haank Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Amikat- uchyl rąbka tajemnicy :) proszeeeee Quote
Akitka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 haank napisał(a):No ale dom tymczasowy jest .. czy czas nieokreślony można interpretować jako domek stały ??:P Domek stały się szykuje... Znalazłam go i będę go dziś egzaminować. :cool3: Będą więc ciężkie kryteria, żeby egzamin zdać... :mad::p Na razie wam powiem tylko tyle: w domu jest pies, sznaucer 14latek lubiący inne pieski. Zapowiada się dobrze... :cool3: Trzymajcie kciuki! Quote
taxelina Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 mocno zaciskamy kciuki a psiaki pazurki, sherry jamniczek szcegolnie!! Quote
haank Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Krakers i Ruda też zaciskają pazurki :) ... własnie lataja po całym mieszkaniu.. mały sajgon :) Quote
Isadora7 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Powiedziałam mojemu jamolkowi i bardzo się ucieszył, że Krakersikowi domek się zbliża. Ja oczywiście również. Kibicuję mu od poczatku Quote
haank Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ja też kibicuje chociaż łezka się w oku kręci..... Quote
Perfi Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 klik zrobilam mu plakat mozna sciagnac wow co z tym domkiem? :) jak oceniasz szanse? ;) Quote
Psiutka380 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Mi ta strona z plakatem się nie otwiera. Quote
Wisełka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Co z tym domkiem? Mam nadzieję, że w końcu maluszek znajdzie swoje szczęście... :modla::modla::modla: Quote
Akitka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Potencjalny domek jest z Piekar Śląskich. W niedzielę zrobię wizytę przedadopcyjną. Dziś zaraz postaram się ustalić trochę więcej, przeprowadzić ankietę. Przepraszam, ale dopiero teraz weszłam do domu na dłużej niż 15 minut. :p Quote
Isadora7 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 haank napisał(a):Ja też kibicuje chociaż łezka się w oku kręci..... Chyba ci sie nie dziwię. Krakersik wygląda na urokliwe żywe sreberko Quote
Ambra Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Akitka ja taka zakrecona dzis bylam ze jak do mnie zadzwonilas i sie przedstawilas to ja myslałam ze to kasia maciszek:evil_lol: ale amikat mnie co? ciezko z mysleniem u mnie dzis....mnie uswiadomiła ze to Ty:cool3: tak wiec 3mam kciuki jak mowiała z transportem mam nadzieje sie z Hannk dogadać:cool3: i dawaj znac co i jak i chcemy znac szczególy domkowe czy mieszkanko czy ogrodek czy dzieci itp;) dzieki Akitko ze szukasz:lol: Quote
Akitka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ambra napisał(a):Akitka ja taka zakrecona dzis bylam ze jak do mnie zadzwonilas i sie przedstawilas to ja myslałam ze to kasia maciszek:evil_lol: ale amikat mnie co? ciezko z mysleniem u mnie dzis....mnie uswiadomiła ze to Ty:cool3: tak wiec 3mam kciuki jak mowiała z transportem mam nadzieje sie z Hannk dogadać:cool3: i dawaj znac co i jak i chcemy znac szczególy domkowe czy mieszkanko czy ogrodek czy dzieci itp;) dzieki Akitko ze szukasz:lol: heh to już wiesz, która Kasia... :p Spoko, pozwólcie mi tylko coś zjeść (całe szczęście, że narzeczony przygotowuje jedzonko, bo ja już siły nie mam :cool3:) i zaraz będę dogadywać sprawę. ;) Quote
haank Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Im bliżej tym mi ciężej. Takiego szczeniaka jeszcze nie spotkałam. I jedno chyba tylko mogę zrobić ... powybrzydzać. domek musi być superowy żebym to dzidzi oddała :-( Quote
monita Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Wysyłałam małego do programu, ale nie pokazali :shake: Cieszę się natomiast, że jest jakaś szansa na domek :razz: Quote
Akitka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 haank napisał(a):Im bliżej tym mi ciężej. Takiego szczeniaka jeszcze nie spotkałam. I jedno chyba tylko mogę zrobić ... powybrzydzać. domek musi być superowy żebym to dzidzi oddała :-( Oj nie marudź... Naprawdę zrobię ostrą selekcję. :mad: :diabloti: Quote
Isadora7 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 haank napisał(a):Im bliżej tym mi ciężej. Takiego szczeniaka jeszcze nie spotkałam. I jedno chyba tylko mogę zrobić ... powybrzydzać. domek musi być superowy żebym to dzidzi oddała :-( Takie dzieciaki są najwdzięczniejsze, najkochańsze. Mój jamniczek Rambo był tez "do odstrzału" - miał złamany ogonek. Jak przyszłam wybierać psiaka to cztery do mnie podbiegły natychmiast, a on biedak stał z boku z miną pt "mnie nikt nie weźmie, jestem brzydki". Jak go zobaczyłam złapałam na ręce, a on się tak mocno wtulił jakby błagał żebym go nie zostawiła. Ja i tak już wiedziałam że będzie ten i tylko ten. Płakałam ze wzruszenia i już z nim wyszłam. Dwa dni przed nim umarł mi poprzedni jamolek i nie mogłam tego znieść. To było najlepsze posunięcie. A Rambo okazał się najfajniejszy i najładniejszy z całego rodzeństwa. Jego złamany ogonek mi zupełnie nie przeszkadza. Jest kochany z dobrodziejstwem inwentarza :):):) Quote
haank Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :lol: Napisz koniecznie jak poszła wstępna rozmowa. Ja mam pokazać małego jutro innemu domkowi. ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Bo im odszedł w grudniu beagle i chyba chcą beagla. No ale warto spróbować. Bo domek jest super hiper i widziałabym małego średnio z 4 razy w tygodniu .. no może czasem mniej :) Quote
Akitka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 haank napisał(a)::lol: Napisz koniecznie jak poszła wstępna rozmowa. Ja mam pokazać małego jutro innemu domkowi. ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Bo im odszedł w grudniu beagle i chyba chcą beagla. No ale warto spróbować. Bo domek jest super hiper i widziałabym małego średnio z 4 razy w tygodniu .. no może czasem mniej :) dostałaś mojego smsa swoją drogą z netu? jaką karmę je mały? Quote
Recommended Posts