AMIGA Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 malawaszka napisał(a):ale rozbójnik!!! :lol: Nabijajcie się, nabijajcie. Ale przynajmniej po tym programie widać jak zycie wstapiło w naszego Benia. To juz nie jest ten sam poiesek, który wyglądał jakby go nic nie interesowało, jakby już tylko chciał leżeć w swoim domku i ewentualnie jeszcze coś zjeść. Teraz wypada na spacerek pedem. Skacze, merda ogonkiem do dziewczynek, z radością wskakuje do samochodu, rozgląda się, kladzie głowę na kolanka i tak jedzie. Tylko mu te kapiele się nie za bardzo podobają, bo za długo trzeba spokojnie stac i za długo trzeba czekac na smakołyka :evil_lol: Quote
agamika Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 :loveu: zobaczcie ... CZY TAK ZACHOWUJE SIE 12LETNI PIES ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? :loveu::loveu::loveu::loveu: CZY TAK ZACHOWUJE SIE PIES ZOMBIE KTóRY PRZYJECHAł DO HOTELU ??? Quote
Jagienka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ten rzekomy dziadek dzisiaj mnie przeszlajał po ogrodzie... nie miał litości... Jak naszybciej odrobić spacer i sio do miski... Bo Pan Tomek na odchodne niefortunnie na oczach Benjego wsypał mu karme do miski... Quote
dagusiek Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 AMIGA napisał(a):Nabijajcie się, nabijajcie. Ale przynajmniej po tym programie widać jak zycie wstapiło w naszego Benia. To juz nie jest ten sam poiesek, który wyglądał jakby go nic nie interesowało, jakby już tylko chciał leżeć w swoim domku i ewentualnie jeszcze coś zjeść. Teraz wypada na spacerek pedem. Skacze, merda ogonkiem do dziewczynek, z radością wskakuje do samochodu, rozgląda się, kladzie głowę na kolanka i tak jedzie. Tylko mu te kapiele się nie za bardzo podobają, bo za długo trzeba spokojnie stac i za długo trzeba czekac na smakołyka :evil_lol: ahh...cudownie sie czyta takie rzeczy:loveu: A Benio mimo swojego wieku, zachowuje się jak młody psiak! I jeszcze ten wygląd! Zdjęcia zresztą mówią same za siebie!! Cioteczki, to Wasza zasługa, chylę czoło!:multi: :loveu: Quote
AMIGA Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 My to wszyscy wiemy. Tylko żeby to jeszcze ktoś zobaczył! TEN KTOŚ Quote
maciaszek Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Padam na ryjek, ale zaglądnąć tu musiałam :). Przecudnie wesoły Bendżik na tych fotkach :)!!! Quote
Yorija Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 AMIGA napisał(a):My to wszyscy wiemy. Tylko żeby to jeszcze ktoś zobaczył! TEN KTOŚ Amiga - trzymam kciuki za wizytę jutro. A nie myślisz, że może Benjik to się zmienia i że moze on taaak by chciał żebyś go Ty zabrała? Moze Twoje "potforki" takiego Benjika by pokochały :diabloti: Quote
weszka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Super te fotki! Benio rzeczywiście bardzo się zmienił na korzyść w porównaniu ze stanem w jakim był na początku. Miałam jakieś zapytanie o Benia, odpisałam no i ciiiisza :( Skończyło się allegro to muszę znów odnowić. Do skutku. Cioteczki i na koniec przyziemna sprawa - Benio zbiera pieniążki na hotelik za maj... Quote
malawaszka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 AMIGA - napisz ile mamy pieniędzy i daj mi znać plizz jak wpłaci z bazarku 17 zł wesi Quote
AMIGA Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Kochane - własnie wróciłam z wojazy na Śląsk bo odwoziłam szczylka do nowego domku. Teraz wpadłam tu na jednej nodze i muszę dalej pędzic. Bo mi maja na działce wymieniać okna, więc muszę wszystko przygotować. Obiecuję po powrocie zrobic rozliczenie (ufffffffffff jak ja tego nie lubię). Ale tak na pierwszy rzut oka to jest całkiem nieźle, w kazdym razie źle nie jest:p Quote
weszka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Kolejne allegro http://www.allegro.pl/item367074006_sznaucer_sredni_starszy_i_co_z_tego_.html Dałam trochę inny tekst, nowe zdjęcia i link do programu. Może tym razem się uda... Quote
weszka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 malawaszka napisał(a):Cudnie napisane aż się poryczałam :oops::-( Żeby się jeszcze ktoś poza Tobą wzruszył, poryczał i Benia przygarnął pod swój dach... :roll: Quote
dagusiek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Cioteczki, bazarek dobiegł końca, udało się nam uzbierać 24zł ;) Quote
AMIGA Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Dagusiek:loveu: - Benio przesyła Ci najwspanialszy swój usmiech Quote
Recommended Posts