Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No kurcze nie wiem :(.. malo jestem na necie bo sie do egzaminu uczę.. napiszę wieczorkiem do właścicieli i może sie uda cos zdobyc..

Posted

śliiiiczny, dłuuuugi ale i ciut okrąglutki pewnie apetycik niezły jak na jamola przystało. Cudny jest. Toto co go wyrzuciło powinno zobaczyć i spłonąć ze wstydu.

Posted

ile on teraz moze miec??

ludzie, on wogole do tego łysego szcZyla jakim był niepodobny!! nie ten sam pies!!!

a gdzie on lezy? co to za kraty:eviltong:?

a nie ma za krotkiego pychola jak na jamniora?

tak czy siak wydziwiam jak głupia ale jedno jest pewne ze ma sie znakomicie!! i pomyslec ze jego zywot zakonczyłby sie w smieciarce! a jego ciałko spoczełoby na wysypisku!!:angryy:

ALE SIE CIESZE ZE ON TAKI HAPPY!:diabloti:

Posted

Pychola bym się nie czepiała, ale uszy .. hm...:evil_lol: troszkę za krótkie. Już u mnie można to było zauważyć :)....no ale ogon ma jak najprawdziwszy jamnior. ..

Te kratki są gdzieś w ogrodzie. Oczywiście to nie żadna klatka. a raczej pozostałość po czymś, czy raczej siatka odgradzająca od podwórka innego domu. Wiadomo, że koty w różne miejsca chadzają a że Bono lubi spać ze swoją koleżanką to łazi za nią :)
A jak nie śpi z nią, to wtula się w sunie Azę..

• 1 year later...