weszka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ponad 1000 wejść, obserwator i ani jednego zapytania :( Quote
agamika Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 :loveu:Patia :loveu: http://img339.imageshack.us/img339/5095/5f6d6814ps7.jpg :evil_lol: no tak, Benio juz o pełnej misce myśli :diabloti: Quote
AMIGA Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Patiu - dzięęęki, jakie superowe te zdjęcia!!!!:loveu: Quote
malawaszka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ahhhh żeby z takich fotek był domek to o Benia by się ludzie już bili :loveu: piękne!!!:loveu: Quote
AMIGA Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Jutro znowu Beniu wyladuje w łaźni :evil_lol: Juz sie pewnie nie może doczekać :p Quote
malawaszka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 haha taaaak na pewno drepcze w kojcu i tylko wypatruje wanienki :evil_lol: Quote
AnkaG Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 No nie wiem jak wasze sznupy ale moje nienawidzą toalety. Bendżi pewnie też. :evil_lol: Quote
AMIGA Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No i wywinął się dzisiaj Benji od kąpieli. Ale cwaniak z niego jest 100%-owy Jak weszłyśmy na teren hotelu, to alurat Benio był na spacerze z włascicielem hotelu. Jak mnie zobaczył, to żeby chociaż brzydal machnął ogonem!! Nie, on dał szusa w kierunku mojej reklamówki, bo wiedział, że zawsze tam mam dla niego kabanosiki!!! No i nie pomylił się :evil_lol: A wywinął sie od kąpieli dlatego, że musiałam zapakowac do samochodu innego psiaczka i zabrać go do lecznicy do Wieliczki na szczepienia. Na toalety było już więc za mało czasu. Dziadzio nie przepada za tymi kąpielami, ale tyle przy tym mu wpada smakołyków do pychola, że już az tak bardzo nie protestuje. Nie podoba mu się tylko stanie grzeczne po 10 min,. z każdym z szamponów na plecach. Ale przy okazji pobytu w lecznicy zapytałam wetów, czy nie zacząć podawac Benjemu czegoś, zeby przyśpiezyć porost futerka. Bo wprawdzie skórę ma już naprawdę przyjemną, nie taką łuskowatą, ale jakoś futerka mu nie za bardzo przybywa. Kupiłam mu więc OMEGAN (chyba tak się toto nazywa) no i teraz juz nie ma szans, żeby ktoś się w nim nie zakochał:loveu: Quote
malawaszka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Amiga jakimi szamponami go myjecie? Bo ja muszę cos z Pepową skórą zrobić :shake: Quote
AMIGA Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 malawaszka napisał(a):Amiga jakimi szamponami go myjecie? Bo ja muszę cos z Pepową skórą zrobić :shake: Jak będe w najbliższym czasie w hotelu to sprawdzę jak się nazywają. Bo niestety nie pamiętam:shake: Quote
maciaszek Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 To się udało dziadziowi. Ale niech się nie cieszy za bardzo. Ciotki i tak go dopadną ;). Quote
weszka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Jutro zabieram Benia na aukcję bezdomniaków. Może się komuś dziadek spodoba...? Quote
malawaszka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ja też zaciskam :kciuki: Beiuś zachowuj się grzecznie! :cool3: Quote
agamika Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 :shake: niestety, Benioi z powrotem w hotelu :-( , zero zainteresowania nim :-( Quote
malawaszka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ehhh nie masz szczęścia chłopaku :shake: mam nadzieję, że ci "ludzie" którzy Cię tak porzucili nie mają spokojnego sumienia :angryy: AMIGA gnębię Cię o stan finansów Benia - czy dotarły wpłaty z moich bazarków? niewiele ale zawsze coś, no i ile w ogóle jest na hotel? Quote
weszka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Nikt nie interesował się ani Beniem ani żadnym innym psem :( Tyle że miał atrakcję od codzienności w hotelu. No i jest kilka nowych fotek które za chwilę wkleję. Quote
Recommended Posts