Wisełka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 haank napisał(a):Krakersik opadł z sił.. i położył sie do łóżeczka :) Hihihi padł biedaczek z wyczerpania, się chłopak wybiegał i wybawił. Ewidentnie mu się u Ciebie podoba, szkoda że nie może zostać na zawsze :p Quote
haank Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 No też mi przykro.. :-( ale narazie jeden przegubowiec na włościach wystarczy. Bardzo bym chciała, żeby Krakers znalazł dobry domek .. Quote
Pogódka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 dajcie mi jej fotki tutaj jak możecie, nie wszędzie moge wejśc dzisiaj coś mi się blokuje, to rano im wyślę, i będę miała odpowiedz, mówili, że wiek obojętny i płec jak pisałam, tylko, żeby zdrowa była bo o dziecko się boją Quote
Wisełka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Pogódka napisał(a):dajcie mi jej fotki tutaj jak możecie, nie wszędzie moge wejśc dzisiaj coś mi się blokuje, to rano im wyślę, i będę miała odpowiedz, mówili, że wiek obojętny i płec jak pisałam, tylko, żeby zdrowa była bo o dziecko się boją Może podaj mi swojego maila na PW to wyślę w ten sposób, hmm?? Nie chciałabym zaśmiecać wątku Krakersika fotkami innej psinki, co Ty na to? Quote
haank Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dobra Krakers na dobranoc prosi o stały domek :) PS.Fajnie jakby udało sie z tą suczką z łodzi :) ...mam mały sentyment bo moja Ruda też z łodzi przyjechała :) Quote
Wisełka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 U mnie na tymczasie też był Łodzianinek ;) Quote
Pogódka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 pokaże tego psinkę i Bafusia, tego 7 - latka, zawsze może któreś znajdzie domek, mój adres to [email protected] Quote
Wisełka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wysłałam już maila z fotkami Kocykowej :) Oby jej się udało!! I oczywiście Krakersikowi też :cool3: Quote
haank Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Krakers na dzień dobry się przypomina... Quote
haank Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 czy już nikt nie pamięta ze Krakersik szuka stałego domku ?? Quote
haank Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Bardzo cicho się zrobiło na wątku Krakersa... :shake: Quote
Psiutka380 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Podnosimy Krakersa! Jaki on śliczny nietoperzyk:loveu: Quote
Wisełka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Krakersik Nietoperek chce polecieć czym prędzej do nowego stałego domku!! Zgłaszać się szybko po szczeniaka, bo potem będziecie tylko żalować że tyle zwlekaliście i psiaka ktoś inny adoptował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tanitka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Na podstawie własnych doświadczeń obawiam sie niestety, że dopóki jamniczek nie podleczy się, to nikt go nie adoptuje:shake:, chyba że ktos z dogomaniaków. Ludzie panicznie boją sie chorób skóry i nic nie pomaga tłumaczenie, ze ludziom nużyca nie zagraża, zadbanym i zdrowym czworonogom też nie!! Quote
haank Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 To może ktoś z dogomaniaków chętny na maluszka?? Mi np nie przeszkadza ze chory :) tylko zostawić go u siebie nie mogę :( Dziś Krakers miał następny zastrzyk. Skóra troszkę lepiej wygląda. Do tego, w nagrodę dostał nowe szelki bo tamte sie fatalnie zakładało ... Postaram sie zrobić zdjęcia, żeby każdy mógł zobaczyć jaki z niego przystojniak jak sobie idzie na smyczy :) :loveu: Quote
haank Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Z tego co wiem to na pies i ja, krakvet, http://www.psy.elk.pl/ogloszenia/oddam-psa.htm, jak sobie cos przypomne to zaraz napisze Quote
kiwi Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 a ma ogloszenie na www.zwierzakiwkrakowie.blox.pl ? ja dzieki nim zawsze jamniki wydawalam :) Quote
haank Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Kiwi - nie ma tam ogłoszenia :) dzieki za informacje Quote
monita Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Jak będę mieć chwilkę, to zrobię na Karusku i jeszcze gdzieś. Quote
haank Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 bardzo wszystkim dziękuję, a właściwie dziekujemy :) Quote
monita Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Będzie za co dziękować, jak się domek znajdzie :razz: Quote
Recommended Posts