dzwonic do epe bo dalam jej tel. U Barego wszystko w porzadku,jest juz zaszczepiony i dostal nowe spanko ,mam zdjecie na komorce ,jezeli ktos moze wkleic to prosze o nr. tel to przesle. Pani Ula chce sie zalogowac ale caly czas ja wyzuca ,byc moze Epe popilotuje i sie jej uda:loveu::loveu: Proszę- to mój numer: 697010181 czekam z utesknieniem:loveu::loveu: Quote
anetek100 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 dostałam dziś takie same wieści od Tosi,że Jacuś - Bary jest bardzo grzeczny,jak zostaje sam nie niszczy,ładnie czeka:)był u weterynarza na szczepieniu i będzie także kastrowany.Czuje się dobrze i jest szczęsliwy:):):):)my także,jak czytamy takie wieści:):):):) Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 gonia66 napisał(a):Zdjęcia niestety nie dostałam:-(:-(:-( wlasnie wyslalm ,sory ale nie zagladalam na watek,ale cisza tutaj ,a gdzie epe:evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 MAm- dziekuję serdecznie. Dostałam je nawet 2 razy i szczerze mowiać to najpierw się wystraszyłam- bo myślałam, że to jakaś bida...:roll::roll:Ciężko poznać Jacusia na takim małym zdjeciu- dopiero po posłanku nowym, pięknym sie domyśliłam:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts