Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak masz ochotę pooglądać szorstkowłose jamnisie to najlepiej wejdż na stronkę hodowli jamników"BRZDĄC" mają przepięne szczotki różnej wielkości-najlepsza hodowla szorstkowłosych jamników 2005 roku.:lol: :lol: :lol:

Posted

A ja wiem:cool1: Za rok?
Zastanawiamy się cały czas jak tam nasz bandyta potraktuje malucha. Nie wiemy też jaką płeć wybrać.
Tak więc na razie zbieramy informacje:p

Posted

Hyh super :)
NO nic, jamniki to najukochańsze psy, ja tez balam sie jk moj drugi jamnk zareaguje, urodzony dominator, ale ogolnie przyjaeli sie bezproblemowo 8)

Posted

No ja wiem wiem. Psy się dogadują. Tylko mój to taki na serio agresor do samców. Waży prawie 40 kg, więc jak będzie chciał do krzywdę zrobi nawet bez użycia zębów.
Sunia byłaby lepsza, ale ta cieczka...Ewentualnie sterylizacja. No sama nie wiem. Na szczęście mogę sobie spokojnie rozważać za i przeciw.

Posted

Wiem, że jamniki są super. Miałam kiedyś długowłosą, króliczą sunię. Kiedyś szukałam hodowli, z której pochodziła, ale chyba już nie istnieje...:roll:

Posted

an3czka napisał(a):
Wiem, że jamniki są super. Miałam kiedyś długowłosą, króliczą sunię. Kiedyś szukałam hodowli, z której pochodziła, ale chyba już nie istnieje...:roll:

A jaka to była hodowla? Może pamiętasz nazwę?
Ja myślę że szczenię obojętnie czy cłopczyk czy dziewczynka dostosuje się do dorosłego agresora.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No nie. Myślę, że skleroza mnie jeszcze nie dotyczy.:lol:
Ta hodowla już pewnie nie istnieje. Suczkę kupiliśmy kilkanaście lat temu. Gówniara byłam, że hej!:eviltong:

Posted

Śmieszna nazwa :lol:
Czemu wiec nie hccesz dlugowłosego psiaka? ;)
Szorstkie zauroczyly? :)
Mnie najbardziej krotkowlose :loveu:

Posted

Siema jamnikomaniacy, czy nie zezłościcie się jak jedna fanka sznaucerków tu do Was wpadnie, bo u mnie cisza...;)
Pozatym jeżeli chodzi o to, ze szorstkie są najbardziej cięte to ciekawe :)
Mam jedną kobieta na osiedlu i ona ma jamniora standarda szorstkiego i kiedys jak razem spacerowałyśmy (kobieta jest trochę stuknięta) to ona podeszła z psem do krzaków on tam szukał miejsca, by się wysikać a ta kobieta taki tekst "jamniki to psy myślwiskie, on teraz szuka lisów, niech pani zobaczy jaki ciety" a jamnik wtedy siiiik :)

Posted

SuperGosia napisał(a):
A ja zachecam do przyjazdu na Wiosenna Krajowa Wystawe w Nowym Dworze Mazowieckim wszystkich wlascicieli jamnikow miniaturowych (Zw. Rasy dostana pucharki ode mnie ;) ).

Gosia może sznaucerom też zafunduj ;) hehe
A po drugie to dziwne, sama sobie puchar fundujesz :]:mad:

Posted

Nikt sobie sam pucharów nie funduje,bo Super Gosia napisała,że zwycięzcy ras je dostaną.Nikt nie wie kto zgarnie BOB-y.Chyba,że masz takie informacje?:evil_lol:

Posted

Gonia napisał(a):
Nikt sobie sam pucharów nie funduje,bo Super Gosia napisała,że zwycięzcy ras je dostaną.Nikt nie wie kto zgarnie BOB-y.Chyba,że masz takie informacje?:evil_lol:

No przecież waidomo, że Gosia wygra z jamniorem BOB a na pucharza "ufundowane od Gosi dla Gosi" :evil_lol: żart

Posted

Viz napisał(a):
Lol :lol:
Gosiu ja postaram się być, co pisałam już na jamniczym forum :D

Macie jamnicze forum..dawać mi tu..zobaczę co Gosia pisze po godzinach,a potem na wystawie będzie wstyd:mad: :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...