Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haank napisał(a):
No ale dom tymczasowy jest .. czy czas nieokreślony można interpretować jako domek stały ??:P

Domek stały się szykuje... Znalazłam go i będę go dziś egzaminować. :cool3: Będą więc ciężkie kryteria, żeby egzamin zdać... :mad::p Na razie wam powiem tylko tyle: w domu jest pies, sznaucer 14latek lubiący inne pieski. Zapowiada się dobrze... :cool3: Trzymajcie kciuki!

Posted

Potencjalny domek jest z Piekar Śląskich. W niedzielę zrobię wizytę przedadopcyjną. Dziś zaraz postaram się ustalić trochę więcej, przeprowadzić ankietę. Przepraszam, ale dopiero teraz weszłam do domu na dłużej niż 15 minut. :p

Posted

Akitka ja taka zakrecona dzis bylam ze jak do mnie zadzwonilas i sie przedstawilas to ja myslałam ze to kasia maciszek:evil_lol: ale amikat mnie co? ciezko z mysleniem u mnie dzis....mnie uswiadomiła ze to Ty:cool3:
tak wiec 3mam kciuki jak mowiała z transportem mam nadzieje sie z Hannk dogadać:cool3: i dawaj znac co i jak i chcemy znac szczególy domkowe czy mieszkanko czy ogrodek czy dzieci itp;)
dzieki Akitko ze szukasz:lol:

Posted

Ambra napisał(a):
Akitka ja taka zakrecona dzis bylam ze jak do mnie zadzwonilas i sie przedstawilas to ja myslałam ze to kasia maciszek:evil_lol: ale amikat mnie co? ciezko z mysleniem u mnie dzis....mnie uswiadomiła ze to Ty:cool3:
tak wiec 3mam kciuki jak mowiała z transportem mam nadzieje sie z Hannk dogadać:cool3: i dawaj znac co i jak i chcemy znac szczególy domkowe czy mieszkanko czy ogrodek czy dzieci itp;)
dzieki Akitko ze szukasz:lol:

heh to już wiesz, która Kasia... :p Spoko, pozwólcie mi tylko coś zjeść (całe szczęście, że narzeczony przygotowuje jedzonko, bo ja już siły nie mam :cool3:) i zaraz będę dogadywać sprawę. ;)

Posted

Im bliżej tym mi ciężej. Takiego szczeniaka jeszcze nie spotkałam. I jedno chyba tylko mogę zrobić ... powybrzydzać. domek musi być superowy żebym to dzidzi oddała :-(

Posted

haank napisał(a):
Im bliżej tym mi ciężej. Takiego szczeniaka jeszcze nie spotkałam. I jedno chyba tylko mogę zrobić ... powybrzydzać. domek musi być superowy żebym to dzidzi oddała :-(

Oj nie marudź... Naprawdę zrobię ostrą selekcję. :mad: :diabloti:

Posted

haank napisał(a):

Takie dzieciaki są najwdzięczniejsze, najkochańsze. Mój jamniczek Rambo był tez "do odstrzału" - miał złamany ogonek. Jak przyszłam wybierać psiaka to cztery do mnie podbiegły natychmiast, a on biedak stał z boku z miną pt "mnie nikt nie weźmie, jestem brzydki". Jak go zobaczyłam złapałam na ręce, a on się tak mocno wtulił jakby błagał żebym go nie zostawiła. Ja i tak już wiedziałam że będzie ten i tylko ten. Płakałam ze wzruszenia i już z nim wyszłam. Dwa dni przed nim umarł mi poprzedni jamolek i nie mogłam tego znieść. To było najlepsze posunięcie. A Rambo okazał się najfajniejszy i najładniejszy z całego rodzeństwa. Jego złamany ogonek mi zupełnie nie przeszkadza. Jest kochany z dobrodziejstwem inwentarza :):):)

Posted

:lol: Napisz koniecznie jak poszła wstępna rozmowa. Ja mam pokazać małego jutro innemu domkowi. ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Bo im odszedł w grudniu beagle i chyba chcą beagla.
No ale warto spróbować. Bo domek jest super hiper i widziałabym małego średnio z 4 razy w tygodniu .. no może czasem mniej :)

Posted

haank napisał(a):
:lol: Napisz koniecznie jak poszła wstępna rozmowa. Ja mam pokazać małego jutro innemu domkowi. ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Bo im odszedł w grudniu beagle i chyba chcą beagla.
No ale warto spróbować. Bo domek jest super hiper i widziałabym małego średnio z 4 razy w tygodniu .. no może czasem mniej :)

dostałaś mojego smsa swoją drogą z netu? jaką karmę je mały?