Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haank napisał(a):
Krakersik opadł z sił.. i położył sie do łóżeczka :)

Hihihi padł biedaczek z wyczerpania, się chłopak wybiegał i wybawił. Ewidentnie mu się u Ciebie podoba, szkoda że nie może zostać na zawsze :p

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dajcie mi jej fotki tutaj jak możecie, nie wszędzie moge wejśc dzisiaj coś mi się blokuje, to rano im wyślę, i będę miała odpowiedz, mówili, że wiek obojętny i płec jak pisałam, tylko, żeby zdrowa była bo o dziecko się boją

Posted

Pogódka napisał(a):
dajcie mi jej fotki tutaj jak możecie, nie wszędzie moge wejśc dzisiaj coś mi się blokuje, to rano im wyślę, i będę miała odpowiedz, mówili, że wiek obojętny i płec jak pisałam, tylko, żeby zdrowa była bo o dziecko się boją

Może podaj mi swojego maila na PW to wyślę w ten sposób, hmm?? Nie chciałabym zaśmiecać wątku Krakersika fotkami innej psinki, co Ty na to?

Posted

Dobra Krakers na dobranoc prosi o stały domek :)

PS.Fajnie jakby udało sie z tą suczką z łodzi :) ...mam mały sentyment bo moja Ruda też z łodzi przyjechała :)

Posted

Krakersik Nietoperek chce polecieć czym prędzej do nowego stałego domku!! Zgłaszać się szybko po szczeniaka, bo potem będziecie tylko żalować że tyle zwlekaliście i psiaka ktoś inny adoptował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Na podstawie własnych doświadczeń obawiam sie niestety, że dopóki jamniczek nie podleczy się, to nikt go nie adoptuje:shake:, chyba że ktos z dogomaniaków. Ludzie panicznie boją sie chorób skóry i nic nie pomaga tłumaczenie, ze ludziom nużyca nie zagraża, zadbanym i zdrowym czworonogom też nie!!

Posted

To może ktoś z dogomaniaków chętny na maluszka?? Mi np nie przeszkadza ze chory :) tylko zostawić go u siebie nie mogę :(
Dziś Krakers miał następny zastrzyk. Skóra troszkę lepiej wygląda.
Do tego, w nagrodę dostał nowe szelki bo tamte sie fatalnie zakładało ... Postaram sie zrobić zdjęcia, żeby każdy mógł zobaczyć jaki z niego przystojniak jak sobie idzie na smyczy :) :loveu: