Jump to content
Dogomania

6 -5 tyg. szczeniąt + 2 z Krzyczek .Wszystkie w nowych domkach .

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korenia napisał(a):
Jesooo Bianka :crazyeye:

Agnieszka mówiła że 2 .:roll: Albo nie dosłyszałam , bo akurat była okropna scena w serialu "Moda na sukces " i sie zapatrzyłam :evil_lol:

Posted

halbina napisał(a):
mówiła... dwa?... pieski? i cztery suczki?.... :evil_lol:

To ja nie zrozumiałam :oops: Jak otworzyła pudelko , to zdębiałam :evil_lol:
Musiałam mieć inteligentną minę . Taką z wytrzeszczem :diabloti:

Posted

to łóżeczko jest bliżej,bo koło Borowa.
Może są potrzebne gazety zamiast podkładów?
Ale miałam nosa ,że przywiozłam mleko na wszelki wypadek :evil_lol:Mam jeszcze zbierać?

Posted

Poker napisał(a):
to łóżeczko jest bliżej,bo koło Borowa.
Może są potrzebne gazety zamiast podkładów?
Ale miałam nosa ,że przywiozłam mleko na wszelki wypadek :evil_lol:Mam jeszcze zbierać?

Tak i podkłady też , bo te zasrańce siusiają na podkład , a koopkają na kafle :evil_lol: Chodzę za nimi z płynem i recznikami kuchennymi i podcieram pupki i zbieram z podłogi . Są bardzo produktywne jak na takie maluszki :roll:

Posted

Karen026 napisał(a):
gdzie te szczeniaki teraz się znajdują? Gdy byłabym zainteresowana, to gdzie ich szukać. Czy one będą duże?

O kurcze Bianeczko, pojechałaś po całości! :evil_lol:

Posted

Krasnale znajdują się we Wrocławiu i będą małe . Myślę , że w okolicy jamnika :cool3:

Banda najedzona , wybiegana , odcedzona , wytarta i śpi .

Pańcio dzwonił , wie , nie zemdlał :cool3:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
telefon do mnie 604 116 056
[email protected]
suczek jest 4 . Są mniejsze i delikatne . Ale je wymordowałam :evil_lol: Tak ślicznie pachną małymi pieskami :lol:

Dziewczyny, Bianka sama podała swój numer... dzwońcie po te dane, póki nie zmieni komórki! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

halbina napisał(a):
Dziewczyny, Bianka sama podała swój numer... dzwońcie po te dane, póki nie zmieni komórki! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Podałam , bo mnie Zasadzkaz prosiła :cool3: Ma chętnych na sunię :lol:

Posted

No cóż ........:roll: Zjedliśmy drugie śniadanie i rozrabiamy . A pańcia ciut nieprzytomna idzie z naszymi starszymi kolegami na mocno spóżniony spacer do lasu . Jak urośniemy i znajdziemy swoje domki , to też będziemy chodzić na spacery :loveu:
Jedna z naszych sióstr jest niegrzeczna i ciągle nas podgryza . Jest mała , ale kawał z niej zołzy ;) A my piszczymy i warczymy na nią .