Ambra Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 jest jeszcze ten: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105669 a Krakersik domu szuka! dzis wyslalam zdjecia kolejnym wstepnie pytajacym....zobaczymy:roll: a spojrzcie na tego jamniczka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105711 koszmarr:placz::placz::placz: Quote
Isadora7 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Krakersiku witaj, wierzę że dzisiejszy dzień przyniesie dla ciebie dobre wiadomości Quote
Ambra Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 dzien dobry....:razz: a jak tam ten domek w Poznaniu od Pyrdki? czy cos sie ruszyło? hallo?\ Quote
Daria_13 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mam nadzieje że piesek znajdzie dobry domek ja ciągle pytam wśród znajomych Quote
Psiutka380 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Znajdzie dom, jest taki śliczny jak można go nie chcieć??? Quote
Wisełka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Bo ludzie są wygodni!! Psiak wymaga leczenia i się boją odpowiedzialności, a to przecież nic poważnego :shake: Myślą że jak biedaczek ma chorą sierść to znaczy że już się zepsuł jak zabawka, można spisać na straty :placz: Quote
Psiutka380 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Niestety to prawda... Ona tak boli! Quote
haank Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Krakers sie przypomina donośnym warknięciem :) A tak serio to sobie warczy na zmianę z moja sunką bo się bawią już od ponad godziny :) Uwielbiam tego maluszka. Gwarantuję, że osoba, która się na niego zdecyduje zakocha sie w nim natychmiast. :loveu: Quote
Wisełka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Krakersik to wyjątkowy psiak i czeka na wyjątkowego opiekuna :lol: Haank a może udałoby Ci się pstryknąć jeszcze kilka fotek psince :oops: on jest taki cudny że mogłabym go non stop oglądać :lol: Quote
Wisełka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 SUPER :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
haank Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Odbija psiakom i nie jestem w stanie złapać małego :) Quote
Wisełka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='haank']Odbija psiakom i nie jestem w stanie złapać małego :) Ale superowy nietoperek ;) KOmiczny jest, wyobrażam sobie co się tam u Ciebie dzieje :lol: Quote
haank Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 a tu próba przytrzymania. Postaram się jutro jak będzie dobre światło zrobić jakieś fajne fotki :) Quote
Wisełka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 To takie słodkie niewiniątko, tyle złego go spotkało, jestem w szoku że jeszcze nie ma DS :shake: to jakieś nieporozumienie... Quote
Pogódka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wisełka! Ci państwo nadal chcą tylko mi jest już głupio pisac, bo namieszałam(nie ze swojej winy), ale wyszło troszkę nieładnie jak możesz to sprawdz, im wiek i płec obojętna tylko zdrowa żeby była ta psina, a ludzie dobrzy , więc warto spróbowac, a ja w tej chwili czasowo nie wyrabiam , żeby szukac Quote
Wisełka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Pogódka']Wisełka! Ci państwo nadal chcą tylko mi jest już głupio pisac, bo namieszałam(nie ze swojej winy), ale wyszło troszkę nieładnie jak możesz to sprawdz, im wiek i płec obojętna tylko zdrowa żeby była ta psina, a ludzie dobrzy , więc warto spróbowac, a ja w tej chwili czasowo nie wyrabiam , żeby szukac Skoro im wszystko jedno, to jeste jedna sunia w Łodzi w schronisku, kiepsko z nią w sensie psychicznym bo nie przyzwyczajona jest do takich warunków, taka troszkę przy tuszy jest - podobno i tak już schudła w schronisku z rozpaczy, zaraz skopiuje do niej link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100686 to psiak numer 2 a tu są wyrażniejsze fotki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100686&page=40 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100686&page=44 Quote
Pogódka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 dziękuję bardzo czekam z niecierpliwością, może ta psinka znajdzie u nich domek Quote
Wisełka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Oki podpytaj ich i dawaj znać :) Każdy dzień w schronie to dla tej suni katastrofa. Jamniorka jest pod opieką fundacji więc może jakoś trochę mogliby pomóc w transporcie suczki. W poniedziałek ruszają chyba do Szczecina więc może jakoś łukiem dałoby się psinę podrzucić ;) Trzeba działać szybko. Najpierw dowiedz się proszę czy pasowałaby im ta biedna, zmarźnięta dziewczyneczka ;) Quote
malagos Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ....bo jak nie, to wezmę małą biedusie do siebie, do domu tymczasowego, ona nie moze czekać w schronisku.... Quote
Wisełka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 malagos napisał(a):....bo jak nie, to wezmę małą biedusie do siebie, do domu tymczasowego, ona nie moze czekać w schronisku.... Jak możesz to ją weź :) Z DT drafi do DS :) Może łatwiej będzie przekonać tych Państwa że psiak jest w porządku jak będzie "sprawdzony". W jakim wieku jest kocykowa? Quote
malagos Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ma 7 lat. I jest w boksach ogólnych. I pada śnieg. I ja sie o nią martwie. I czekam na decyzję Łodzi. Quote
haank Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Krakersik opadł z sił.. i położył sie do łóżeczka :) Quote
Recommended Posts