Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo ludzie są wygodni!! Psiak wymaga leczenia i się boją odpowiedzialności, a to przecież nic poważnego :shake: Myślą że jak biedaczek ma chorą sierść to znaczy że już się zepsuł jak zabawka, można spisać na straty :placz:

Posted

Krakers sie przypomina donośnym warknięciem :)

A tak serio to sobie warczy na zmianę z moja sunką bo się bawią już od ponad godziny :)

Uwielbiam tego maluszka. Gwarantuję, że osoba, która się na niego zdecyduje zakocha sie w nim natychmiast. :loveu:

Posted

Krakersik to wyjątkowy psiak i czeka na wyjątkowego opiekuna :lol: Haank a może udałoby Ci się pstryknąć jeszcze kilka fotek psince :oops: on jest taki cudny że mogłabym go non stop oglądać :lol:

Posted

Wisełka!
Ci państwo nadal chcą tylko mi jest już głupio pisac, bo namieszałam(nie ze swojej winy), ale wyszło troszkę nieładnie
jak możesz to sprawdz, im wiek i płec obojętna tylko zdrowa żeby była ta psina, a ludzie dobrzy , więc warto spróbowac, a ja w tej chwili czasowo nie wyrabiam , żeby szukac

Posted

[quote name='Pogódka']Wisełka!
Ci państwo nadal chcą tylko mi jest już głupio pisac, bo namieszałam(nie ze swojej winy), ale wyszło troszkę nieładnie
jak możesz to sprawdz, im wiek i płec obojętna tylko zdrowa żeby była ta psina, a ludzie dobrzy , więc warto spróbowac, a ja w tej chwili czasowo nie wyrabiam , żeby szukac

Skoro im wszystko jedno, to jeste jedna sunia w Łodzi w schronisku, kiepsko z nią w sensie psychicznym bo nie przyzwyczajona jest do takich warunków, taka troszkę przy tuszy jest - podobno i tak już schudła w schronisku z rozpaczy, zaraz skopiuje do niej link

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100686 to psiak numer 2
a tu są wyrażniejsze fotki
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100686&page=40
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100686&page=44

Posted

Oki podpytaj ich i dawaj znać :) Każdy dzień w schronie to dla tej suni katastrofa. Jamniorka jest pod opieką fundacji więc może jakoś trochę mogliby pomóc w transporcie suczki. W poniedziałek ruszają chyba do Szczecina więc może jakoś łukiem dałoby się psinę podrzucić ;) Trzeba działać szybko. Najpierw dowiedz się proszę czy pasowałaby im ta biedna, zmarźnięta dziewczyneczka ;)

Posted

malagos napisał(a):
....bo jak nie, to wezmę małą biedusie do siebie, do domu tymczasowego, ona nie moze czekać w schronisku....

Jak możesz to ją weź :) Z DT drafi do DS :) Może łatwiej będzie przekonać tych Państwa że psiak jest w porządku jak będzie "sprawdzony". W jakim wieku jest kocykowa?