Ambra Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 nie ma plakatów, nie ma allegro :( a jak dostanie tzw szału zwanego również pierrdolcemm:evil_lol: i zacznie latac w kółko to dopiero można sie ubawić!:evil_lol: Quote
Perfi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 moze ktosjakis tekscik skrobnie? :razz: ja w tym dobra nie jestem... ale zdjecia sa, tekscik bedzie, bedzie mozna ruszyc z plakatami i allegro Quote
gallegro Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Perfi napisał(a): (...) ale zdjecia sa, tekscik bedzie, bedzie mozna ruszyc z plakatami i allegro Napisz, czy zrobisz Allegro, bo ja właśnie w tej sprawie... Quote
Wisełka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ale tu tłoczno od rana ;) SUPERRRRRR!!!!!!!!! Co do allegro, jak już wspomniane było wcześniej - psiak nie ma. Wysłałam PW z prośbą o więcej fotek Krakersika :p żeby były jakieś ładne i słodziutkie do ogłoszeń. Haank wyjechała na 2 dni, dziś wieczorem wraca i zapewne się tu odezwie. Quote
gallegro Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Wisełka napisał(a):(...) Co do allegro, jak już wspomniane było wcześniej - psiak nie ma(...) Moje pytanie dotyczyło wypowiedzi Perfi, która zasygnalizowała chęć wystawienia psiaka na aukcji (?). Chciałbym uniknąć dubla. Quote
Perfi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 moge zrobic :) tylko napiszcie tekst, dajcie namiary do aukcji i foty :) tylko ze ja nie umiem robic jakis ladnych aukcji... mozna zdjecia podlinkowac z serwera? Quote
Wisełka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Z fotami poczekajmy do wieczora. Jak wróci tymczasowa Pańcia ;) Krakersika to zrobi mu z pewnością jakieś fajne nowe zdjęcia. Quote
gallegro Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Perfi napisał(a):moge zrobic :) tylko napiszcie tekst, dajcie namiary do aukcji i foty :) tylko ze ja nie umiem robic jakis ladnych aukcji... mozna zdjecia podlinkowac z serwera? Ktoś tutaj chce iść na łatwiznę ;) Jeśli chcesz, mogę Ci podesłać kilka wskazówek na PW. Jeśli jest więcej zainteresowanych, mogę wrzucić na wątek. Quote
Perfi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 nie chce isc na latwizne - nie dokuczaj ciezarnej :P ;) sprobuje - przeciez wszytsko jest dla ludzi ;) poprosze o wskazowki na pw, jak te duze zdjecia wsadzac i wkomponowac w tekst. kontakt ma byc do osoby u ktorej jest na dt? zdjecia sa tylko te co na 1 stronie? bo przyznam ze nie czytalam calego watku :oops: no i jeszcze tekscik. mam szablon plakatu z listkami to od razu tez zrobie Quote
Neigh Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 No Wisełko, zadowolona:-)? Grunt to widzieć, gdzie scenę zrobić hihih:-) Quote
gallegro Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Perfi napisał(a): (...) zdjecia sa tylko te co na 1 stronie? bo przyznam ze nie czytalam calego watku :oops: (...) Kilka postów wcześniej Wisełka pisała, żeby na zdjęcia poczekać do wieczora... prawdopodobnie będą nowe... Za chwilę spodziewaj się PW... Quote
andzia69 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Neigh']Mam taką prośbę..........zrozumicie starą kobietę........Czy nie mógłby ktoś śledzący wątek zrobić malusie streszczenie? Nie każdy ma czas czytać wszystkie wątki od początku - a tu od jakiegoś czasu same podrzucanki są. Więc jak? Ma dalej tego nużeńca? Dalej w Sosnowcu? Ile już to dziecko ma tygodni?? Baaardzo dziękuję za szacunek dla starych, steranych na dogo oczu:evil_lol: aleś dowalila:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja myślałam, ze maluch już dawno dupkę grzeje a tu nic.... o ludzie - nużeniec to nie wyrok śmierci!:shake: no i na nowe zdjecia czekamy! Quote
Wisełka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Neigh napisał(a):No Wisełko, zadowolona:-)? Grunt to widzieć, gdzie scenę zrobić hihih:-) :fadein: :fadein: :fadein: Więcej takich scenek proszę w imieniu Krakersiczka i swoim :loveu: Quote
Perfi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 to jak beda nowe fotki poprosze na [email protected] ;) edit: jeszcze mam pytanko... jakie sa rokowania co do leczenia? Quote
Ambra Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 rokowania sa jak najlepsze - juz jest duza poprawa, mały gdzies do miesiąa bedzie całkiem zdrów ale na odrośnięcie siersci bedzie 3ba troszkę dłuzej poczekać - nie wiem jak z zaleceniem podawania leków - tu do Hannk pytanie bpo ona ostatnio u weta była i zapewne wie. Dzieki dziewczyny za chec pomocy! wierze ze to allegro i plakacik poskutkują jak bedzie to rowniez poprosze do siebie to porozwieszam;) Quote
Wisełka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Pani z Łodzi jednak nie da rady adoptować Krakersika :shake:. No nic szukamy dalej... Myślę że Allegro może bardzo pomóc! Quote
Ela_and_Krzys Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Mały jest taaakiii piękny że na pewno niebawem znajdzie się wielbiciel. Ja już go uwielbiam. Quote
haank Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Jestem już w domku. Fajnie ze tak sie wszyscy zainteresowali malenstwem. Wczoraj dzwoniła do mnie pani z krakowa. Ich ( właściwie jej mamy) sunka 14 letnia jamniczka odeszła pół roku temu i zastanawiają się nad adopcja jamniczka. Rozmawiałam z jej córką. i dziś mam zadzwonić zeby cos wiecej o psiaku powiedziec. ... Quote
Wisełka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Haank rób ładne zdjęcia, dużo zdjęć. Perfi zrobi allegro!! :p Quote
haank Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Wisełka - Zaraz poprosze braciaka. A jak nie dzis to jutro rano. Przez jednego gościa wypadłam dziś z trasy i walnełam ostro głową. Na szczęście był kask ale mimo wszystko głowa mi pęka i nic nie pomoga :( Quote
Wisełka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Do mykaj do wyrka odpocząć, a od jutra dalej szukamy DS dla Krakersa :) Quote
Perfi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 hmm mam drugiego jamnika, wielu znajomych z jamnikami, i zauwazylam ze jak juz raz straca sierc w danym miejscu ona juz raczej nie odrosnie :( byl nawet kiedys na dogo lysy jamnik Parów, chyba tez po nuzycy... Quote
haank Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Nafaszerowałam sie lekami wiec moze coś dziś zdziałam.. A mały to tak bryka, że szok. nie mogę wzrokiem nadązyć.. Quote
ANETTTA Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 i gdzie ten domek dla jamnora ......:-(....a pamietacie ten jamnior od P. józefa tez do adopcji ..........gdyby było wiecej domków to moze i temu by sie poszczesciło Quote
Recommended Posts