Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ło jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Jaki przeboski pan jamniś! :D
Spóźnione życzenia urodzinowe dla solenizanta 8)
Prosze o gruntowne wymizianie go :D

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musisz zdajeica zamiscic na dowolnej stronei internetowej np. www.empikfoto.pl - bardzo przyjazny interfejs
jak juz ebdziesz mialaa zmaieszczone, to wchodzisz na strone ze zdjeciem , klikasz lewym przyciskiem na zdjecie i wybierasz "pokaz adres obrazka" albo cos w tym stylu, nastepnie, w tresci wiadomosci klikas zna ikonke "Img" wklejasz adres obrazka, i jeszcze raz na ta ikonke, wysylasz wiadomosc
mam nadzieje ze instrukcja przyda sie nie tylko tobie

• 3 weeks later...
Posted

Gonia stronka świetna!
A fotki maluszków w 'szczeniakach' oczywiście powalające :lol:
Cudne! Ile już mają te szkraby?

Posted

Dzisiaj szczenki mają 6 tygodni.Są po pierwszym szczepieniu i mają tatuaż :D Ale również dzisiaj przyszło na świat sześć szczeniaczków.Tym razem to dzieci ARIELKI i ......CARELLEGO :lol:

Posted

No proszę jak się stado rozwija! :D
Liczę na fotki maluszków 8) Wycałuj je tam proszę ode mnie :)

Ps. Pojawisz sie Goniu na wystawie w Bydgoszczy w lutym? :D

Posted

pamietacie jeszce gołobrzucha demona??

to wam udowodnie ze teraz juz nikt nie podskoczy :wink:

ma juz cztery i pol miesiaca

ja ci dam wstretny aparacie! :fadein:

Posted

Ło jejciu jaki piekny demonik! :D

Mój Lupoś ma już 8,5 miesiąca :) Az trdno uwierzyć, no nie?
A Teddy 3,5 roku ;)

Z Lupem w Bydgoszczy debiut w młodzieży ;)
No zobaczymy jak tam nam pójdzie...

Posted

HEJ!Pozdrowienia dla wszystkich Jamnisiolubnych!
Viz spotkałyśmy się w Poznaniu,mizianka dla Lupusia od braciszka Honorka i od siostry ciotecznej Zinki!My w Bydgoszczy nie będziemy.Prosimy o zdjęcia Lupusia bardzo byśmy chcieli go zobaczyć?Cieszymy się że niedługo na wiosnę gdzieś się spotkamy.

Posted

Bardzo miło mi Was było poznać :D Żałuję, że nie wzięłam Lupa, ale kto by pomyślał, że wpuszczą mnie z niezgłoszonym psem... :(
Dziekujemy za pozdrowienia! :D
Bardzo szkoda, że nie będzie Was w Bydgoszczy... Fotki będą oczywiście i to cała masa ;)
A oto urocza fotka mojego HRABII (sprzed miesiąca czy coś takiego ;)) :D

Czyz nie jestem sliczny? ;)

Posted

HEJ Viz!!!Bardzo Sliczny Twój Lupusik ,bardzo fotogienicznyi podobny do Zinki z mordencji.Czy on bardziej drobniejszy imniejszy od Honora nie będzie czasami królikiem?Weż go zmierz w klatce,bo moja Zinka też po miniaturowych rodzicach ,a jest królikiem.Wczoraj w Szczecinie spadł pierwszy śnieg i pojechaliśmy do lasu Zinka z Honorem szaleli,biegali, skakali-zrobiłam zdjęcia ale mimo czytania instrukcji dalej nie umiem ich wstawiać.Czy Twoje jamnisie bawią się razem?Pozdrowienia imzianka dla zwierzyńca.:flasings: :flasings: ;-) ;-) :-D :-D :) :) :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

Jednakminiatura, bo nieco ciała nabrał, zrobił się taki "potężniejszy" z budowy.
Dla pewności jednak jak mama wróci ( i znajdzie mi miarkę, bo szukałam i nie wiem gdzie jest), to zmierzę. Choć wydaje się być mocniejszy niż królik.
No zobaczymy ;) W tej chwili ma 9 miesięcy, to jeszce powinieni nieco zmężnieć.
U nas od tygodnia śnieg, psy szaleją, mogę tu wstawić parę zdjątek z ostatniej sesji ;)
:D

Posted

HEJ!!! Zdjęcia są super!!! A modele bardzo fotogieniczni :flasings: :flasings: :flasings: .
Teddy i Lupusik są naprawdę przepięknymi jamnikami,a że fotograf też ok to myślę sobie ,że te sesje zdjęciowe będą częstsze.U nas w Szczecinie śniegu już ani śladu.;-)

Posted

Heh dziękujemy za uznanie :)
Będą częście, oj będą, będziecie niedługio mieli dosć moich sesji, bo jest ich coraz więcej :D
U nas śniegu fura, po kolana ;)
Chyba zaczne lubic Gdańsk :lol:

Posted

Dziękujemy za komplementy :D
anetta fotki w sumei zmniejszylam, ale jak dalam na troche mniejsze to juz moj genialny program je zamazywał :|
Wiec musiaalm zostawic 650x499 pixeli ;)
A polowe wstawilam w linki, reszte w img ;)

Posted

Zdrowych,radosnych,szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia,szczodrego Mikołaja i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku,wszystkim Dogomaniakom życzy
hodowla Słodki Urwis:x-mas:

Posted

:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:
Wesołych Świąt ,pod obrusem sianka,uśmiechu,miłości i radości każdego ranka!
Niech NOWY ROCZEK co do drzwi puka przyniesie pieniążki i pogodę ducha
wszystkim DOGOMANIAKOM .
JAMNIKOMANIAKOM dużo spotkań na wystawach i wspaniałego PIKNIKU JAMNICZEGO W GRĘBOWIE życzą AMIŚKA z MURKĄ i AMISIĄ i dwoma kociambrami MAIKIEM i MAXEM.
:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:

Posted

Ja także życzę Wam wszystkim wesołych świąt drodzy jamnikomaniacy, masy prezentów, ciepłej atmosfery, spełnienia marzeń i zamienienie choć zdania ze swoimi pupilami w tę magicznę noc ;) oraz oczywiście szczęśliwego Nowego Roku i szampańskiej zabawy :D

Posted

Vizluniu... Masz bardzo przystojnych facetów :bigcool: Musimy się kiedyś umówić na sesję com? Bo mój aparat ma spowolniony zapłon... :Help_2: Ucałuj "przegubowce"!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...