Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i wywinął się dzisiaj Benji od kąpieli. Ale cwaniak z niego jest 100%-owy
Jak weszłyśmy na teren hotelu, to alurat Benio był na spacerze z włascicielem hotelu. Jak mnie zobaczył, to żeby chociaż brzydal machnął ogonem!! Nie, on dał szusa w kierunku mojej reklamówki, bo wiedział, że zawsze tam mam dla niego kabanosiki!!! No i nie pomylił się :evil_lol:
A wywinął sie od kąpieli dlatego, że musiałam zapakowac do samochodu innego psiaczka i zabrać go do lecznicy do Wieliczki na szczepienia.
Na toalety było już więc za mało czasu.
Dziadzio nie przepada za tymi kąpielami, ale tyle przy tym mu wpada smakołyków do pychola, że już az tak bardzo nie protestuje. Nie podoba mu się tylko stanie grzeczne po 10 min,. z każdym z szamponów na plecach.
Ale przy okazji pobytu w lecznicy zapytałam wetów, czy nie zacząć podawac Benjemu czegoś, zeby przyśpiezyć porost
futerka. Bo wprawdzie skórę ma już naprawdę przyjemną, nie taką łuskowatą, ale jakoś futerka mu nie za bardzo przybywa. Kupiłam mu więc OMEGAN (chyba tak się toto nazywa) no i teraz juz nie ma szans, żeby ktoś się w nim nie zakochał:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
Amiga jakimi szamponami go myjecie? Bo ja muszę cos z Pepową skórą zrobić :shake:

Jak będe w najbliższym czasie w hotelu to sprawdzę jak się nazywają. Bo niestety nie pamiętam:shake:

Posted

ehhh nie masz szczęścia chłopaku :shake: mam nadzieję, że ci "ludzie" którzy Cię tak porzucili nie mają spokojnego sumienia :angryy:

AMIGA gnębię Cię o stan finansów Benia - czy dotarły wpłaty z moich bazarków? niewiele ale zawsze coś, no i ile w ogóle jest na hotel?

Posted

Nikt nie interesował się ani Beniem ani żadnym innym psem :(
Tyle że miał atrakcję od codzienności w hotelu. No i jest kilka nowych fotek które za chwilę wkleję.